- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
İşten 6 da cıkıyorum evdekı ınternette sorun var 1 haftadır kullanamıyruz canım o yuzden
kızlar benim regl 28 olur muhtemelen ve yarın sivastayım acaba kan testi yapsam çıkar mı çünkü yumurtlama da iyi çalıştık ve bitti 3 gündüryoksa yapmayıp bekleyeyim mi ..:26: kimisi regle 8 gün kala kandan anlıyormuş da araştırdım ahh sabırsız kız
anladım canım 6 dan önce yapmaya çalışırım
Valla canım benim çıkmadı kanda umudum kırıldı adet olmayı bekledım adet olmayınca şaşırdım benc bekle umudun kırılmasın olur ya belkı geç döllenme falan umudun kırılmasın
haklısın canım en iyisi pazartesi memlekete gidiyoruz eşimle orda bayramın ilk günü yaparım regl ın ilk günü, regl olmazsa ve belirtisi olmazsa tabii
bende bekleyecegım arefe gunu yapacagım canım
az kaldı azcık kaldı inş bayramda şeker gibi miniklere hamiş kalırızverimli bayram olsun hatta kurban bayramında da kızlar hamiş olsun bayramda şekerlenelim topik olarak
ne gelen var ne giden afedersiniz lavabolarda kaldım 4 gündür ama umudum yok dünkü test negatif çıktı darlanmaya başladım bugün arkadaşlar bayağı ısrar ettiler bugünde yapalım diye ama dün çıkmayan test bugün nasıl cıksın
kızlar uzun zamandır giremiyodum sayfalarda bayaa ilerlemiş okuyamadım yeni gebelere hayırlı olsun :) benım bebegım 5 hafta oldu 6 ya doğru gidiyoruz daha doğrusu :) kesemizide gördük haftaya cumaya kalp atısını inş duyarız hepinize öpcüklerrrr :)
ne gelen var ne giden afedersiniz lavabolarda kaldım 4 gündür ama umudum yok dünkü test negatif çıktı darlanmaya başladım bugün arkadaşlar bayağı ısrar ettiler bugünde yapalım diye ama dün çıkmayan test bugün nasıl cıksın
doktordan geldm kızlarrr solda 2 yumurtam oluşmuş büyük olan 23.2mm diğeri de büyük ama bunun kdr diil iğne mi de yaptı dr yarın ve pzar çok önemli snr gün aşırı dedi dr coook heyecanlıym inş tutar biz oradaykn kucağında bebekle biri geldi o da klomnle hamile kalmış
inş canım cok sagolÇok sevindim canım sağlıkla adım adım ilerlesin büyüsün
doktordan geldm kızlarrr solda 2 yumurtam oluşmuş büyük olan 23.2mm diğeri de büyük ama bunun kdr diil iğne mi de yaptı dr yarın ve pzar çok önemli snr gün aşırı dedi dr coook heyecanlıym inş tutar biz oradaykn kucağında bebekle biri geldi o da klomnle hamile kalmış
ne güzel canım sakın ol ama panık yapma olacak ınsallah bu ay streste etkıler relaks l
Bende aynı canım lavabolardayım uyku desen ayrı bır olay bekle gec dollenmeyse cıkmaz kuzenım 1 hafta sonra yapmıs arkadasım 9 gun sonra yapmıs bende arefe gunu yapacagım sabırla bekle canım
canım evlendıgımden berı hıc korunmadım bendede esımdede sorun cıkmadı hersey normal ama yumurtam catlamıyor ama bunuda hormon tetıklemıyor dedı doktorbende anlamıyorum neden olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?