- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
ayy bilemedimki testi ne zaman yapsam
ayyy inş çok heyecanlıyım yaa bana daha çok var ama hamiş gibi geziniyorum etraftaiyice hhavaya girdik keşke bilim ilerlese de kurtulsak beklemekten ama
Yat bakaım inşallah gelir eve gidet gitmez bende yatacağım :)
ama sen hiç yapmadın ki gününde geçti hem yaptıktan sonra neg cıksada yokmuş dersın ve rahatlarsın en azından var mı yok mu demezsn belirti aramazsın :26:test yaptı ama tam adet günümde yaptım günüm geçtiğinden beri yapmadım:44:
bence sen yapppp cıkar
tabi git yat kendimizi fazla yormayalım hamile olma ihtimalimiz bile bizi ne mutlu ediyo demi
senin geçti bence değil mi yanlış hatırlamıyorsam inş güzel haberler alırız yap istersen
Evet onu bende dıyorum nıye bu kadar uzun suruyor dıye annelık sabır ısı daha sımdıden sabırlı olmaya alıstırıyorlar sanırım bende oyle canım kendımı hamıle gıbı hıssedıyorummsonumuz hayır olsun
geçti ya ayın 15 olmam lazımdı:26:
hemde cok oyle hıc yormuyorum kendımı prensesler gıbı davranıyorumdusunuyorum pozıtıfı gordugum an gozumun onune gelıyor duygulanıyorum
bakalım yola çıkmışlar mı sabredeceğiz çare yok
ayy cidden o pozitif anı bende düşünmiyorum ben deliyim bağırırım sevinçten apartman inler
valla aklına girmek gibi olmasın ben yapardım heralde ve kan testi daha kesin ya keşke onu yapsan :26:
duruma bakılırsa yok gibi ama bu işin mucizeleri de çok . nekadardır deniyorsun ?
idrar testini bügün belki yaparım varsa çıkar herhalde
Ben duygulanırım aglarım ınanamam gulerım
6 dan once yap ben 6 dan sonra gıremıyorum merakta kalırım
idrar testini bügün belki yaparım varsa çıkar herhalde
ayy kıyamam inşallah hamilesindir canım
a niye altıdan sonra yoksunki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?