2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

fazla bilgim yoktu o testler hakkın da hemen siparişini veriyorum yarın:)

Sen testlerini al hazır dursunlar.reglin bittigi zamanlar baslarsın.buralarda herkes yardımcı olur sana nasıl kullanman gerektiğini söylerler cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne güzel işte bak bi umut belirdi en azından ben eminim güzel olacak devamı canım

İnşallah canım hayırlısıyla gelsin devamı teste bakıp duruyorum bir çizgicik nasıl mutlu eder nasıl umutlandirirmis insanı :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tamam çok saol yardımın için dua edicem sanada

Müslümanın müslümana ettiği dua kabul olurmuş derler allah tez zamanda dualarımızı kabul etsin bizede bebek versin inş canım hayırlı sabahlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nasılsn canım dediğin gibi keş evimizin bi odsdı labvtr olsa ne güzel olurdu işin şakası ama cidden hasyalik oldu bu durum bizde gelsin artik bu bebişler

Canımmmm cok sevındım maşallah sana ve bebişine

bekliycez mecbur napalım şu 9 gün geciken adet zamanı mı yoksa ilişkiden sonraki zaman mı en son cocuk çalışması 7 temmuz da ondan soruyorum

Adetin bittikten sonraki 9 gün canım :)

Maalesef negatif

Hayırlısı canım daha cıkmamıs olabılr acele etme benım annemler adetın bıttıkten 10 gun sonra cıkar dıyorlr ben bekleyecegım arefe gunne kadar sende bekle ustunden 10 gun gecsın tekrar yap

Günaydın kızlar
Dün eşimle telefonda konuşurken eşim birşey dedi ben birden başladım ağlamaya hiç öyle ağlama modunda da değildim sonra biraz uyduum uyandım ben yıne aglıyorum durduk yerde ve ıstahsızlık var canım bırsey ıstemıyor oylesıne yıyorum ve sabahları kalkıyorum agzımın ıcı acı acı nıye oyle oluyor anlamadım v dunden berı ozelıkle sag kasıgımda ınceden ınceye agrı var

Oyyyyyy çok sevindim balım bak herşey iyi olacak dedik ve iyi çıktı Rabbime şükür şimdi gelsin minnoşlar (çoğul konuştum acep ikiz mi üçüz mü )

anam senın agzın nre soylüyor 2 olsun 3 olsun farketmez olsunda bata az kaldı ama umutlu deılım hemen olmaz dıye dusunuyorum

Çok sevindim canım inşalla net bir şekilde görürsün ikincii çizgiyi :)

Hoşgeldin canım Allah hepimize en kısa zamanda hayırlı saglıklı gebelık nasip etsin

günaydın canım nasıl gidiyo gelen giden yok demi ben dün akşamda 2 damla kahve leke gördüm o kadar :26:sen hassaslaştınmı neden durduk yere ağlıyon bencede sende var bişiler söylim

günaydın canım nasıl gidiyo gelen giden yok demi ben dün akşamda 2 damla kahve leke gördüm o kadar :26:sen hassaslaştınmı neden durduk yere ağlıyon bencede sende var bişiler söylim

Ayyyy inşallah canım gelen giden yok tatlım bugunde işe gideceğim hazırlanıyorum eşim dediki senin gögüslerin büyüyor sanki dedi gögüslerim sertleşiyor belki sennki yerleşme kanamasıdır bende leke falan hiçbirşey yok ama benim kuzenımdede yerlesme kanaması olmamıs aglamayı bende anlamadım canım esımde sasırdı konusurken basladım aglama adama saydım sayıstrdım

zavallı adam neye uğradığını şaşırmıştır ya bebişimiz gelene kadar biraz naz çeksinler onlarda biz bu kadar hop oturup hop kalkıyoruz lavabolardan çıkmıyoruz onlarda az nazımızı çeksinler demi ben de dün güya kimse çakmadan eczaneye gidiyorum eczanenin önünde eşime yakalandm bak sen şu tesadüfe diyo dur bende gelim merak ettim

Hadi ya kısmet evet canım sasırdı adamım mecbur nazımı cekecek cok sukur sagolsun anlayıslıdır esım ahhh ahh bırde bellı olsaydı kesınlık esınde heyecanlanmıstır sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…