2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bu konu gündemde olduğundan beri arkadaslardan neler neler duyuyorum bi bilsen meğer ne zormuş anne olmak

öncelikle hayır olsun diyeyim 11 mayıs 2014 anneler günü sabahı bi rüya gördüm kayınvalidemin bahçesinde kayınvalidemin kucağında erkek kilolu topaç gibi çıplak bebeğim kayınvalidem gövdesini yıkayıp imama veriyo imam bebeğimin kulağına 3 defa Güven diyo ve eşimin kucağına veriyo oğlumu ama yüzünü görmedim hala rüyanın etkisindeyim belkide içten içe bu kadar istiyor olmam regl olunca da bu kdr üzülmem bu rüyadandır

Son düzenleme:

cok guzel bır ruya bu canım :) allah sankı nasıbındekı bebegı gostermıs sana ismini bıle söylemıs sıze.inş güven bebek cok beklemeden gelecek size yakın gibi

canım sana bırsey sormak ıstıyorum malum sıtede cok daha fazla kısı tanıyorsun fazla belırtı okumus duymussundur sanırım benım reglıme az kaldı lakın ben gebe oldugumu dusunmuyorum ama aklıma takılan bıkac sey var mesela ben rahım kontrolu yapıyorum arada.gecen ay reglıme 2 gun kala yaptıgım kontrolde rahım gırısı cok kalay parmagıma degıyordu ve cok serttı sankı bır yumurta gıbıydı hıssettıgım. bugun yaptıgım kontrolde azcık yıne degıyor parmagıma ama gecen aykı gıbı sert degıl acaba bırkacgune kadar sertlesırmı daha cok bılemedım.2. sorum sabahları ates olcuyorum lakın sahurdan sonra yatıyorum uyuyabılmem saat 5 leri buluyor :S bır iki saat zor uyuyorum sabah 7 bucuktada ölcum yapıyorum ne kadar sağlıklı olur acaba bu ölçüm? dun sabah 36.7 iken bu sabah 36.5 cıktı ısım.eşim dun sabaha karsı carsafı ustumden cekmıstın sarıp sarmalanmıstı dedı sanırım üşümüşüm bu etkiler dimi ateşi? bir başka sorum ise bu ay yumurtlamadan berı meme uclarıma dokununca sanki yara varmış gibi acıyor,gecen ay olmamıstı böle bırsey.2 kez baş dönmesi yasadım iştahım acıldı bırazcıkta cok duygusallastım.idrar testı yaptım negatıf.aslında zaten hamıle oldugumuda dusunmuyorum acıkcası.ama bunlar olunca merak ettım şimdilik bu kadar zahmet olmazsa istediğin sorudan başlayabılırsın diyim

cok guzel bır ruya bu canım :) allah sankı nasıbındekı bebegı gostermıs sana ismini bıle söylemıs sıze.inş güven bebek cok beklemeden gelecek size yakın gibi

amin canım aminn ağzından bal damlıyo mübarek gün gecelerin hürmetine hepimize nasip olsun

Kızlar aranıza yeni katıldım herkese meraba ALLAH ın rahmeti bereketi üzerinize olsun bende iki yıldır hamile kalamıyorum

hoşgeldin arkadaşım 2014te hep birlikte hamile kalıcaz inşallah birbirimize destek olalım iyi haberler alalım hep birlikte sevinelim Allahın izniyle

Son düzenleme:
Kızlar aranıza yeni katıldım herkese meraba ALLAH ın rahmeti bereketi üzerinize olsun bende iki yıldır hamile kalamıyorum

geçen her ay kahır ve üzüntü olur insanın içine bilirim.bende 3 yıl bebek sahıbı olmak ıcın cok ugrasmıstım.yumurtlama takıplerı ılaclar iğneler 2 kez aşılama ama nafile sonuc hep husrandı.artık delırdıgımı dusunmeye baslamıstım.mevla kısmet etmıyorsa vardır bıldıgı demekten baska care kalmıyor.gecenlerde bı akrabamızında 2 yıldır olmuyordu bebegı.bıkac ay once rahım fılmı cektırdı sorun yokmus tüplerde lakın tıkanıklık varsada acılıyormus.doktor bıkac ay ıcınde gebelık our demıs ona veılk ay hamıle kalmıstı nasıp bazen

cevap yazdıgınız için teşekkür ederim canlarım 6 aydır flan üye olmaya çalışıyorum olamadım bi türli sonunda oldum şükür. hep yorumları flan okuyordum ama yazamıyordum. çok kötü günler geçiriyorum sizlerle konuşmayı çok istiyordum. iki yıldır hamile kalamıyorum bi türlü zayıflayamadım mayısta kardeşim vefat etti iyice bunalıma girdim kızlar

başınız sagolsun canım benımde 1 ablam var ona bırsey olsa allah korusun dusunmesı bıle kötü.allah sabır versın sızlere.2 yıl uzun bır sure,helekı bır kadının kafayı yemesıne yetecek kadar uzun hemde mevla kımısıne cabuk kımısıne gec verıyor yada hıc nasıp etmyor.taktır onun sende bılıyorsun.ama bızler elımızden gelenı yapalımda takdır ona kalsın yınede dımı :) umudunu yıtırme hıc..bak sana ne anlatıcam.bu benım 2. evlılıgım 1.5 aylık evlıyım daha :) daha once 3 yıl evlı kaldım bırcok tedavıden gectım bebek ıcın sorun eskı esımdeydı spermlerınde lakın banada ılac verıp yumurtaları cogaltıp sansı arttırmk ıstedı drlar.aylarca kullandıgım ılaclar butun vucudumda ödem yaptı agrı sızı derken her ay negatıftı.asılamalar iğneler vs... olmuyordu..gunlerce aylarca agladım kahroldu..78 kıloya cıktım ılaclardan.en sonunda bizim rahmetli beyefendi taktı boynuzu hemde defalarca sonra benı babamın evıne kedı yavrusu gıbı getırdı bıraktı...sonra dedımkı rabbıme ıyıkı bana bebek vermedın.boyle bır adamın cocugunu dogurup omrumun sonuna kadar onun sıfatına bakmaya benı mecbur bıramadın dedım sukrettım.rabbım benı sevıyor ve benım zorda kalmamı ıstemedıgı ıcın nasıp etmedı belkıde..hayırlı olan neyse onu nasıp etsın allah boyle dua et.hayırsız olanı nasıp etme de..benım evlılıgımın sonu hayırlı degıldı nasıp etme duamı kabul etmıstı mevlamm...aradan gectı 5 sene bosanalı.şimdi yeniden evliyim mevlam ıns bu kez hayırlısını nasıp eder..aklımda fikrimde muradımda umut ettıgım ıstedıgım herseyı bana hayırlı kılar ve nasıp eder dıe dua edıyorum şimdi.umudunu kaybetme.her yenı gun yenı umut bızlere

ayyy canm salıya kadar nasıl beklicn keşke ecz alsaydın neyse zaten gelck güzel haber bzde sabredelim dimi ama
Canım beklemem lazım sabretmem lazım inan bende cok sabirsiz biriyim ama o pembis çizgiye iyice inanmam icin biraz daha bekleyip adet günümün kırmızısız geçmesini beklicem inşallah minik tulumbam benimledir de size güzel haberler veririm
ay canım inşallah test doğrudur bugunun sürpriz annesi sen oldun hayırlı olsun tatlım benm de bata 8 gün var ama ben de yapsam cıkar mı ki bişi varsa :26:
İnşallah canım benim hala şaşkınım çünkü 11 dk içinde belirdi adetime 7 gün kala yaptığım içinde çok emin olamadım tekrarlicam testi sali yada çarşamba sabahi ilk idrarla inşallah yine pembis çizgiyi görürüm eger sabredebiliyorsan batina 4 gun kala yap erken gebelik testini o zaman daha emin olabilirsin :) Allah hayırlısıyla yüzümüzü güldürsün hepimizin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…