Müslümanın müslümana ettiği dua kabul olurmuş derler allah tez zamanda dualarımızı kabul etsin bizede bebek versin inş canım hayırlı sabahlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bugunki ovu testimbu ay benm hiç umudum yok kendimden
Eki Görüntüle 1194357 Eki Görüntüle 1194358 tekli olan bugun diğerleri de ondan öncekiler.. iyice silikleşti artık
Canım bişey sormak istiyorum ovulasyon testi yumurtanın oluştuğunumu yoksa çatladığı günümü belirliyor ?? :44:
her ikisi de canım .. ilk önce yumurtanın oluştuğunu anlıyorsun T çizgisi diğerinden daha koyu çıkıyor. daha sonra da çatlayıp çatlamadığını anlıyosun T çizgisi koyu çıktıktan sonraki 24 ila 36 saat sonra falan siliklieşirse çatlamış oluyor
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum forumda dolanırken bir konu gördüm yumurtlama öncesi ilişkide hamile kalinirsa kiz yumurtlama zamanında erkek bebek oluyormuş ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ben ayın 17. sinde şefaf akıntım oldu test yaptım çift çizgi kırmızı çıktı ogün doktora gittim 2 yumurtan oluşmuş biri 24mm diğeri 22mm kendiliğinden çatlar dedi. Ama ogünden sonra şeffaf akıntım olmadı ov testi iyice silikleştiÇatlamama ihtimali varmı sence ne yapmalıyım doktoruma sorsammı belkide çatlamadı
yok canım T çizgisi silikleştiyse çatlamış demektir o günleri değerlendirdiysen gerisi allaha kalmış inşallah tutmuştur
Canım dişi spermler erkek spermlere göre daha uzun süre yaşıyor yumurtlamadan önce ilişki yaşanırsa diyelim 2 gün önce erkek spermler öldüğü için disi sperm yumurtayi döller ama yumurtlama olduktan sonra ilişki olursa erkek spermler disi spermlerden daha hızlı hareket ettigi için yumurtayi erkek sperm döllüyormuş bilimsel bişey ve mantıklı :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
göğsümün ucu çokkk kötüüüü dokunulmuyor nasıl acıyor anlatamam, heyecanlandırdı beni yaa:44:
Kızlar bu ayı güzel değerlendirdik gebelik varmı yokmu bilmiyorum bayramda tatile gidiyoruz bat 30 temmuz sizce denize girmemde sakınca varmı hangi hareketlerden kaçınmam gerekir?
Kızlar bu ayı güzel değerlendirdik gebelik varmı yokmu bilmiyorum bayramda tatile gidiyoruz bat 30 temmuz sizce denize girmemde sakınca varmı hangi hareketlerden kaçınmam gerekir?
Canim ben bunu çok arastirdim tam tersi faydali ancak deniz öyle, havuz onerilmiyor çünkü hijyenik değil.. bi de uzun süre nefesini tutunca zararlı
İnşallah hamilesindir canım :) Bence denize girmende bir sakınca yok tam tersi kendini yormadan yüzmek en güzeli hamilelikte yüzen çok insan var havuzdan kaç enfeksiyon yuvası oluyor kalabalıkta. ağır işlerden uzak dur ev işi malesef bize bakıyor ama yormadan dinlene dinlene :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bugunki ovu testimbu ay benm hiç umudum yok kendimden
Eki Görüntüle 1194357 Eki Görüntüle 1194358 tekli olan bugun diğerleri de ondan öncekiler.. iyice silikleşti artık
Aminn :)) Peki yumurtlama olduğunda yaşadığımız şeffaf akıntı yumurtlama çatladığında da oluyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?