- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Kuzular çok teşekkür ederim hepinize :) herzaman duacinizim Allah im isteyen herkese nasip etsin yavrusunu.Insallah cümlemiz sagsalim evladını kucağına alsın sizinde guzel haberlerinizi alicam inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
son durumun nedir güzelim?
Canım büyük ihtimal sende Mart annesi olacaksın hayırlı olsun kuzum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet tatlım mart sonu nisan başı denk geliyor hayırlısıyla bakalım darısı başınıza inşallah kuzucum :*
Kuzu bende bebek bekliyorm Mart annesi topiğnde yazıyorm buraya bakınca senin haberini gördüm benim hamilellik dha başlar da erken öğrendim ama çok evham yaptım birkaç problem yaşıyorm hayırlısı olaun hepimiz için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ben dogum kontrol hapini 1 ay önce birakmistim ki 3 temmuzda genel kontrole gitmiştim yumurtan hızlı buyuyor catlamak üzere demişti erken döllenme olmuş olabilir
Geldimmmmm kızlar veee hamileyim :) beta hgc 151.25 çıktı o yüzden idrar testlerimde çizgiyi görmüşüm Allah ima şükürler olsun Yavrum sagsalim gelsin inşallah Allah hepinize nasip etsin kızlar :)
Yeni hamislerin gözü aydın kızlar darısı tüm bekleyenlere inş
Oyyy ne güzel ya çok sevindim kuzumm rabbim kucagına almayı nasip etsinn saglıkla
geç gördüm opra süperrr hayırlı olsun yavrun sağlıklı doğsunçok sevindim yaaa umut veriyor güzel haberler
Canimcim, Allah bir avazda kurtarsin, saglikla kucagina aldirsin insallah. Cok sevindim. Ben arada yazabiliyorum, daha bilmedigim yeni hamile arkadaslar varsa hepnize hayirli olsun insallah :)))
Kızlar selam ben kimleri kaçırdım şimdi kimlerin göbüşlere konmuş bebiş bana hemen son dakika haberlerini verin please.
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
opra hamile canım bugün kanda baktı 151 çıktı hcg
Geldimmmmm kızlar veee hamileyim :) beta hgc 151.25 çıktı o yüzden idrar testlerimde çizgiyi görmüşüm Allah ima şükürler olsun Yavrum sagsalim gelsin inşallah Allah hepinize nasip etsin kızlar :)
Öyleymiş canım darısı bizlerin başına.
Sanıyorum opra kafaya çok takmadı, belirti aramadı, vücudu da ona varmış gibi göstermedi ve sonuç pozitif.
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?