2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

yaşadıklarına üzüldüm bitanem ama dedigin gibi vardır elbette bi hayır. rabbim bundan sonra ki yaşamında hayırlı mutlu huzurlu günler aylar yıllar geçirmeni nasip etsin inşallah. elbette herşeyde bi hayır vardır . ALLAH razı olsun ablanı size bagışlasın hiç ayırmasın sizi ölüm gerçek ve çok acı ALLAHIM en kısa zamanda bizlere bi hayırlı evlat versin de bu sıkıntılarımızı üzüntülerimizi unutalım az da olsa çok ihtiyacım var ALLAH ım yalvarıyorum bizede hayırlı evlatlar ver kurban oldugum rabbim

ben de ovulasyon testi yapıyorum yumurtladıktan sonra hep net çizgi cıktı adetime kadar onu yapıcam eğer devam ederse de gebelik testimi yapıcam tutuyorum kendimi

Kızlar aranıza yeni katıldım herkese meraba ALLAH ın rahmeti bereketi üzerinize olsun bende iki yıldır hamile kalamıyorum

Aramıza hoşgeldin canım inşallah hayırlısıyla sende bebeğine kavusursun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öncelikle sakın olmalısın bıraz canım :) goruyorumkı fazla stres halıne getırmıssın malum haklısında.bende aynı senın gıbıydım cok stres yapıyordum aklımdan 1 dk bıle cıkartamazdım gördüğüm kedi köpek yavrusunu bıle kıskanır olmustum resmen eve gelır aglardım 5-6 yıl sonra hatta 10 yıl sonra bıle hamıle kalanlar var..herseyın bır gunu anı saatı var.ne bır dakıka önce ne bır dakıka sonra demısler.rabbım olmasını ıstedıgı anda ''OL'' der ve olur.yeri göğü yaratan rabbim minicik bir bebegı göbişimize koyacak elbette bizede ''OL'' diyecek.rahmetini bereketini rahmimize verecek hiç umudunu kaybetme ama sadece sakın ol bıraz rahatla.mesela şartlandır kendını bu ay hıc dusunmucem aklıma getımrıcem de,butun bır ayı reglın basladıgı gunden berı vurdumduymaz sekılde gecır.tam aklına geldıgı anda guzel bır sarkı soyle içini kıpır kıpır eden bır sarkı çal dinle ama hep aynı sarkıyı dınle ankara havası çal oyna mesela bunu defalarca denedıgınde gör bak aklına bebek dustugu zaman ıcını hüzün degıl yüzünü tebessüm kaplayacak.beyin bilinç altına yerleştirecek bebek sıkıntısını neşeye dönüştürecek tek formul budur.kötü seyler dusunecegın zaman oynak bir şarkı ac ve onu dınle.ama her seferınde aynı sarkıyı dınle.ben bosanma bunalımını ve aldatılma olaylarımı bu sekılde yendım...sonradan ogrendıgım kadarıyla tıpda kullanılan bır yontemmıs psıkolojıde..

ben de ovulasyon testi yapıyorum yumurtladıktan sonra hep net çizgi cıktı adetime kadar onu yapıcam eğer devam ederse de gebelik testimi yapıcam tutuyorum kendimi

Bende sözde çarşamba günü yapıcaktim testi canım ama nerdeee :) o test eve girer girmez yapıldı dayanamadım sonra internetten sipariş verdim ki beklemek zorunda kalayim diye inşallah hepimiz pozitifi görürüz

bende çektirdim geçen ay bi sorun yok dedi dojtor canım rahim filmi çektirdigi aylarda hamile kalan çok kişi var inşallah bende yazarım burdan hamileyim die
:)

hoşbulduk canım inşallah çok istiyorum artık 2 yıldır

Canım inşallah burası sana ugurlu gelir de bebeğine hemencik kavuşursun

ne güzel işte bak bi umut belirdi en azından ben eminim güzel olacak devamı canım

evet çok takıyorum kafaya hiç çıkmıyor nerdeyse aklımdan düşün memeye çelışıyorum ama yapamıyorum. 2 haftadır aklıma geldiginde başka şeyler düşünüyorum hemen. stres de bebegin olmamasına engelmiş kk den okudum sonra düşünmemeye çalışıyorum işe başlamayı düşünüyorum hem kafamı dagıtırım

ankarada otoruyorum heryerde oyun havası çalıyor

Rahim filmin temiz cıkmış işte daha ne istiyorsun kesin olur ozaman bikaç aya.sen kafanı boşalt önce işe başlama olayını iyi düşünmüşşün.eamazandan sonra bende iş bakıcam.evde olmak boşta kaşmak daha cok dusunmeye sebep oluyor.bence bu bıkac ay sana umutlu gırınuyor.interetten ovulasyon testleri al yumurtladıgın günü yakaladınmı tamamdır bu iş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende çektirdim geçen ay bi sorun yok dedi dojtor canım rahim filmi çektirdigi aylarda hamile kalan çok kişi var inşallah bende yazarım burdan hamileyim die
:)

Rahim filmi hiç çektirmedim ben istiyorum ama birkaç aya kadar yaptırmayı.sanki içimde bir umut filmi çektirmeyi bekliyor bebeğim :)

çok güzel konuşuyon ya vala o testlerden almayı düşünüyorum bende işe yarar belki saol canım benim

çok güzel konuşuyon ya vala o testlerden almayı düşünüyorum bende işe yarar belki saol canım benim

İşe yarıyor tabiki canım.en azından yumurtanın ne zaman oldugunu ne zaman catladıgını biliyorsun ona göre çalısıyorsun :) sen görevini yap takdiri allaha bırak nasip kısmet olur inş hepimize.

fazla bilgim yoktu o testler hakkın da hemen siparişini veriyorum yarın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…