2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hayırlı uğurlu olsun bebeğim en az 100 çıkar demiştim dimi sana ben oyyyy gözün aydın :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mogami cim ekle güzelim beni 25 ağustos 4. deneme temmuz listene de bu düştü maalesef

Evde değilim canım eve geçince eklerim

Tebrik ederim canım ya sevindim Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin

Çok teşekkür ederim canım amin inşallah darısı isteyen herkese
Opra ovulasyon takibi yaptin mi canim?
Yok canım yapmadım adetten sonra gün aşırı ilişkide bulundum yastık koyduk sürekli 1 saate yakın yattım hep
Ayyyy nasıl sevindim anlatamam, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım inşallah darısı başına

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı uğurlu olsun bebeğim en az 100 çıkar demiştim dimi sana ben oyyyy gözün aydın :)

Teşekkür ederim kuzummm vallahi totemin tuttu bu topik bana uğurlu geldi Canı gönülden diliyorum ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin hepimizin yüzü gülsün inşallah :)

Topiğimizin ilk annesiiiiiiiiii.... Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Duygulandım ben yaa Tebrik ederim canım

Hayırlı olsun OPRAcigim çok sevindim inşallah topiğimize uğurlu gelirsin.

Topiğimizin ilk annesiiiiiiiiii.... Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Duygulandım ben yaa Tebrik ederim canım

Canım benim ay nasıl mutlu ettin beni bilemezsin çok duygulandim suan adını görünce aylarca bekledik birlikte evlenmeyi çok şükür Rabbime bu günleride gördük darısı basina inşallah :)

Hayırlı olsun güzelim cok sevindimm :) darısı bizlerin başına inşallah

Çok teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah :)

Sağol tatlım, ben de senin bu güzel haberine çok sevindim. Çok şükür gerçekten, ben de düğünüme gün sayıyorum Ağustosta inşallah bir mani olmazsa. Duana da amiin diyorum, hayırlı ve istediğimiz zamanda inşallah Çok öpüyorum, dikkat et kendine ve minik bebişe

hayırlı olsun :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:) bizlere çok dua et

Canim test yaptin mi cok merak ediyorum kac gundur giremiyordum ayy insallah hamilesindir tatlim :))

Tebrik ederim canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisida hepimize olsun insallah :))

Kızlarr dün ovulasyon testinde bariz bir şekilde kırmızıyı gördüm bugünkü testim ise dünkünden daha silik bu ne anlama geliyor dün gece çalışma yapmıştık bugünüde degerlendirmeli miyin foto yüklemeyide beceremedim 😔

Gözün aydın canım Rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşşşşş 🙏

hayırlı olsun :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:) bizlere çok dua et

Elis canım çok ama çok sevindim ben giz maşallah sana

Tebrik ederim canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisida hepimize olsun insallah :))

tebrikler tatlım Rabbİm kolay ve güzel bir hamilelik nasip etsin sanaa

Gözün aydın canım Rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşşşşş 🙏

Kuzular çok teşekkür ederim hepinize :) herzaman duacinizim Allah im isteyen herkese nasip etsin yavrusunu.Insallah cümlemiz sagsalim evladını kucağına alsın sizinde guzel haberlerinizi alicam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…