bence şu var kuru kayısı üzüm yemektense şu an tazeleri var meyve olarak tüketmek daha yararlı bence yani olmadığında kurusunu tüketelim derim ben
Boşver bebeğim o zamanda öyle düşünmek gerekiyormuş demek kiBacım bize bakıp ders alsınlar... sakın benim gibi testi bekletip saatler sonra çıkan pembe çizgiye kanmasınlar.... belirti aramasın bata gün saymasınlar Çok dertliyiz beeee
ayyy agzından bal damlıyo valla. Ben de 4. Ay hersey normale donmustur umudu tasıyorum, daha iyimserim bu ay acıkcası. Umarım tutmustur x lere y ler bırbırını
Inş. Isteyen herkesınkı de
Kaygılı buralardayım canımda dün eşimin tarafından biri vefat etmiş onun cenazesine falan gittim işten izin aldım. Pek keyfim yoktu akşamda temizlik yaptım evde giremedim hiç.
oda güzel temizleyip çağırıyo olsun bak iyi düşün ya elden ayaktan düşse hep bakmak zorunda olsanız gitmek zorunda ya da sürekli sizde kalsa aman iyi olsunda bugünlük yardım et son kez sonra dokuz ay kendi takılacak ve sonrasındadaSen stres yapma ki bebiş tutunsun sinirler rahat bıraksın vücudu
idolümsün mogami
kaygılı bana dua edin de bu ay olsun benimönümüzdeki ay memleketteyim eşim 2 hafta regl dönemimde orda sonra okullar açılıyor, öğretmnim sıkıntılı bi durum yaaa ben yaza denk gelsin istiyordum.. dün eşimle çalışma da yapmadık yorgunmuş 30 hazirandı son batın ilk günü sence yumurtlama olmuş mudur çalışmaya gerek kaldı mı ki acaba ...
pko prolaktin mi ? Benimde bundan 4 5 sene önce prolaktinim biraz yüksek çıkmıştı doktorum 3 4 kilo versen yeter çok etkileyecek hormonlaırnı demişti sonra kilolar gidince gerçekten çok farkettiBen anlamam ama genel olarak sorun yok ne mutlu sana hadi geçmiş olsun
yavrum hani uğraşmayacaktın bu ay biz ne konuştuk bacım aaaaaaaaaaaa olmadı şimdi
canm pko - polikistik over sendromu benm adetlerim düzenli kan tahlillerim çok iyi cıktı ama ultrasonda overler polikistik hakkımızda hayırlısı rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
uğraşma derken adetten 2 gün sonra yapacağım bir de sonraki günler aralıklı onun dışında ov testim yumurtlama hesabım yok zaten bi şey yapmıyorum kısmete bıraktım varsa olur gerçekten ama hiç yapmadanda bebiş olur mu
öyle tabi canım bakma sen sağlıklı olsunlar da giderim ben zaten temizlikten gocunmam ama araya aracı koyması canımı sıkmıştı her konuda böledir neyse:) inan şu üç gündür çok rahatım canım sadece bekliyorum batıımı
Şu yastık olayından bahsediyorum kuzumhamile kalan bi arkadaş yazmıştı burda her ay saatlerce yattığını ilişkiden sonra hatta belinin altına yastık falan aldığını ... tabi olmamış sonra boşverip hiç takmamış öyle ilişkiden sonra yatayım aman dışarı akmasın falanı umursamamış ve o ay hamile kalmış ... bu işler kısmet bebeğim ne yaparsak yapalım BOŞ
canım inşallah tutmuştur sağlıklı bi bebiş yoldadır dilerim rabbimden . ben senin durumunda olsam şu an yumurtlama günlerim olurdu benim 17.günden sonra oluyor senin döngüne bağlı hiç şaşmadan 28 30 günde bir oluyorsan bugün son şanslı günün olabilir ama sonu .
gunaydınnnn şekerler anneler anne adayları allahım en kısa zamanda bebıslerınızın kokusunu cekmeyı guluşlerını gormeyı nasıp etsın dıyorum herkezın gobüşü dolsun hiç ummadığı anda supriz olsun mutluluktan gözleri yaşla dolsun
bebeğimsinsütten ağzın yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı balım .... o vakit bana gelsin aaaahhh ahhhh NE ÇEKTİN BE MOGAMİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?