Canım annem bana yanlıs hatırlmıyorsam gecen hafta dan berı dıyor hamılesın dıye battan 1 hafta once falan sanırım bellı olmaya baslıyor canım anlasılır cok farklı oluyor cunku hamıle bırının kıprıklerıne bak sende anlarsın farkı banada cok ılgınc geldı hatta ben kuzenlere anlattım ıclerınden bırıde hamıle onun kı nasıl grup grup olmus benımkıyle karlısatırdılar evt senınkıde oyle dedıler ama dıgerlerınınkı oyle degıldı yaslılar eskıden oyle anlıyorlarmıs canım
batın geçti mi tatlımm
günaydın canım bencede sen haftaya test yap inşallah çıkar
Hım bıraz uyu dınlen bakalım canım rahatlarsın belkı ama sen hep olumsuza yoruyorsun olmazkı böyle Allah'ın izniyle birşeyin yoktur bekleyelım bakalım pazartesı olmazsa dr gıdersın dahııyeye gıtsende oda zaten sana test yapar gunun gectııgını soyleyınce kadın doguma yonlendırır dıye dusunuyorum
Heyecan dorukta tatlım evet arefe gunu sabah ılk ıdrarla yapalım ve pozitifi görelim Allah'ın izniyle
İnş hayirlisi canim ayy ne çekilmez oldum bi gör eşim sınava girdi stresli olan benimahh hormonlarrrr
Ayy ne güzel 3 um uzun de hayırlısı olur inş.. bekleyelim bakalımKızlar arefe günü gelmez ise bende yapacağım sizle birlikte.
haklısın galiba dayanabildiğim kadar dayanacam benim mol gebelik geçirmiştim ya değerlerim kötüye gidince aynı böyle midem bulanıyordu başım ağrıyordu ne bilim aklıma harşey geliyor allah sonumu hayretsin inşallah:18:
batıma 10 gün kaldı...ve sanki beni umutlandıran bişey oldu aslında pek umutlu olmamama rağmen...ne oldu dersenizz,,,göğüs uçlarım hassaslaştı saaadecee uçlarıııı, hele ki sol göğsümün daha fazlaaa dokununca yara gibi acıyooookasığımın da sol tarafında hassaslık var ne yorum getirirsinizzz :26:
adet günüm :) bat diyorsunuz sanırım. Ben yumurtlama günümü de net bilmiyorum. Doğaçlama yapıyorum :)bat mı yarınn yumoş mu
adet günüm :) bat diyorsunuz sanırım. Ben yumurtlama günümü de net bilmiyorum. Doğaçlama yapıyorum :)
doğaçlama o da güzelmiş, ben de sendenim biz de doğaçlama sayılır
kimse bişi demiycek miiiiii:26:
hayırlısı olsun ikimiz için de :) bu ay şüphen var mı? ben hamileyim ne adet olcakmışım gibi çok garip hissediyorum:)
hayırlısı olsun ikimiz için de :) bu ay şüphen var mı? ben hamileyim ne adet olcakmışım gibi çok garip hissediyorum:)
yok canim dğlim yanlış yazmışımhamile misinn anlamadım cnm yanlış mı yazdın....ben önceki sayfada şüphemi yazdım okuyabilirsin
benim batıma daha 10 gün var gülüm vee elimde sadece 2 ilişki var:44:
eğer nasipte varsa tek ilişkiyle bile hamile kalınır. İnş. Hamilesindir canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?