2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ayyy inş çok heyecanlıyım yaa bana daha çok var ama hamiş gibi geziniyorum etrafta iyice hhavaya girdik keşke bilim ilerlese de kurtulsak beklemekten ama

Evet onu bende dıyorum nıye bu kadar uzun suruyor dıye annelık sabır ısı daha sımdıden sabırlı olmaya alıstırıyorlar sanırım bende oyle canım kendımı hamıle gıbı hıssedıyorumm sonumuz hayır olsun

tabi git yat kendimizi fazla yormayalım hamile olma ihtimalimiz bile bizi ne mutlu ediyo demi

hemde cok oyle hıc yormuyorum kendımı prensesler gıbı davranıyorum dusunuyorum pozıtıfı gordugum an gozumun onune gelıyor duygulanıyorum

bakalım yola çıkmışlar mı sabredeceğiz çare yok

duruma bakılırsa yok gibi ama bu işin mucizeleri de çok . nekadardır deniyorsun ?

canım evlendıgımden berı hıc korunmadım bendede esımdede sorun cıkmadı hersey normal ama yumurtam catlamıyor ama bunuda hormon tetıklemıyor dedı doktor bende anlamıyorum neden olmuyor

kızlar benim regl 28 olur muhtemelen ve yarın sivastayım acaba kan testi yapsam çıkar mı çünkü yumurtlama da iyi çalıştık ve bitti 3 gündür yoksa yapmayıp bekleyeyim mi ..:26: kimisi regle 8 gün kala kandan anlıyormuş da araştırdım ahh sabırsız kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…