2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kaygılı buralardayım canımda dün eşimin tarafından biri vefat etmiş onun cenazesine falan gittim işten izin aldım. Pek keyfim yoktu akşamda temizlik yaptım evde giremedim hiç.

idolümsün mogami

ayyy agzından bal damlıyo valla. Ben de 4. Ay hersey normale donmustur umudu tasıyorum, daha iyimserim bu ay acıkcası. Umarım tutmustur x lere y ler bırbırını
Inş. Isteyen herkesınkı de

seni teselli amaçlı demedim inan ki okduğumu duyduğumu söylüyorum hapı bırakınca hemen olmasını beklemeyin diyorlar o yüzden senin hap etkisini anca temmuzda yitirmiş olmalı öyle düşün O zaman günün sorusu x ler y lere aşık olmuşşş öpüşüp öyle kalmışlar sonuç nedir Hocam xler y leri götürdü yuttu sweetamber e bebek oldu

Kaygılı buralardayım canımda dün eşimin tarafından biri vefat etmiş onun cenazesine falan gittim işten izin aldım. Pek keyfim yoktu akşamda temizlik yaptım evde giremedim hiç.

başınız sağ olsun işte hayat birileri gidiyor birileri geliyor gidenlere allah rahmet eylesin gelenleri de lovely beklesin bak yine çoğul oldu kafiye icabı sana geliyolar bi kaç tane olarak

öyle tabi canım bakma sen sağlıklı olsunlar da giderim ben zaten temizlikten gocunmam ama araya aracı koyması canımı sıkmıştı her konuda böledir neyse:) inan şu üç gündür çok rahatım canım sadece bekliyorum batıımı

canım inşallah tutmuştur sağlıklı bi bebiş yoldadır dilerim rabbimden . ben senin durumunda olsam şu an yumurtlama günlerim olurdu benim 17.günden sonra oluyor senin döngüne bağlı hiç şaşmadan 28 30 günde bir oluyorsan bugün son şanslı günün olabilir ama sonu .

canm pko - polikistik over sendromu benm adetlerim düzenli kan tahlillerim çok iyi cıktı ama ultrasonda overler polikistik hakkımızda hayırlısı rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

yavrum hani uğraşmayacaktın bu ay biz ne konuştuk bacım aaaaaaaaaaaa olmadı şimdi

uğraşma derken adetten 2 gün sonra yapacağım bir de sonraki günler aralıklı onun dışında ov testim yumurtlama hesabım yok zaten bi şey yapmıyorum kısmete bıraktım varsa olur gerçekten ama hiç yapmadanda bebiş olur mu

canm pko - polikistik over sendromu benm adetlerim düzenli kan tahlillerim çok iyi cıktı ama ultrasonda overler polikistik hakkımızda hayırlısı rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

canım doktorun ona göre planlamıştır sanırım . pol over da hamilelik döneminde riski oluyor bildiğim kadarıyla biraz zorluyor ama etrafımda pko olup çocuklu kişiler çok olduğundan içim senin adına ferah inşallah sende bugünleri hiçç sıkııntısız sadece dikkat ederek atlatırsın bebişin gelir bu arada bi kızım olursa nasip isim seçeneklerinde bade var

Şu yastık olayından bahsediyorum kuzumhamile kalan bi arkadaş yazmıştı burda her ay saatlerce yattığını ilişkiden sonra hatta belinin altına yastık falan aldığını ... tabi olmamış sonra boşverip hiç takmamış öyle ilişkiden sonra yatayım aman dışarı akmasın falanı umursamamış ve o ay hamile kalmış ... bu işler kısmet bebeğim ne yaparsak yapalım BOŞ

evet sana söyleyemiyolarda böyle yapıyolar insan sinir oluyo ama yok yok olmuyo kızışmak yokkkkk anne adayı derin nefesler al sakinleş azcık bi şey temizlik yap mübarek gün yaşlı gönlü yapıp sevap alırsın bebişine de manevi mutluluk olur hadi bakalım

gunaydınnnn şekerler anneler anne adayları allahım en kısa zamanda bebıslerınızın kokusunu cekmeyı guluşlerını gormeyı nasıp etsın dıyorum herkezın gobüşü dolsun hiç ummadığı anda supriz olsun mutluluktan gözleri yaşla dolsun

Batınız ve bahtınız açık olsun gençler kaçtım ben

İyi sohbetler

olacakla öleceğin önüne geçilmez misali olacağı varsa olur doğru diyorsun tamam korunmadan ilişki sadece gerisi hiç önemli değil olacağı varsa olur bi iki ay böyle . zaten bayramdan sonra şeker doktoruma gidicem belki o tavsiyelerde bulunur

off o yüzden dün de olsun dedim çalışma olmadı artık bende bugünden sonra triplere girerim şu iş bi bitsin .. bende 28-30 günde bir oluyorum

günaydın üzümüm amin amin inşşallah melekler rabbim duysun sesini duanı sizin gobüş nasıl bugün iyi misiniz?

bebeğimsin sütten ağzın yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı balım .... o vakit bana gelsin aaaahhh ahhhh NE ÇEKTİN BE MOGAMİ

bebişlerimiz olsun bi çimdik atarız kıçlarına geçecek mogami, eee hamiş olunca burdan teker teker düşecek miyiz ben çok sevdim bu topiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…