arkadaslar benim bat tarihim 27 temmuz 7 gun var benim erkentestte ikici cizgi yarim cikti dayanamayip kan baktirdim 0.833 geldi lab kiz negatif olanlara 0.1 kucuk yaziyoz dedi sizce hamilelik durumu nedir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar beklerken su ucuz testlerden yaptım sürekli testlerimi paylaşıyorum çünkü sizede bilgi olsun diye kuzular veee ondada silik cizgi çıktı damlatir damlatmaz deliricem ya deliricem sabırsızlıkla kanı bekliyorum
hala cikmadi mi sonuc opraKızlar gittim kan verdim bakalım 1-1, 5 saat sonra çıkar dedi hayırlısıyla su zaman gecsin belli olsun Allah in izniyle :) kalbim pır pırlarda :)
Kuzum gidiyorum aradım açıkmis laboratuvar dua edin bana nolur mutlu haberlerle geleyim buraya çok öptüm hepinizi :*
İnşallah canım ama benimki adet gibi değil yumurtlama dönemindeki akıntının çok açık kahverengi olanı
Yok sadece son bi haftadir sag kasigimda belirgin bir agri var istahim az basim cok agridi bi de memem agriyor
canım ne yaptın test falan sonuç ne merak ettim inşallah vardır haber ver
Geldimmmmm kızlar veee hamileyim :) beta hgc 151.25 çıktı o yüzden idrar testlerimde çizgiyi görmüşüm Allah ima şükürler olsun Yavrum sagsalim gelsin inşallah Allah hepinize nasip etsin kızlar :)
Geldimmmmm kızlar veee hamileyim :) beta hgc 151.25 çıktı o yüzden idrar testlerimde çizgiyi görmüşüm Allah ima şükürler olsun Yavrum sagsalim gelsin inşallah Allah hepinize nasip etsin kızlar :)
bu tetın markası ne canım
0,5 çıkmıştı benimde ve adet oldum bu sonuca çok bel bağlama batı bekle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tebrik ederim canim çok sevindim senin adina saglikli bir şekilde kucagina alirsin inş.
ayy çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip eder inş.. inan kendim gibi sevindim :)dikkat et kendine artıııkkk
5 gun onceden bu deger masallah:) sen üstüne falan mi gordun kiz ya da cok cok erken dollenme mi olmusGeldimmmmm kızlar veee hamileyim :) beta hgc 151.25 çıktı o yüzden idrar testlerimde çizgiyi görmüşüm Allah ima şükürler olsun Yavrum sagsalim gelsin inşallah Allah hepinize nasip etsin kızlar :)
5 gun onceden bu deger masallah:) sen üstüne falan mi gordun kiz ya da cok cok erken dollenme mi olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?