Geldimmmmm kızlar veee hamileyim :) beta hgc 151.25 çıktı o yüzden idrar testlerimde çizgiyi görmüşüm Allah ima şükürler olsun Yavrum sagsalim gelsin inşallah Allah hepinize nasip etsin kızlar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mogami cim ekle güzelim beni 25 ağustos 4. deneme temmuz listene debu düştü maalesef
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah darısı isteyen herkeseTebrik ederim canım ya sevindim Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canım yapmadım adetten sonra gün aşırı ilişkide bulundum yastık koyduk sürekli 1 saate yakın yattım hepOpra ovulasyon takibi yaptin mi canim?
Amin canım inşallah darısı başınaAyyyy nasıl sevindim anlatamam, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun bebeğim en az 100 çıkar demiştim dimi sana ben oyyyy gözün aydın :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
5 gun onceden bu deger masallah:) sen üstüne falan mi gordun kiz ya da cok cok erken dollenme mi olmus
Geldimmmmm kızlar veee hamileyim :) beta hgc 151.25 çıktı o yüzden idrar testlerimde çizgiyi görmüşüm Allah ima şükürler olsun Yavrum sagsalim gelsin inşallah Allah hepinize nasip etsin kızlar :)
Topiğimizin ilk annesiiiiiiiiii.... Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Duygulandım ben yaaTebrik ederim canım
Hayırlı olsun güzelim cok sevindimm :) darısı bizlerin başına inşallah
Canım benim ay nasıl mutlu ettin beni bilemezsin çok duygulandim suan adını görünce aylarca bekledik birlikte evlenmeyi çok şükür Rabbime bu günleride gördük darısı basina inşallah :)
Canım bende yapmayı düşünüyorum ama eşim bekleyelim diyor annemde bekle diyor peki yerleşmekanaması dediğim gibi mi oluyor
Tebrik ederim canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisida hepimize olsun insallah :))Geldimmmmm kızlar veee hamileyim :) beta hgc 151.25 çıktı o yüzden idrar testlerimde çizgiyi görmüşüm Allah ima şükürler olsun Yavrum sagsalim gelsin inşallah Allah hepinize nasip etsin kızlar :)
Sağol tatlım, ben de senin bu güzel haberine çok sevindim. Çok şükür gerçekten, ben de düğünüme gün sayıyorum Ağustosta inşallah bir mani olmazsa. Duana da amiin diyorum, hayırlı ve istediğimiz zamanda inşallahÇok öpüyorum, dikkat et kendine ve minik bebişe
hayırlı olsun :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:) bizlere çok dua et
Elis canım çok ama çok sevindim ben giz maşallah sana
Tebrik ederim canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisida hepimize olsun insallah :))
tebrikler tatlım Rabbİm kolay ve güzel bir hamilelik nasip etsin sanaa
Gözün aydın canım Rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşşşşş 🙏
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?