İnşallah tatlım inşalah bekliyoruz bebişin geleceği günü ilk deneme olunca cok heveslendım ve ben heyecanlı bır yapıya sahıbım bebıslede bırlesınce daha bır heyecanlı sabırsız oldum hemen sonucu ogrenmek ıstıyorumama tabıkı olmaz
Hayırlı olsun canim çok çok mutlu oldum ne güzel erkende olsa çıkmış kanda eşine nasil soyledin merak ettim şimdi :)
akıntından anlarsın canım uzun seffaf sunen bır akıntı olacak bende oyle oluyor
hergün ilişki olursa anlayamazsın canım aklında bulunsun
bende sabırsızım ve bazen diyorum ki eşime keşke bilim ilerlese de henüz döllenme aşamasında anlayabilsek, öğrenebilsekbende bu ay çok hevesliyim ilk deneme sayılır biliyosun :) ama çok umutlanmak istemiyorum yoğun bi çalışma olmadı. ama yinede zmaan geçse de ya adet olsam ya da bebiş çıksa da rahatlasam
bakalım anlayabilir miyim bu ay bi deniyim
her gün mü yok canım ne yaptın mogamiIki günde bir olsun şimdilik öyle planlıyorum mümkünse ama arada sarkmalar olur büyük ihtimal
tüm kalbimle dua ediyorum inşallah olur gebesin dir
Cok tsk ederim canim amin insallah :)
Anlıyorum tatlıms senı bende oyle dusunuyorum daha erken ogrene bılsek keske dıye Allah annelık sabrını daha karnımıza dusmeden verıyor ogretıyor bıze evet canım bılıyorum ılk denemede heyecan baska oluyor daha cok heveslenıyorsun acaba oldumu olacakmı ama ınsallah adet olmazsın bebıs haberını verırsın ama adet olacaksanda ısallah gecıkmezsın tatlım ben bır kazazede olarakadet gecıkınce daha cok heveslenıyrsun cunku
Canım hıc bellı olmaz bızımde calısmalar duzensızdı bazen bır kac gun ust uste hıc olmadı tamda yumurtlama gunlerınde bazen ıkı gun ust uste oldu kısmet hıc bellı olmaz ama ben bu ay gun asırı ılıskı yasayacagım gerısını Allah,2ın takdırıne kalmıs ne zaman kısmet ederse
Canım İnşşlh totemin tutar :)) Benimde solda iki yumurtam vardı ve bir kaç gündür sol göğüs ucum acıyor umutlanmayı hiç istemiyorum ama burda okudukça içim kıpır kıpır oluyor :))
Belirtiler benziyor İnşllh tahminin doğru çıkar canım :))
evet sabır işi gerçekten :) bebiş yoksa da umarım adetim gecikmez de senin durumunu yaşamam canım o daha heveslendirir insanı psikolojik olarak bütün belirtileri de vermez mi vücut aksi gibiilk zamanlar diye pek önemsemedim bende açıkçası ilişki durumunu bi kaç gün girdi araya.. ama dediğin gibi yapıcam bende bu ay olmazsa gün aşırı ilişkiye devam
hayırlısı canım çıkmazsa da kendi bilir, çok da tınnnnnnnnnnnn
senin bat nezaman şeker
Benim adetim bitti ama yumurtalıklarımda hafif bi ağrı var adet olacakmışım gibi adetten sonra yumurtluyo olabilir miyim bende mümkün mü ? Nasıl anlarız
seni ben napayım hıııııııııbi an hamilesin sandım bebeğim inşallah hamile çıkarsında benim fırçalamamdan kurtulursun
Evet tatlım öyle yaparsın ama inşallah gerek kalmaz :) Ben normalde beslenmeme dikkat etmezdim ama bu ay dikkat ediyorum lifli yiyecekler tüketiyorum biraz vitamin depolamış olurum önümüzdeki aya kadar daha iyi olur benim için
kız 30 temmuz olmasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?