- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Canım bugun yaptınmı ovu testi sonucunu merak ettim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
beklentim yoktu bu ay ama geçikinçe acaba dedim kendime hamilelik olmadığı halde gecikti azda olsa umut oldu keşke adet günümde adet olsaydım
adetime 6 gün var bugün nova marka gebelik testi yaptım negatif(( kasık ve bel ağrım 1 hafta vardı bugün ağrılarımda kesildi perşembe günü gelsin hemen ama adet olmayım Allahım tüm isteyen kk arkadaşlarımın ve benim kucağımızı 2015 te hayırlı sağlıklı bebeklerle doldur inşallah amin
yok canım bugun de anneme gittim temizliğe yapamadım testyarın yaparım artık yüklerim yine hiç belirti aramak istemiyorum ama dün de bugun de kasıklarım acıdı temizlikten sonra anneme de kıyamadım rahatsız diye
Hadi bakalım merakla bekliyorum bende senin testleri :)
Amin inş arkadasım.gecen ay agrılarım bata 10 gün kala başlamıstı regli oldugumdada bu yadıma kadar hiç yaşamadıgım şiddette bel karın ve kasık agrı sancısı cektım ağladım bile agrıdan.bu ay 3 gün kaldı reglime hiçbir agrı sızı yok.sanırım bu ay umudum olmayınca belirtide yaşamıyorum :)
adetime 6 gün var bugün nova marka gebelik testi yaptım negatif(( kasık ve bel ağrım 1 hafta vardı bugün ağrılarımda kesildi perşembe günü gelsin hemen ama adet olmayım Allahım tüm isteyen kk arkadaşlarımın ve benim kucağımızı 2015 te hayırlı sağlıklı bebeklerle doldur inşallah amin
tamam tatlım bata az kalmış senin de hadi bakalım inşallah sen de gebelik testinde gör çift çizgini
:) ben adetten 5 gun once test yaptim cikmadi :)gunumden 3 gun gecti gelen giden yok bidaha
Yaptim pozitifti adetten once cikmayabiliyor tatlim
forumda erken çıkanları okuyunca durduramadım kendimibelki erken döllenmedir diye düşündm çnkü bu ay adetmn sadece 9. ve 12. günleri birliktelik oldu. 14. gün olmadı. seninde bebeğini Allah bağışlasın cnm sen adetin kaçıncı günü hamile kaldığını biliyo musun
inşallah her isteyenin ve bizimde bebeklerimiz tutunmuşturda ortaya çıkmayı bekliyolardır:) beklemek çok zor varım yoğum bebek oldu aklımda başka düşünce yok 9 aylık evliyim 3 aydır deniyoruz gereksiz sabırsızlık yapıyorum yıllardır bekleyenler var şükrediyorum ama içim içimi yiyor bu elimde değilovulasyon testlerine baktım intrntten ama vazgeçtim 3ay erken süre dediler arkdşlar diye
Ewet adet bittiginden 2 gun sonra catlama ozaman olmus bende ama bu 10 gun sureyle kisilerde farkli kisilerde oluyomus tatlım benim düşugum oldu tabi bunu yazmayi ihmal ettim pardon inşallah beklemedeyiz yine
anladım canım inşallah güzel haberleri buradan birbirimize duyururuz Allah hayırlı zamanda hayırlı sıhhatli evlatlar nasip etsin isteyen herkese sana da bana da:)
ben 1.5 aylık evliyim daha canım :) yaşım 32 olunca ben şansa bırakmaktansa bir an önce calısmaya basladım.ovulasyon testı aldım bu döngümde kullandım.önümüzdeki ayda alıcam inş.erken sayılmaz bence senınde eğer istiyorsan cok şansını arttırmıs olursun testlerle.
ben bugun yaptım test aklımda kalmasın dıyenegatıf tabıkı koca ay boşuna uğrastık calıstık birde yanmıştım ben kızgın yağla yumurtlama gununumde o halde bile calıstık zorlar ama tutmadıgını bılıyordum zaten ovulasyon testı yaptım bu ay hep pozıtıfı 2 gun gordum ,ılk gun ve sılındıgı gun calısma oldu lakın bızım tutturmamız zor olacak gıbı.bu ay da bos gectı nasıp gelecek aya
tebrikler canım mutluluklar diliyorum.. haklısın evet bidahaki ay izine çıkıcaz nasipse tatilden dönünce alıyım bende. benim yaşımda 29 bende yaşı çok takıyorum daha bunun 2. çocuğu var diyorum bebişim olursa onu kardeşsiz burakmaya hakkım yok diyorummmm çoook uzun uzun düşünüyorum ama düşünmemek lazım
Inşallah tatlım :) ben bekliyorum bi iki gune citlarim bi haber sende haber et ama ihmal etme destek olalim birbirimize
ayy canım evet yaa geçti mi yanıkların bu aradaolsun canım allah sağlıklısını versin de varsın biraz gec olsun neler neler okuyorum bu konuya yoğunlaştığımdan beri düşük kimyasal gebelik nedir burda öğrendim çevremde hiç düşük yapan görmemiştim öyle bişey olsa allah korusun daha çok üzülürsün varsın gec olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?