2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

:) sanki testi ben yapmisim gibi sevindim inanki :)) yarın bekliyorum veeee inşallah güzel haberlerle degerlerle müjdelersin bizleri insallah
Bende test yaparsam sonucu bildiririm :) sana

Ay canım benim :) inşallah hepimiz güzel mutlu haberlerle gelelim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Her şeyin bir vakti saati var canim Rabbim hayirlisini nasip etsin ins.ben kafaya takmiyorum ama çevreden soruluyor sürekli var mi yok mu ister istemez strese giriyo insan ins.bu ay Rabbim nasip eder de kimseye mahcup olmayiz.

İnşallah hamilesindirde cevren seni rahat brakr

hayırlı olsun canım

Cnm ciddimisin hep ailem yedigim dokunmustur dedi bunu bilmiyordum hatta babam bana ilaç almış he içtim dedim icmedim nolur nolmaz diye kola falan içtim sürekli umutlnmalimiyim şimdi daha bir hafta var ama bende başka bir belirti olmadi yani goguste belde kasikta

Ay canım benim :) inşallah hepimiz güzel mutlu haberlerle gelelim

Hayırlı olsun bat aynı canım galiba ama ben test yapmadım hamileyim gibi gelmiyo kızların dedigi belirtiler yok sanki sadece dün ishal oldum artık çalışma yapmaya gerek var mi ramazan olduğu icin yoruldum ishaldende vücudum güçsüz kaldi ara verdim iki üç gündür

Günaydın güzel bayanlar feci bel kasık ağrı var bat 28 hakkımızda hayırlısı

Teşekkür ederim canım hayırlısı herseyin bende kanda görmeden suan kipirdayamiyorum tabiri caizse evet ramazanda yoruldu vücutlar bende durdum biraz batim yaklaşti zaten ama can isterse modundayım :)

Günaydın güzel bayanlar feci bel kasık ağrı var bat 28 hakkımızda hayırlısı

Günaydın canım benimde dün ağrım vardı bugün yok ama dünden beri midem kötü birşey mideme baskı yapıyor bulanıyor gibi birşey yemek istemiyorum

ne kusuru canım Allah razı olsun uzun uzun üşenmeyip cvp yazmışsın bana, Rabbim sana da ikinci evladı hayırlısıyla nasip etsin, ben ve tüm isteyenleri de çocuğa mahrum bırakmasın inşallah.aynen söylediğin gibi benden ağır durumda olanlar varmış.heterezigot homozigot diye iki şekilde olduğunu söylediler bana da benim ki heterezigotmuş, homozigot daha ağır dedi.
ben birkaç gün kendi kafama göre başlamıştım aspirine, dr bana kullanma dedi, ama bir dr a sordum, başka birdr a gitmek lazım belki ama kimden duyduysam hepsi aspirin kullanıyor bence başlamalıyım dr başlama desede =)) ne güzel hemşire olman ben hep hemşirelik yapamam ben nasıl bir insana iğne batırırım diye hemşirelik yazmamıştım =( inşallah hiç zorlanmam. Allah yardımcımız olsun.sağolasın arkadaşım görüşmek üzere. inşallah güzel haberlerle.

cnm benım kan pırtılasma testımde de bı seyde hetezigot yazıyor drum dedı sadece hamılelık boyunca folıc asıt kullanıcaksın dedı ben test sonucları genetık uzman dr da gıstedım aynı seyı oda soyledı dıger sonuclarım normal bırtanesınde hetezıgot yazıyor sadece anlamadım cnm ben oyle olsa bıle korkma benım karsı komsum var 1 tane 13 yasında kızı var hamılelıgınde hıc sorun yasamamıs 2 bebek ıstemeye basladıgında 2normal dusuk 1 tane kürtaj olmus test yapmıslar kan pırtılasması cıkmıs sım dı tam 2 ysında oglu var cok akıllı cok saglıklı hatta bana demıstı eger sendede cıkarsa ben yaparım senın ıgnelerını yanı cnm sakın kafanı fazla kurcalama bu kotu bısey deıl dr bana da kürtaj dan sonra bebe aspıını oner dı ıctım 1 ay sonra test sonuclarımı gostermeye gıttıgımde bıraktırdı hamıle kalınca baslarız dedı duruma gore sımdı sadece folık asıt ıcıyorum

gunaydın hamınlar benım bata 6 gun kaldı ama hıc belıtı yok zaten buay umutlu deılım kurtajdan sonra 40 gun korundum inş bana suprız yapar tutar

bende 3 tanede heterezigot yazıyordu canım =( aslında bazen düşünüyorum hani pıhtılaşma anne babadan gelen genetik bişey sonuçta,onlarda sorun olmadığına göre demek ki herzaman bebek ölümüyle sonuçlanmıyor mu mu bu durum, yada belki eskiden herşeyi doğal yedikleri için, hani mesela limon kan cıvıltıcıymış ya yada sarımsak, belkide onlar sayesinde ailelerimiz sorun yaşamadı bilmediler bile.bende dr kullanma dedi ama başka dr a da sormadım,sonuçta aspirin falan fazla kullanınca zararlı şeyler, eğer hamilelik başlayınca kullanılacaksa daha iyi, en iyisi ben başka bir dr a daha soruym da içim rahatlasın, sağolasın canım, sayenizde biraz daha rahatladım.folik asiti sabah saatlerinde mi içmek gerekiyormuş, dr bir şey söyledi mi?

gunaydın hamınlar benım bata 6 gun kaldı ama hıc belıtı yok zaten buay umutlu deılım kurtajdan sonra 40 gun korundum inş bana suprız yapar tutar
beklede bu ay beraber hamileliğe adım atalım=)) hayırlısı olsun canım ben bu ay umutsuz olsam da nedense olacak gibi hissediyordum ama olmadı tabi =(

evt cnm baska bır dr gorun derım sana sende 3 tanesınde yazıyormu olabılır mam oyle bıle olsa sakın korkma bana dr demıstı testlerı ısterken kan pıtılasması cıkarsa ıgne olucaksın dıye korkulcak bısey deıl demıstı canlı ogernıde karsuı komsum falıc asıt hakkında gunde 1 tane folbiol alıyorum saatı cın bısey demedı kalıma gelınce alıyorum gun ıcınde

Meleğim bendede hiç belirti yok canım daha bata 7 gün var zaten kimisinde hiç bir şey olmuyormuş o belirti yaşayanlarında taktığını ve vücutlarının onlara o şekilde ggösterdiğini düşünüyorum çünkü gebelik belirtilerinin ilki adet gecikmesi derler ama ishali erken gebelik belirtileri yazdığımda kadınlar kulübünde çok okudum. Genelde adete bir kaç gün kala oluyormuş.

beklede bu ay beraber hamileliğe adım atalım=)) hayırlısı olsun canım ben bu ay umutsuz olsam da nedense olacak gibi hissediyordum ama olmadı tabi =(

nebılım hamıle kalıcakmısım gıbı gelıyor ama gercekten olamz dıye dusunuyorum hemen belkı cok ıstedıgımdendır olmasada bu ay onumuzdekı aylara artık zaten takıp etmıyorum yumurtlama gunlerını kafama gore takılıyorum takmıyorum eskısı kaldar gec olsun ama saglıklı olsun ıstıyorum

Merhaba kkaderim ben de 3lü heterozigot mutasyon var aile faktörünü ben de sordum ailemde niye çıkmadı diye onlar taşıyıcı olup hastalık sende çıkmış dedi. Bana üniversitede adet düzensizliği için doğum kontrol hapı vermişti doktor 1 kutuda bacagimda pıhtılaşma oldu (dvt geçirdim yani) ordan da cigerime attı pıhtı emboli geçirdim. Sonra genetik araştırma yaptılar daha yaşın çok küçük neden böyle oldu diye sonuç bu ilaçlar genetik yatkınlığı olan insanları 4 kat tetikliyormuş. Şimdi 1 yıllık evliyim kesinlikle doğum kontrol hapı gibi hormonal haplar kullanmam yasak. Kan sulandirici hap iciyordum onu icerken hamile kalirsan bebekte kalıcı hasarlar olabilir dendiği için hiç denememistik. Geçen ay iğnelere geçtim ve ilk denememizde olmadı Rabbim çok bekletmez inşallah hepimize hayırlısıyla sağlıklı birer bebek verir. Yalnız böyle ilaçları kullanırken hep temkinli olman da fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…