2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kuzum gidiyorum aradım açıkmis laboratuvar dua edin bana nolur mutlu haberlerle geleyim buraya çok öptüm hepinizi :*

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet tatlım şimdi lavobaya gittim açık kahverengi uzun akıntı geldi adet gibi değil çamaşırıma bulaşan birşey yok silince geçti acaba yerleşmemi
Ayy hadi inş canim bende olmadi böyle birşey anlamadim biz iyiye yoralim meraklandim şimdi acaba öyle mi oluyor

kızlar merhaba iyi pazarlar....benim adet belirtileri basladı göguslerım sişti ve acıyo ama uclarında dokunamayacagım gibi bi acı yok belim agrıyo bide dun hamile arkadasımın ev temızlıgıne yardımcı oldum o yüzden sanırım agrım biraz fazla yani kendimde bi değişiklik hissetmıyorum bence bu ayda olmadı ama batı bekliycez tabii hamile kaldıgım ay değişiklik olcagını düşünüyorum:44::44::44::44:

Kızlar gittim kan verdim bakalım 1-1, 5 saat sonra çıkar dedi hayırlısıyla su zaman gecsin belli olsun Allah in izniyle :) kalbim pır pırlarda :)

Hadi bakalım canım yüksek değerli sonuç alırsın inşallah :)

ne güzel mutluluk canım maaşallah.. seninle biz de heyecanlanıyoruz

İnşallah yüksek değerli sonuç alırsın canım :)

Opra testini goremedim ama pozitif testin yanlis cikma olasiligi yok biliyorum bi de 2 ayri marka yapmissin :) ims sonucun pozitif olacak ama benim sastigim nokta bat ina daha cok var nasil erkenden idrarda cikti di mi?

Kızlar yerleşme kanaması nasıl oluyor ben lavaboya gittim açık kahverengi uzun akıntı geldi silince geçti tekrar sildim birşey gelmedi ve çamaşırımdada leke hiç yok
Elisa test yapsan icin rahat edecekti en azindan acabalardan kurtulup onune bakarsim hamile gibi davranirsin kendine :) bayram oncesi doktordan randevu ayarlarsin falan ...benim gecen hamileligimde bat tan 3 gun önce normal bi testte bile silik cizgim cikmisti

Canım bende yapmayı düşünüyorum ama eşim bekleyelim diyor annemde bekle diyor peki yerleşmekanaması dediğim gibi mi oluyor

Kızlar yerleşme kanaması nasıl oluyor ben lavaboya gittim açık kahverengi uzun akıntı geldi silince geçti tekrar sildim birşey gelmedi ve çamaşırımdada leke hiç yok

cnm moralini bozmak istemem ama aynı durum bende de var kahverengi bi damlacık bişi geldi sanırım adet belirtisi inşallah yerleşme kanamasıdır ama onun renginin pembe olduğunu biliyorum yanılıyorumdur umarım hanfendi de adet oldu galiba bende umarım sen olmazsın

Kızlar beklerken su ucuz testlerden yaptım sürekli testlerimi paylaşıyorum çünkü sizede bilgi olsun diye kuzular veee ondada silik cizgi çıktı damlatir damlatmaz deliricem ya deliricem sabırsızlıkla kanı bekliyorum

Eklentiler

• $1405861364552.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:

hamilesin cnm benim hayırlı olsun ....inşallah kan testin de içini ferahlatır

Ya kızlar şu hamile miyim yerleşme mi falan psikolojisinden çıkın Allah aşkına varsa Zaten çıkar bu kadar üstelemeyin lütfen sonra gebelik çıkmazsa daha çok üzülürsünüz biraz akışına bırakın yahu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hadi bakalım canım yüksek değerli sonuç alırsın inşallah :)

ne güzel mutluluk canım maaşallah.. seninle biz de heyecanlanıyoruz

Opra testini goremedim ama pozitif testin yanlis cikma olasiligi yok biliyorum bi de 2 ayri marka yapmissin :) ims sonucun pozitif olacak ama benim sastigim nokta bat ina daha cok var nasil erkenden idrarda cikti di mi?

Kuzular inşallah iyi sonuç alırım kandan da :) aynen canım doktor yumurtan erken büyüyüp catliyor demisti ama bilmiyorum bende ikiz olabilir mi acaba ???

hamilesin cnm benim hayırlı olsun ....inşallah kan testin de içini ferahlatır

Canım çok teşekkür ederim inşallah vallahi kafayı yicem heyecandan midem bulanmaya başladı

İnşallah canım ama benimki adet gibi değil yumurtlama dönemindeki akıntının çok açık kahverengi olanı

Canım benim çok teşekkür ederim inşallah istediğin zaman bebiş sanada yazmak nasip olur inşallah :)

Teşekkür ederim canım, inşallah:)

Kuzum gidiyorum aradım açıkmis laboratuvar dua edin bana nolur mutlu haberlerle geleyim buraya çok öptüm hepinizi :*

Ben de heyecanlandım, senle bekliyorum sonuçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…