2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ben halen adet olmadım başım ağrıyor midem bülanıyo bügün ama yok yok yok ne olacak bu halim

ne bilim canım ben de öle gibi gördüm ama umut vermek istemedim kendime

ben halen adet olmadım başım ağrıyor midem bülanıyo bügün ama yok yok yok ne olacak bu halim

Bebeğim dilerim geç döllenmeden mütevellit gebe çıkarsın pek yakında

Baş ağrısı bende adet belirtisidir ama öğrendiğim kadarıyla gebelik belirtisiymiş aynı zamanda

Bence sen pazartesi salı bi kan testi daha yaptır ama şunu da söyleyeyim lütfen vücudunu dinleme sen dinledikçe vücudun sana olmayan şeyleri bile varmış gibi gösterir

Kızlar bu ayı güzel değerlendirdik gebelik varmı yokmu bilmiyorum bayramda tatile gidiyoruz bat 30 temmuz sizce denize girmemde sakınca varmı hangi hareketlerden kaçınmam gerekir?

canım bişey olmaz ama tedirgin olacaksan da tampon kullan derim

ahh mogami ahh bi bilsen akşamı nasıl getirdim ben sırt üstü yatarak çünkü midem bulanıyordu yani vücudumda ters giden birşeyler var hissediyorum ama baştada demiştim hamilelik değil benceama ne

kızlar gecmıs sayfalarda yazmıstım ama bıse sorcam. bu sabah sahurda kasık agrım oldugu ıcın ov. testı yaptım ve koyu cızgıyı 20. gun yakaladım.17. gunki testı pozıtıf dusunmustum ama bu ondanda koyu. sımdı tekrar yaptım test sılıklesmıs. ama dun ve bugun hıc akıntım yok kuruyum. sızce normal mı Eki Görüntüle 1194493 bu resım pozıtıf mı sızce.

ahh mogami ahh bi bilsen akşamı nasıl getirdim ben sırt üstü yatarak çünkü midem bulanıyordu yani vücudumda ters giden birşeyler var hissediyorum ama baştada demiştim hamilelik değil benceama ne

Tatlım bulantının pek çok sebebi olabilir ama bizim için en bekleneni hamilelik o yüzden sen şimdilik bunları hiçbişeye yorma salı günü falan bi test yaptır eğer gebelik varsa eğlence var burda ama eğer gebelik yoksa kadın doğumcunla konuş ve yumurtalıklarını kontrol ettir kist ihtimaline karşı

Salıya kadar da gebelikmiş bulantıymış falanmış filanmış bunları aklında çıkar lütfen

pozitif gibi canım ama bi noktada hatalısın sahurda ovulasyon testi yapma sende biliyorsun ki ov. testleri öğleden sonra yapılırsa sağlıklı ve doğru sonuç verir
Aklında kalmasın sen bugün ve yarını da değerlendir ne olur ne olmaz dimi ama

aslında 2gune1 calıscaz bugun kop kop kop var test ne derse desın rutını bozmayacagız ama yıne de meraklanıyo ınsan

Kizlar bana yardim edin lütfen dun bugün adet olmadim gelen giden yok test yapiyim mi ne dersiniz erkenmidir acep daha :/ bilemedim

Kızlar selam bugün sabah bir karın sancısı bir mide bulantisi aman aman aman anlatamam şaşırdım da batim 26 temmuz çünkü acep hamilelik belirtisi mi dedim sonra sonuç ne biliyor musunuz afedersiniz sabahtan beri ishalim öldüm akşamı zor ettim orucu zor tuttum Ayyy dedim kendi kendime nasıl da uydurmusum nasıl yorum yapmışım pes yani :):):)

Kızlar bu akşam eşim erken gebelik testi almış bana :) ben yapmamak için internetten sipariş verdim o gidip almış meger benden sabirsiz internetten okumus :)days comfort adı simdi yaptım yine test manyağı oldum ve 4.dk da silik çizgi çıktı fotosunu paylaşıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1405805736463.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar ben cılk oldum ohh be kurtuldum şu belirsizlikten Morami yeni bat eklermisin

Sen hamilesin büyük ihtimalle hayırlı olsun

Dün de yapmıştım cnm oda silikti buda adetime 6 gün kala olan iki farklı marka inşallah canım ya ateşimde 36.8 buarada umarım sonunda üzülmem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İshal adetten önce görülür ise hamilelik belirtisi canım. Ben ishal olayım diye dua ediyorum. En çok görülen hamilelik belirtilerinden biri çünkü.

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Bebeğim geliyor bu bebek seninle. İnşallah bana da tutunmuş bir minik vardır içimde hiç belirti aramıyorum sürpriz olsun istiyorum. Sen pazartesi gebelik testi yaptır canım.

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…