- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
aynen canım düşünme vakit kaybetme biran önce olur inş :)
bu konu gündemde olduğundan beri arkadaslardan neler neler duyuyorum bi bilsen meğer ne zormuş anne olmakallah korusun canım ya..yıllarca bebek hasretıyle yanıp sonra dıs gebelık yasayım yada dusuk yapıp yada ölü doğum yapan cok kadın var.onların acısını tahmın bıle edemıyorum.allahda ettırmez inş kimseye
hadi güzel haberini bekliyorum benimde reglim haftaya perşembe mutlaka yazarım bu ay nasibimizde yoksa umutla duayla diğer aya inş:)
öncelikle hayır olsun diyeyim 11 mayıs 2014 anneler günü sabahı bi rüya gördüm kayınvalidemin bahçesinde kayınvalidemin kucağında erkek kilolu topaç gibi çıplak bebeğim kayınvalidem gövdesini yıkayıp imama veriyo imam bebeğimin kulağına 3 defa Güven diyo ve eşimin kucağına veriyo oğlumu ama yüzünü görmedim hala rüyanın etkisindeyim belkide içten içe bu kadar istiyor olmam regl olunca da bu kdr üzülmem bu rüyadandır
.........
cok guzel bır ruya bu canım :) allah sankı nasıbındekı bebegı gostermıs sana ismini bıle söylemıs sıze.inş güven bebek cok beklemeden gelecek size yakın gibi
Kızlar aranıza yeni katıldım herkese meraba ALLAH ın rahmeti bereketi üzerinize olsun bende iki yıldır hamile kalamıyorum
Kızlar aranıza yeni katıldım herkese meraba ALLAH ın rahmeti bereketi üzerinize olsun bende iki yıldır hamile kalamıyorum
amin canım aminn ağzından bal damlıyo mübarek gün gecelerin hürmetine hepimize nasip olsun
Eklerim tabi arkadaşım ama sonuç isterim ona göre, kaçma sakın
Arkadaşlar soğan kuru yaptiniz mi?
ben ıncır kuru denedım sadece yumurta öncesıde cok kasık agrısı cektım valla..sogan kuru hıc denemedım
cevap yazdıgınız için teşekkür ederim canlarım 6 aydır flan üye olmaya çalışıyorum olamadım bi türli sonunda oldum şükür. hep yorumları flan okuyordum ama yazamıyordum. çok kötü günler geçiriyorum sizlerle konuşmayı çok istiyordum. iki yıldır hamile kalamıyorum bi türlü zayıflayamadım mayısta kardeşim vefat etti iyice bunalıma girdim kızlar
Canım beklemem lazım sabretmem lazım inan bende cok sabirsiz biriyim ama o pembis çizgiye iyice inanmam icin biraz daha bekleyip adet günümün kırmızısız geçmesini beklicem inşallah minik tulumbam benimledir de size güzel haberler veririmayyy canm salıya kadar nasıl beklicn keşke ecz alsaydın neyse zaten gelck güzel haber bzde sabredelim dimi ama
İnşallah canım benim hala şaşkınım çünkü 11 dk içinde belirdi adetime 7 gün kala yaptığım içinde çok emin olamadım tekrarlicam testi sali yada çarşamba sabahi ilk idrarla inşallah yine pembis çizgiyi görürüm eger sabredebiliyorsan batina 4 gun kala yap erken gebelik testini o zaman daha emin olabilirsin :) Allah hayırlısıyla yüzümüzü güldürsün hepimizinay canım inşallah test doğrudur bugunun sürpriz annesi sen oldun hayırlı olsun tatlımbenm de bata 8 gün var ama ben de yapsam cıkar mı ki bişi varsa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?