2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hadi canım hayırlısı yarın sabah sabırsızlıkla hayırlı haberlerını beklıyor olacagın ınsallah bebegın yerını almıstır

herkese merhabalar
nasılsınız hanımlar

biz 13-15-17. günleri değerlendir bakalım hayırlısı daha 19-21 günler var sırada

kıyamam heyecanlanmış o da benimki de öyle bana eczacı sabah yapmamı söylemişti net olması açısından hadi hayırlısı güzel haberi ver de yarın sabah umutlanalım bizde

ay sorma çok heyecanlı bide bana cevizler almış tek tek kırdı hazırladı hamilelikte faydalı olduğunu duymuş inş. cnm ya yarın sabah yapayım en iyisi

Canım bana bunu koyabilirsin tahminime göre BAt 18 Agustos

seni ben napayım hııııııııı bi an hamilesin sandım bebeğim inşallah hamile çıkarsında benim fırçalamamdan kurtulursun

Hadi canım hayırlısı yarın sabah sabırsızlıkla hayırlı haberlerını beklıyor olacagın ınsallah bebegın yerını almıstır

inş canım yarın sabah ilk idrarla yapacağım Opra nın gebe kalması ve erken gebelik testinde pozitif sonucu görmesi de beni teşvik etti adama dedim böyle böyle olmuşş erken gebelik testinde çıkmış forumdaki arkadasın diye oda hemen bu sabah almış

bu arada senin gelmiş kırmızılar inş bu ay hayırlı güzel sonuçların olur canım üzülmek yok daha yolun çoookkk başındayız

kıızzlar ya bu arada konuyla alakalı değil ama bana alıntı yapıldığında falan bildirim mesajı gelmiyor artık nasıl düzelteceğim bilen var mı aranızda ?

eklerim tatlım, üzülme lütfen amma velakin keşke bu kadar hamile moduna sokmasaydın kendini bak bu ay hepimizin türlü sebeplerden ağzı yandı ve artık kendimizi dinlemeden belirti aramadan devam edeceğiz sende tabi ki

aşağı yukarı evet canım bikaç gün oynama olsa da sorun değil

Ne güzel heveslenmiş eşine ne kadar çok istiyor demekki Allah gönlünüze göre versin canım inşallah hamilesindir umarım senınkıde cıkar caım heyecanla beklıyorum tatlım belırsızlık kotu adet oldum rahatladım hamıle olmadıgımı ogrendım bu mactada kırmızı kartı yedım Daha yolun cok basındayız ılk defa korunmasız bır ay gecırdık kısmet agustosa dıyoruz tatlım hafta sonun opranın haberıyle senlendırdık ınsallah yarınıda senın haberınle senlendırırız tatlım gelsin

mogami adetim bitti bende akıntı kontrolü yapmak istiyorum bakalım anlayabilecek miyim

Canım gunum gecınce umıtlendım hıc gunum gecmezdı adet olunca rahatladm sutten agzım yandı yogurdu uflyerek yerım artık kendımı dınlemeyecegım adetım gecse bıle umıtlenmeyecegım ogrenmek ıcın agustos sonuna kadar suresı var testte neymıs unutacagım

herkeze gunaydın yenı hamısler gozunuz aydın hasta olanlar canınızı sıkmayın allahım en kısa zamanda bebıslerınızı sıze nasıp edecektır hepınızı opuyorumn
Sağol canım :)
Canım ne güzel haber Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))
Darısı başımıza :)
Teşekkür ederim canım Amib inşallah Allah sizede nasip etsin inşallah :)
Canım benim tahminim yumurtlamadan sonra dıştan dokununcada hissediyordum sizliyordu rahmim evet sis gibi sertti hala sertlik var gibi

Teşekkür ederim canım darısı başınıza :) baya yatmissin bence inşallah tutmuştur minik yumusunu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim adetim bitti ama yumurtalıklarımda hafif bi ağrı var adet olacakmışım gibi adetten sonra yumurtluyo olabilir miyim bende mümkün mü ? Nasıl anlarız

inş canım Allah hepimizin gönlüne göre versin.. yapmamız gereken tek şey sabretmek çünkü çok normal hemen olmaması mantıklı olan bu ama biz hevesleniyoruz tabi duygularımıza yenik düşüyoruz :26: dediğin gibi adeti görmekde rahatlatıcı oldu en azından önüne bakarsın artık şüphelerinden arındın inş vakti geldiği zaman gelecek bebişşlerimiz

Benim adetim bitti ama yumurtalıklarımda hafif bi ağrı var adet olacakmışım gibi adetten sonra yumurtluyo olabilir miyim bende mümkün mü ? Nasıl anlarız

Akıntından anlarsın canım uzun seffaf sunen bır akıntı olacak bende oyle oluyor

İnşallah tatlım inşalah bekliyoruz bebişin geleceği günü ilk deneme olunca cok heveslendım ve ben heyecanlı bır yapıya sahıbım bebıslede bırlesınce daha bır heyecanlı sabırsız oldum hemen sonucu ogrenmek ıstıyorum ama tabıkı olmaz

ay bilemedim ki şimdi tatlım :44: belki erken yumurtlama gibi bi durum olabilirmi nasıl tespit edebilrsin acaba?? sen yine de ilişkide bulun değerlendir her anını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…