evt cnm baska bır dr gorun derım sana sende 3 tanesınde yazıyormu olabılır mam oyle bıle olsa sakın korkma bana dr demıstı testlerı ısterken kan pıtılasması cıkarsa ıgne olucaksın dıye korkulcak bısey deıl demıstı canlı ogernıde karsuı komsum falıc asıt hakkında gunde 1 tane folbiol alıyorum saatı cın bısey demedı kalıma gelınce alıyorum gun ıcınde
nebılım hamıle kalıcakmısım gıbı gelıyor ama gercekten olamz dıye dusunuyorum hemen belkı cok ıstedıgımdendır olmasada bu ay onumuzdekı aylara artık zaten takıp etmıyorum yumurtlama gunlerını kafama gore takılıyorum takmıyorum eskısı kaldar gec olsun ama saglıklı olsun ıstıyorum
canım merhaba, gelmiş geçmiş olsun,Allahım sağlık sıhhat versin.Merhaba kkaderim ben de 3lü heterozigot mutasyon var aile faktörünü ben de sordum ailemde niye çıkmadı diye onlar taşıyıcı olup hastalık sende çıkmış dedi. Bana üniversitede adet düzensizliği için doğum kontrol hapı vermişti doktor 1 kutuda bacagimda pıhtılaşma oldu (dvt geçirdim yani) ordan da cigerime attı pıhtı emboli geçirdim. Sonra genetik araştırma yaptılar daha yaşın çok küçük neden böyle oldu diye sonuç bu ilaçlar genetik yatkınlığı olan insanları 4 kat tetikliyormuş. Şimdi 1 yıllık evliyim kesinlikle doğum kontrol hapı gibi hormonal haplar kullanmam yasak. Kan sulandirici hap iciyordum onu icerken hamile kalirsan bebekte kalıcı hasarlar olabilir dendiği için hiç denememistik. Geçen ay iğnelere geçtim ve ilk denememizde olmadı Rabbim çok bekletmez inşallah hepimize hayırlısıyla sağlıklı birer bebek verir. Yalnız böyle ilaçları kullanırken hep temkinli olman da fayda var.
elisa canım ya inşallah hamilesindir ...aklıma takıldı şimdi bu ay er gec hasta olursam daha sonra bu yumurtlama dönemi hastalık dönemi hepsi bozuldu ya nasıl düzene girecek girene kada r ooo bir sürü zaman :26::26::26:
ayyy ne güzel ya benimkiler hiçbişey bilmiyo pöfffffsen anneni batıma yakın bana yolla misafir edem canım benim Allah gönlüne göre versin umarım hayırlısıyla hamilesindirr takipçinimmm
canım merhaba, gelmiş geçmiş olsun,Allahım sağlık sıhhat versin.
doğum k. hapı hiç kullanmadım, bu pıhtılaşma olayını duyduğumda internetten okumuştum, pıhtılaşmaya yatkınlığı olanları 4 katı etkilediğini, hamilelik falanda pıhtılaşmayı tetikliyor falan diye.
ama ben şu kısmını doğru mu anladım, aspirin kullanırken mi hamile kalırsam bebekte kalıcı hasar oluşur ????
comadin mi kullanıyordun sen?
Yok yok aspirin için demedim coumadini 6 yıldır kullanıyordum ben ve olursa doğumdan sonra da ömür boyu devam edeceğim kullanmaya. Aspirin zaten gerekli görürse gebelikte iğnenin yanında başlatıyor doktor. Için ferah olsun. Ben üni. okurken 2 kere emboli geçirdiğim için korkum büyük hamilelikte de olursa diye... ailem zaten istemiyor hiç hamile kalmamı. Ama bende çocuk sevgisi ağır basıyor tabi. ��
üzülme sende biliyorsun sen pıhtılaşma teşisi konulupta o ilaçları kullandığın için çok şanslısın aslında, insanlar bunu öğrenemiyor ve bir ilaçla korunacakken olumsuz sonuçlar olabiliyor, Rabbim esirgesin.Allahım razı olsun senden de kuzum ya yeter ki biz Allaha sığınalım herşey çok yolunda gidecek inşallah.ailen seni düşünüyor ama hiç korkma, bir tane yakınımız vardı kadının şuan hatırlamıyorum ama bir rahatsızlığı vardı ve hamile kalmış, bebeğini aldırmazsan ölürsün demişler, şimdi kızını evlendiriyor düşün =))
Arkadaş lar biri bunun negatif mi pozitif mi soyleyebilirmi lufteeen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın canım benimde dün ağrım vardı bugün yok ama dünden beri midem kötü birşey mideme baskı yapıyor bulanıyor gibi birşey yemek istemiyorum
Kızlar bu akşam eşim erken gebelik testi almış bana :) ben yapmamak için internetten sipariş verdim o gidip almış meger benden sabirsiz internetten okumus :)days comfort adı simdi yaptım yine test manyağı oldum ve 4.dk da silik çizgi çıktı fotosunu paylaşıyorum
Kızlar ben cılk oldum ohh be kurtuldum şu belirsizlikten Morami yeni bat eklermisin
Kızlar ben cılk oldum ohh be kurtuldum şu belirsizlikten Morami yeni bat eklermisin
Pozitif gibi canım ama çok mu var bata erken mi yaptin? Kaç dakikada verdi bu sonucu? Yarın tekrar yap istersen, inşallah pozitiftir. ☺
gunaydın hamınlar benım bata 6 gun kaldı ama hıc belıtı yok zaten buay umutlu deılım kurtajdan sonra 40 gun korundum inş bana suprız yapar tutar
amin amin amin =) cümlemizden razı olsun.cümlemize hayırlısıyla nasip etsin. sende takibimdesin güzel kardeşim o zaman inşallah güzel haberler veririz karşılıklı.Allah razı olsun, inşallah isteyen herkese göstersin mürüvvetlerini. Allaha sığınıyorum tabi onun da kolaylığını verir inşallah o günler bir gelsin de. Hepinizden ağustosta çift çizgili güzel haberler bekliyorum. 😄
Kızlar bu akşam eşim erken gebelik testi almış bana :) ben yapmamak için internetten sipariş verdim o gidip almış meger benden sabirsiz internetten okumus :)days comfort adı simdi yaptım yine test manyağı oldum ve 4.dk da silik çizgi çıktı fotosunu paylaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?