2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kuzum bi kan tahlili yapsana senin geçeli 3 gün oldu değil mi

15 de olmam lazımdı ama hala bişi yok kan tahlili için salı gününe kadar bekleyip idrar testi yapıcam o zamana kadar olmazsam tabi sora adam akıllı bi doktora gidecem böle aksamaz dı ne var ne yok incelesin

Kızlar nasılsınız? Bugün ben meraktan test aldım yaptım su erkenlerden :) aslinda reglime daha 7 gun var ama bu pembe silik çizgi çıktı karşıma heyecanlandim ama günümü beklicem 10 dkdan sonra çıktı bata kadar çıldırmazsam iyidir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1405703170860.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 29

ooooooo şahane

ilk 10 dk içinde çıktı dimi

aa şimdi gördüm geç çıktığını da ne kadar geç çıktı

Son düzenleme:
ooooooo şahane

10 dk içinde tatlım ama hani 7 gun var daha batima hic beklemiyordum teste sorun ihtimaline karşı bekleyecegim sonra bidaha yapacağım test okuyorum hep yanıltıyor ya bazen :)

ooooooo şahane

01 de yaptım 11-12 geçe de silik bir çizgi belirdi hani 5 dk sonra falan değil

valla bi test mağduruda benim biliyorsun ama benim ki iki saat sonra falan çıkmıştı

bence sen hamilesin çünkü 10 dk da çıktı diyorsun üstelik predictor kullanmışsın yani erken gebelik testi yani

2 gün sonra tekrarla sabah idrarınla

dediğim gibi bence hamilesin şimdiden hayırlı olsun

valla bi test mağduruda benim biliyorsun ama benim ki iki saat sonra falan çıkmıştı

bence sen hamilesin çünkü 10 dk da çıktı diyorsun üstelik predictor kullanmışsın yani erken gebelik testi

2 gün sonra tekrarla sabah idrarınla

dediğim gibi bence hamilesin şimdiden hayırlı olsun

Sırf alıp tekrar yapmamak için internetten sipariş verdim beklemek zorunda kalayim diye

Sırf alıp tekrar yapmamak için internetten sipariş verdim beklemek zorunda kalayim diye

en iyisini yapmışsın canım bekle bakalım ama 10 dk çok normal bi süre

Aynen canım aklima sen geldin zaten dedim dur bekle ama şuan içim bi kıpır kıpır :) amin inşallah canım beklemedeyim hatta sizde yorumlayin diye fotosunu koydum test salı gibi gelir o zamanda tekrar ederim

Normal bi test olsa pek ihtimal vermezdim ama predictor güvenilir ve ilk 10 dk da çıkmış

Tek tavsiyem kimseye eşine dahi söyleme bu durumu çünkü küçük bi ihtimalde olsa belki hatalıdır test ve sonra millete laf anlatmakla uğraşma

Kan sonucunu görene kadar kimseye söyleme

Saol canım ☺️😊😊😊

yalnız akıntım geldi diyorsun sen bugün çalışma yap sonra yarın pozitif olursa boş geç ve ertesi gün yani muhtemelen silikleşecek o zaman bi daha çalışma yap

var gibi bişeyler canım bi bebiş gördüm sankim.. hayırlısı olsun canım yakında netleşir

Kesinlikle tatlım kesinlesmeden söylemem idrarda bidaha çizgi çıkarsa gider kan testi yaptırırim

var gibi bişeyler canım bi bebiş gördüm sankim.. hayırlısı olsun canım yakında netleşir

İnşallah canım benim hevesim kursagimda kalmaz umarım ama herseyin hayırlısı Rabbim nasip etmisse yakinda dediğin gibi kesinleşir bakalım minik tulumba annesiyle mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…