sekme bi kan yaptır olmadı 4 günde az değilmiş yani
klomn ne canım inş, bu hafta çalışma var iyi beslenin o vakit
hadi inşallahhh çok çalışınnnn
teşekkür ederim. İlk denememiz oldu açıkçası pazar günüydü.
Şuan adetimin 2.günündeyim.
cnm eşimi3-4 aydır keçiboynuzu özleri pekmezleri suyu artı muzlar kuruyemişlerle besliyorm kilo aldı herkes hanım ii bakıyo diyo:)
klomen de yumurta olusumuna yardmcı bi ilaç cnm onun sayesinde gecen ay3 bu ay 2 yumurtam olustu
merhaba kızlar test sonuclarımı aldım genetık bolumune gosterdım esımle ben bır sorun cıkmadı mogamı nerdesın cok mutluyum cnm
doktorun bi tavsiyesi tedavisi yok mu olmuştur illa? psikolojini rahatlatman lazım sanırım tıbbi bi imkansızlık yokçok şükür biraz dikkat etmen lazım spor gıda vs hormonlara iyi etki edecek şeyler yapsanbence olur ben inanıyorum allah verdikten sonra sende çalış sonra gelsin bebiş
doktorun bi tavsiyesi tedavisi yok mu olmuştur illa? psikolojini rahatlatman lazım sanırım tıbbi bi imkansızlık yokçok şükür biraz dikkat etmen lazım spor gıda vs hormonlara iyi etki edecek şeyler yapsanbence olur ben inanıyorum allah verdikten sonra sende çalış sonra gelsin bebiş
Kızlar günaydın bugun Adet gunum ama ben kırmızıyı hıc sevmem bana ugramasınlaruzak dursunlar benden ama kırmızılar ısrarla gelecegız dıyorlar benım yeni BAt sanırım 14 agustos olacak[/
uğur getirsin ağustos hepimize:))
Maalesef negatif
3 gün geçiyor ama idrara yansımamış olabilir mibiraz bekleyip kan yaptırmak mı lazım gerçi idrar için adet tarihinden 10 gün sonrası pozitifi gören de var ama bekleyelim gene
Maalesef negatif
Mevlam hayırlısını nasip etsin inş üzülme
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Pettyy ne kadar sevindim bilemezsin canim icim kipir kipir oldu mesajini goruncekızlar uzun zamandır giremiyodum sayfalarda bayaa ilerlemiş okuyamadım yeni gebelere hayırlı olsun :) benım bebegım 5 hafta oldu 6 ya doğru gidiyoruz daha doğrusu :) kesemizide gördük haftaya cumaya kalp atısını inş duyarız hepinize öpcüklerrrr :)
Maalesef negatif
Maalesef negatif
hımmm benim yapmama gerek yok o zaman bekleyelim canım umarım gec döllenmedir falan filan başka hastalık değildir bizdeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?