:) sanki testi ben yapmisim gibi sevindim inanki :)) yarın bekliyorum veeee inşallah güzel haberlerle degerlerle müjdelersin bizleri insallah
Bende test yaparsam sonucu bildiririm :) sana
Her şeyin bir vakti saati var canim Rabbim hayirlisini nasip etsin ins.ben kafaya takmiyorum ama çevreden soruluyor sürekli var mi yok mu ister istemez strese giriyo insan ins.bu ay Rabbim nasip eder de kimseye mahcup olmayiz.
Ay canım benim :) inşallah hepimiz güzel mutlu haberlerle gelelim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öncelikle başın sağolsun arkadaşım Allah sabır versin
Hamilelik için sakın stres yapma artık herşeyin bi çözümü var eğer zayıflamak istiyorsan profesyonel yardım al canım bende bundan 6 yıl önce diyetisyen bi arkadaşım sayesinde 15 kilo verdim ve hiç almadım sonra
Gebelik için bi doktorla görüştün mü[/
hoşbuldum canım ALLAH razı olsun teşekkür ederim. stres yapmamak elimde olmuyor ki canım yaayın 25 ini bekliyorum olmassa doktora bidaha gidecegim. diyetisyene gittim canım 1 hafta uyguladım 1 kilo verdim sonra izmire kayınvalidemlere gittik orda uyamadım listeye sonrada tekar başlayamadım önce irademe sahip olmam lazım kafada bitirmeyince olmuyor. ama oruçtan sonra sıkı bi diyete başlıcam yine 87 den 82 ye düştüm üzüntüyle hazır 5 kilo vermişken devamını getircem inşallahh
Kızlar bu akşam eşim erken gebelik testi almış bana :) ben yapmamak için internetten sipariş verdim o gidip almış meger benden sabirsiz internetten okumus :)days comfort adı simdi yaptım yine test manyağı oldum ve 4.dk da silik çizgi çıktı fotosunu paylaşıyorum
hayırlı olsun canım
İshal adetten önce görülür ise hamilelik belirtisi canım. Ben ishal olayım diye dua ediyorum. En çok görülen hamilelik belirtilerinden biri çünkü.
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Ay canım benim :) inşallah hepimiz güzel mutlu haberlerle gelelim
Hayırlı olsun bat aynı canım galiba ama ben test yapmadım hamileyim gibi gelmiyo kızların dedigi belirtiler yok sanki sadece dün ishal oldum artık çalışma yapmaya gerek var mi ramazan olduğu icin yoruldum ishaldende vücudum güçsüz kaldi ara verdim iki üç gündür
Günaydın güzel bayanlarfeci bel kasık ağrı var bat 28 hakkımızda hayırlısı
bu kan pıhtılasması olan gebelerde gercekten her doktorun fşkri ayrı oluyor...bende basda cok sasırmısdım ve sinirlenmisdim bu ne ya her doktor farklı konusuyor dedim söyle söyleyim sana en sonunda burda bir doktor buldum o dediki gebe kalmayı düsünüyorsan korunmuyorsan aspirine basla dedi bende basladım gebe kaldım yine aynı doktor kese gözüktü dedi igneye baslatıyorum hemen dedi tamam dedim...daha sonra bebek 3 aylık oldu dogum icin almanyaya gittim almanyadaki dotorum muhtesemdi ve bana sunu dedi cok iyi olmus hemen aspirine baslaman igneye baslaman cok dogru bir karar olmus dedi....simdi birde bu hastalıgın kimisinde durumu daha ciddi kimisinde cok ciddi degil ben de mesela cok yüksek degil yani kan pıhtılasması var ama benden kötüleri varmıs ben cok ciddi olmayanla arasında olmama ragmen hemen baslatıldı bende aspirin ve igne...benim dememle sen sakın baslama aspirine bunu bir doktorla kesinlestirmelisin ondan bundan duydugun seyleri kesinlikle yapma git bir kac doktora danıs....bence o sayfaya mutlaka gir ve ordaki arkadaslarıda dinle oku fikirlerine danıs...olumsuz biseyden korkma cogu bebek sahibi oldu cok sükür....bende cok girdim o sayfaya ama iste dedigim gibi herkesin doktoru ayrı bisey diyordu gıcık oluyordum bu nasıl sey diye....allahıma cok sükür oglum suan yanımda ve mısıl mısıl uyuyor ben dogumdan sonra hic adet olmadım hele bi aet olayım tekrar aspirine baslicam insallah ikinci gebelige hazırlık yapcam...simdilik adet olmam zor gibi doktor hormonlarıma baktıda daha sende adet olman sürer dedi bu FSH yüksekliginde zaten suan gebe kalman zor dedi....o yüzden daha aspirine baslmıyorum....igne meselesine gelince....ben hemsire oldugum icin kendim hep karnıma igneyi vurdum ama acıtmadım morartmadım...elim alıskın yatkındı cünkü...allaha sükür hic sorun yasamadım doktora kontrole gittigimde doktor igneni vurmuyormusun diye bir kac kez bana cıkıs yaptı heheheh hic belli degil diyordu :) seninde zamanla elin alısır mutlaka morarcak acicak elin alısana kadar belki zorluk cekcen ama alısır elin cok kalın ucu yok ignenin...ve bebislerimiz icin deger acıdan morarmasından korkma.....kusura bakma cok uzun yazdım ama inan korkmaaaa bende senin gibi cok korkdum stress yaptım allahın izniyle hamile kalacaksın bebisini kucagına alacaksın....
ne kusuru canım Allah razı olsun uzun uzun üşenmeyip cvp yazmışsın bana, Rabbim sana da ikinci evladı hayırlısıyla nasip etsin, ben ve tüm isteyenleri de çocuğa mahrum bırakmasın inşallah.aynen söylediğin gibi benden ağır durumda olanlar varmış.heterezigot homozigot diye iki şekilde olduğunu söylediler bana da benim ki heterezigotmuş, homozigot daha ağır dedi.
ben birkaç gün kendi kafama göre başlamıştım aspirine, dr bana kullanma dedi, ama bir dr a sordum, başka birdr a gitmek lazım belki ama kimden duyduysam hepsi aspirin kullanıyor bence başlamalıyım dr başlama desede =)) ne güzel hemşire olman ben hep hemşirelik yapamam ben nasıl bir insana iğne batırırım diye hemşirelik yazmamıştım =( inşallah hiç zorlanmam. Allah yardımcımız olsun.sağolasın arkadaşım görüşmek üzere. inşallah güzel haberlerle.
cnm benım kan pırtılasma testımde de bı seyde hetezigot yazıyor drum dedı sadece hamılelık boyunca folıc asıt kullanıcaksın dedı ben test sonucları genetık uzman dr da gıstedım aynı seyı oda soyledı dıger sonuclarım normal bırtanesınde hetezıgot yazıyor sadece anlamadım cnm ben oyle olsa bıle korkma benım karsı komsum var 1 tane 13 yasında kızı var hamılelıgınde hıc sorun yasamamıs 2 bebek ıstemeye basladıgında 2normal dusuk 1 tane kürtaj olmus test yapmıslar kan pırtılasması cıkmıs sım dı tam 2 ysında oglu var cok akıllı cok saglıklı hatta bana demıstı eger sendede cıkarsa ben yaparım senın ıgnelerını yanı cnm sakın kafanı fazla kurcalama bu kotu bısey deıl dr bana da kürtaj dan sonra bebe aspıını oner dı ıctım 1 ay sonra test sonuclarımı gostermeye gıttıgımde bıraktırdı hamıle kalınca baslarız dedı duruma gore sımdı sadece folık asıt ıcıyorum
beklede bu ay beraber hamileliğe adım atalım=)) hayırlısı olsun canım ben bu ay umutsuz olsam da nedense olacak gibi hissediyordum ama olmadı tabi =(gunaydın hamınlar benım bata 6 gun kaldı ama hıc belıtı yok zaten buay umutlu deılım kurtajdan sonra 40 gun korundum inş bana suprız yapar tutar
bende 3 tanede heterezigot yazıyordu canım =( aslında bazen düşünüyorum hani pıhtılaşma anne babadan gelen genetik bişey sonuçta,onlarda sorun olmadığına göre demek ki herzaman bebek ölümüyle sonuçlanmıyor mu mu bu durum, yada belki eskiden herşeyi doğal yedikleri için, hani mesela limon kan cıvıltıcıymış ya yada sarımsak, belkide onlar sayesinde ailelerimiz sorun yaşamadı bilmediler bile.bende dr kullanma dedi ama başka dr a da sormadım,sonuçta aspirin falan fazla kullanınca zararlı şeyler, eğer hamilelik başlayınca kullanılacaksa daha iyi, en iyisi ben başka bir dr a daha soruym da içim rahatlasın, sağolasın canım, sayenizde biraz daha rahatladım.folik asiti sabah saatlerinde mi içmek gerekiyormuş, dr bir şey söyledi mi?
Cnm ciddimisin hep ailem yedigim dokunmustur dedi bunu bilmiyordum hatta babam bana ilaç almış he içtim dedim icmedim nolur nolmaz diye kola falan içtim sürekli umutlnmalimiyim şimdi daha bir hafta var ama bende başka bir belirti olmadi yani goguste belde kasikta
beklede bu ay beraber hamileliğe adım atalım=)) hayırlısı olsun canım ben bu ay umutsuz olsam da nedense olacak gibi hissediyordum ama olmadı tabi =(
bende 3 tanede heterezigot yazıyordu canım =( aslında bazen düşünüyorum hani pıhtılaşma anne babadan gelen genetik bişey sonuçta,onlarda sorun olmadığına göre demek ki herzaman bebek ölümüyle sonuçlanmıyor mu mu bu durum, yada belki eskiden herşeyi doğal yedikleri için, hani mesela limon kan cıvıltıcıymış ya yada sarımsak, belkide onlar sayesinde ailelerimiz sorun yaşamadı bilmediler bile.bende dr kullanma dedi ama başka dr a da sormadım,sonuçta aspirin falan fazla kullanınca zararlı şeyler, eğer hamilelik başlayınca kullanılacaksa daha iyi, en iyisi ben başka bir dr a daha soruym da içim rahatlasın, sağolasın canım, sayenizde biraz daha rahatladım.folik asiti sabah saatlerinde mi içmek gerekiyormuş, dr bir şey söyledi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?