- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Bebeğim geliyor bu bebek seninle. İnşallah bana da tutunmuş bir minik vardır içimde hiç belirti aramıyorum sürpriz olsun istiyorum. Sen pazartesi gebelik testi yaptır canım.
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Taylim seni fazla ümitlendirmek istemem ama cenabı allah seni zaten umutlandirmış şükürler olsun allahım sana mücizrni göndermiş darısı başıma
Allah im yüce Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canim Allah cümlemize sağlıklı evlatlar versin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
OPRA tebrik ederim canim Rabbim tez vakitte bizlere de nasip etsin inşallah.
Gülbike sen hamilemisin günün ne zaman kaçınci denemen
OPRA tebrik ederim canim Rabbim tez vakitte bizlere de nasip etsin inşallah.
Pazartesi kan testi yap kesin çıkar
Canım çok teşekkür ederim ama partiyi kesinlesince vericem :) inşallah canım benimde kesindir inşallah
Yaptiricam canım idrara yansımış gözüküyorsa kana çoktan geçmiş olmasi lazim
İnşallah canim.Bende ilkini icicem birazdan..
Hayırlı olsun tatlım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib eylesin konuya dalmak gibi olucak Özür diliyorum adet gununu gecincemi yaptin testi gecmedenmi ben gunumden iki gun gectim bekliyorum oyuzden soruyorum simdiden teşekkür ederim :)
Canım ben erken gebelik testi yaptım dün ve bugün 6 gün var daha adetime kan testi yaptiricam o zaman kesin diyebilirim ama moda girdim iyice :)
Ayyii cok heyecanlim bende simdi bak bebis seninledir inşallah :)) bende yarin olmassam test yapicam cesaret aldım senden
Yarın haber ver lütfen kan testi sonucu :)
Yok canim hamile degilim.3.deneme olacak inş.su an adetimin 7.günü birazdan soğan kurune baslicam.bat 14 agustos
Ayy halde hayırlısı benimde 3denemem olacak bu ay eskiden takiyordum çocuk meselesini ama son zamanlarda ne zaman olursa diyordum bugün reng oldum ben hiç üzülmedim tam tersi sevindim eşim sürati asldi sanki eşim bana bakti aynen böyle dedi anla beni bende artık baba olmak istiyorum çok duygulsndım üzüldüm o uyuyunca ağladım biraz kendime geldim
Ayy halde hayırlısı benimde 3denemem olacak bu ay eskiden takiyordum çocuk meselesini ama son zamanlarda ne zaman olursa diyordum bugün reng oldum ben hiç üzülmedim tam tersi sevindim eşim sürati asldi sanki eşim bana bakti aynen böyle dedi anla beni bende artık baba olmak istiyorum çok duygulsndım üzüldüm o uyuyunca ağladım biraz kendime geldim
Veririm tabiki canım yaptirinca sende haber ver mutlaka :)
Benimkide bu ay cok calıştı ovu testleri falan adamın gözüne gözüne soktum resmen :) dün umutlanmasın boşa diye hamile olmadığımı söyledim ona :)) erkeklerde etkileniyor cok onumuzdeki ay testlerin hiç birini sölemicem ona, pozitif oldugu zamanlar ben yaklasıcam sadece.o benden cok stres yapıyor ovulasyon gunlerinde.gectıgımız yumurtlamada tam 2 saatın sonunda zor ulaştık spermlere :) ölücem sansım resmen.o benden bederen iyisi bilmesin.stres yapmaz en azından dimi k kızlar ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?