2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Valla canım benim çıkmadı kanda umudum kırıldı adet olmayı bekledım adet olmayınca şaşırdım benc bekle umudun kırılmasın olur ya belkı geç döllenme falan umudun kırılmasın

Valla canım benim çıkmadı kanda umudum kırıldı adet olmayı bekledım adet olmayınca şaşırdım benc bekle umudun kırılmasın olur ya belkı geç döllenme falan umudun kırılmasın

haklısın canım en iyisi pazartesi memlekete gidiyoruz eşimle orda bayramın ilk günü yaparım regl ın ilk günü, regl olmazsa ve belirtisi olmazsa tabii

haklısın canım en iyisi pazartesi memlekete gidiyoruz eşimle orda bayramın ilk günü yaparım regl ın ilk günü, regl olmazsa ve belirtisi olmazsa tabii

bende bekleyecegım arefe gunu yapacagım canım

ne gelen var ne giden afedersiniz lavabolarda kaldım 4 gündür ama umudum yok dünkü test negatif çıktı darlanmaya başladım bugün arkadaşlar bayağı ısrar ettiler bugünde yapalım diye ama dün çıkmayan test bugün nasıl cıksın

az kaldı azcık kaldı inş bayramda şeker gibi miniklere hamiş kalırız verimli bayram olsun hatta kurban bayramında da kızlar hamiş olsun bayramda şekerlenelim topik olarak

Amiinnnn canım inşallah

Bende aynı canım lavabolardayım uyku desen ayrı bır olay bekle gec dollenmeyse cıkmaz kuzenım 1 hafta sonra yapmıs arkadasım 9 gun sonra yapmıs bende arefe gunu yapacagım sabırla bekle canım

kızlar uzun zamandır giremiyodum sayfalarda bayaa ilerlemiş okuyamadım yeni gebelere hayırlı olsun :) benım bebegım 5 hafta oldu 6 ya doğru gidiyoruz daha doğrusu :) kesemizide gördük haftaya cumaya kalp atısını inş duyarız hepinize öpcüklerrrr :)

Çok sevindim canım sağlıkla adım adım ilerlesin büyüsün

doktordan geldm kızlarrr solda 2 yumurtam oluşmuş büyük olan 23.2mm diğeri de büyük ama bunun kdr diil iğne mi de yaptı dr yarın ve pzar çok önemli snr gün aşırı dedi dr coook heyecanlıym inş tutar biz oradaykn kucağında bebekle biri geldi o da klomnle hamile kalmış

sekme bi kan yaptır olmadı 4 günde az değilmiş yani

klomn ne canım inş, bu hafta çalışma var iyi beslenin o vakit

ne güzel canım sakın ol ama panık yapma olacak ınsallah bu ay streste etkıler relaks l

ne güzel canım sakın ol ama panık yapma olacak ınsallah bu ay streste etkıler relaks l

dr da inş bu ay yakalıcz diye umut vermeye calıştı sakin olalım stres yapmayalm filan dedi inşşşşşaaalllaahhh olur ALLAH'Im bu ay hayırlısı ise tabii

Bende aynı canım lavabolardayım uyku desen ayrı bır olay bekle gec dollenmeyse cıkmaz kuzenım 1 hafta sonra yapmıs arkadasım 9 gun sonra yapmıs bende arefe gunu yapacagım sabırla bekle canım

bekliycez mecbur napalım şu 9 gün geciken adet zamanı mı yoksa ilişkiden sonraki zaman mı en son cocuk çalışması 7 temmuz da ondan soruyorum

canım evlendıgımden berı hıc korunmadım bendede esımdede sorun cıkmadı hersey normal ama yumurtam catlamıyor ama bunuda hormon tetıklemıyor dedı doktor bende anlamıyorum neden olmuyor

doktorun bi tavsiyesi tedavisi yok mu olmuştur illa? psikolojini rahatlatman lazım sanırım tıbbi bi imkansızlık yokçok şükür biraz dikkat etmen lazım spor gıda vs hormonlara iyi etki edecek şeyler yapsan bence olur ben inanıyorum allah verdikten sonra sende çalış sonra gelsin bebiş

hadi inşallahhh çok çalışınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…