Kuzum bi kan tahlili yapsana senin geçeli 3 gün oldu değil mi
Kızlar nasılsınız? Bugün ben meraktan test aldım yaptım su erkenlerden :) aslinda reglime daha 7 gun var ama bu pembe silik çizgi çıktı karşıma heyecanlandim ama günümü beklicem 10 dkdan sonra çıktı bata kadar çıldırmazsam iyidir :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ovulasyon testinde iki çizgininde kıpkırmızı mı olması gerekiyor ☺️
ooooooo şahane
ilk 10 dk içinde çıktı dimi
aa şimdi gördüm geç çıktığını da ne kadar geç çıktı
ooooooo şahane
ilk 10 dk içinde çıktı dimi
aa şimdi gördüm geç çıktığını da ne kadar geç çıktı
10 dk içinde tatlım ama hani 7 gun var daha batima hic beklemiyordum teste sorun ihtimaline karşı bekleyecegim sonra bidaha yapacağım test okuyorum hep yanıltıyor ya bazen :)
10 dk içinde tatlım ama hani 7 gun var daha batima hic beklemiyordum teste sorun ihtimaline karşı bekleyecegim sonra bidaha yapacağım test okuyorum hep yanıltıyor ya bazen :)
Sırf alıp tekrar yapmamak için internetten sipariş verdim beklemek zorunda kalayim diye
pozitif olması için t çizgisinin c den koyu olması lazım canım
valla bi test mağduruda benim biliyorsun ama benim ki iki saat sonra falan çıkmıştı
bence sen hamilesin çünkü 10 dk da çıktı diyorsun üstelik predictor kullanmışsın yani erken gebelik testi yani
2 gün sonra tekrarla sabah idrarınla
dediğim gibi bence hamilesin şimdiden hayırlı olsun
Bugün akıntım geldi test yaptım bariz bi ikinci çizgi çktı ama ilki kadar koyu değil bu durumda hala yum çatlamadımı 😞
Aynen canım aklima sen geldin zaten dedim dur bekle ama şuan içim bi kıpır kıpır :) amin inşallah canım beklemedeyim hatta sizde yorumlayin diye fotosunu koydum test salı gibi gelir o zamanda tekrar ederim
Saol canım ☺️😊😊😊muhtemelen yarın pozitif olur canım ve ilkinden koyu olması lazım unutma
Saol canım ☺️😊😊😊
Kızlar nasılsınız? Bugün ben meraktan test aldım yaptım su erkenlerden :) aslinda reglime daha 7 gun var ama bu pembe silik çizgi çıktı karşıma heyecanlandim ama günümü beklicem 10 dkdan sonra çıktı bata kadar çıldırmazsam iyidir :)
Normal bi test olsa pek ihtimal vermezdim ama predictor güvenilir ve ilk 10 dk da çıkmış
Tek tavsiyem kimseye eşine dahi söyleme bu durumu çünkü küçük bi ihtimalde olsa belki hatalıdır test ve sonra millete laf anlatmakla uğraşma
Kan sonucunu görene kadar kimseye söyleme
var gibi bişeyler canımbi bebiş gördüm sankim.. hayırlısı olsun canım yakında netleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?