Rahim filmi hiç çektirmedim ben istiyorum ama birkaç aya kadar yaptırmayı.sanki içimde bir umut filmi çektirmeyi bekliyor bebeğim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/Q
bekleme bence hemen çektir belkide hemen olur ne dersininşallahhhhh
Valla sana bahsettıgım akrabamız bana dedıkı hamileyim cok sevindim tabi.dediki gecen ay rahim filmi çektirdim son çare olarak dr bana bıkac ay içinde hamile kalabilirsin dedi ben o ay hamile kaldım evlendiğinde mutlaka sende çektir dedi.biliyor daha önceki evliliğimde neler yaşadıgımı.oda aynı şeyleri yaşadı senin gibi 2 yıl.benim aklıma koydu bıkac aydır rahım filmi çektirmeyi çaktiricem inş.istanbuldayım ben anadolu yakasında bu işi yapab yerleri arastırmam lazım önce
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
fazla bilgim yoktu o testler hakkın da hemen siparişini veriyorum yarın:)
Valla sana bahsettıgım akrabamız bana dedıkı hamileyim cok sevindim tabi.dediki gecen ay rahim filmi çektirdim son çare olarak dr bana bıkac ay içinde hamile kalabilirsin dedi ben o ay hamile kaldım evlendiğinde mutlaka sende çektir dedi.biliyor daha önceki evliliğimde neler yaşadıgımı.oda aynı şeyleri yaşadı senin gibi 2 yıl.benim aklıma koydu bıkac aydır rahım filmi çektirmeyi çaktiricem inş.istanbuldayım ben anadolu yakasında bu işi yapab yerleri arastırmam lazım önce
inşallah temiz çıkar canım. korkuyorsan flan hiç korkma öyle ayılan bayılan var dediler bana çok korkmuştum dur bu ay çektireyim dur şu ay çektireyim derken 5 6 ay geçti korktugum gibi degilmiş bi an önce hallet o işi
Sen testlerini al hazır dursunlar.reglin bittigi zamanlar baslarsın.buralarda herkes yardımcı olur sana nasıl kullanman gerektiğini söylerler cnm
ne güzel işte bak bi umut belirdi en azından ben eminim güzel olacak devamı canım
tamam çok saol yardımın için dua edicem sanada
Müslümanın müslümana ettiği dua kabul olurmuş derler allah tez zamanda dualarımızı kabul etsin bizede bebek versin inş canım hayırlı sabahlar
Hoşgeldin tatlım aramıza
kızlar uzun zamandır giremiyodum sayfalarda bayaa ilerlemiş okuyamadım yeni gebelere hayırlı olsun :) benım bebegım 5 hafta oldu 6 ya doğru gidiyoruz daha doğrusu :) kesemizide gördük haftaya cumaya kalp atısını inş duyarız hepinize öpcüklerrrr :)
bekliycez mecbur napalım şu 9 gün geciken adet zamanı mı yoksa ilişkiden sonraki zaman mı en son cocuk çalışması 7 temmuz da ondan soruyorum
Maalesef negatif
Oyyyyyy çok sevindim balım bak herşey iyi olacak dedik ve iyi çıktı Rabbime şükür şimdi gelsin minnoşlar (çoğul konuştum acep ikiz mi üçüz mü)
hoşbulduk çok sıcak bi ortammış burası sevdim sizi
Hoşgeldin canım Allah hepimize en kısa zamanda hayırlı saglıklı gebelık nasip etsin
günaydın canım nasıl gidiyo gelen giden yok demi ben dün akşamda 2 damla kahve leke gördüm o kadar :26:sen hassaslaştınmı neden durduk yere ağlıyon bencede sende var bişiler söylim
Ayyyy inşallah canım gelen giden yok tatlım bugunde işe gideceğim hazırlanıyorum eşim dediki senin gögüslerin büyüyor sanki dedi gögüslerim sertleşiyor belki sennki yerleşme kanamasıdır bende leke falan hiçbirşey yok ama benim kuzenımdede yerlesme kanaması olmamıs aglamayı bende anlamadım canım esımde sasırdı konusurken basladım aglama adama saydım sayıstrdım
zavallı adam neye uğradığını şaşırmıştır ya bebişimiz gelene kadar biraz naz çeksinler onlarda biz bu kadar hop oturup hop kalkıyoruz lavabolardan çıkmıyoruz onlarda az nazımızı çeksinler demi ben de dün güya kimse çakmadan eczaneye gidiyorum eczanenin önünde eşime yakalandm bak sen şu tesadüfe diyo dur bende gelim merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?