2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

arkadaslar benim bat tarihim 27 temmuz 7 gun var benim erkentestte ikici cizgi yarim cikti dayanamayip kan baktirdim 0.833 geldi lab kiz negatif olanlara 0.1 kucuk yaziyoz dedi sizce hamilelik durumu nedir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

0,5 çıkmıştı benimde ve adet oldum bu sonuca çok bel bağlama batı bekle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu tetın markası ne canım

Kuzum gidiyorum aradım açıkmis laboratuvar dua edin bana nolur mutlu haberlerle geleyim buraya çok öptüm hepinizi :*

Hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım.

İnşallah canım ama benimki adet gibi değil yumurtlama dönemindeki akıntının çok açık kahverengi olanı

Canm surekli kendinde belirti ariyosun hamileymisin gibi davraniyosun boyle davrandigin surece adetin gelecekse de gelemz tesr yap negatifse umudunu kir adet gelsin onundeki aya bak benm senin gibi bi ay 14 gun gecikti sebebi negatif olnasina ragmen surekli kendimi hamile gibi hissetmemdi insallah hamilesindir ama test yap celiskiden kurtul

Geldimmmmm kızlar veee hamileyim :) beta hgc 151.25 çıktı o yüzden idrar testlerimde çizgiyi görmüşüm Allah ima şükürler olsun Yavrum sagsalim gelsin inşallah Allah hepinize nasip etsin kızlar :)

Tebrik ederim canim çok sevindim senin adina saglikli bir şekilde kucagina alirsin inş.

ayy çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip eder inş.. inan kendim gibi sevindim :) dikkat et kendine artıııkkk

Tebrik ederim canım ya sevindim Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin

0,5 çıkmıştı benimde ve adet oldum bu sonuca çok bel bağlama batı bekle

mogami cim ekle güzelim beni 25 ağustos 4. deneme temmuz listene de bu düştü maalesef

Tebrik ederim canim çok sevindim senin adina saglikli bir şekilde kucagina alirsin inş.

ayy çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip eder inş.. inan kendim gibi sevindim :) dikkat et kendine artıııkkk

Teşekkür ederim kuzular :) Rabbim sizede nasip etsin inşallah

Ayyyy nasıl sevindim anlatamam, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

5 gun onceden bu deger masallah:) sen üstüne falan mi gordun kiz ya da cok cok erken dollenme mi olmus

5 gun onceden bu deger masallah:) sen üstüne falan mi gordun kiz ya da cok cok erken dollenme mi olmus

Canım ben dogum kontrol hapini 1 ay önce birakmistim ki 3 temmuzda genel kontrole gitmiştim yumurtan hızlı buyuyor catlamak üzere demişti erken döllenme olmuş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…