arkadaşlar adetime 3 gün kala yani bugün eşim bana 2 adet erken gebelik testi almış Predictor EARLY adında :) dün gece rüyasında hamile olduğumu görmüş bugün de sabah işe giderken almış testlerii sabırsızakşam getirecekmiş bakalım belki bu akşam yaparım ya da yarın sabah ki ilk idrarla yaparım bide adetim 5-6 gün geciksin öyle yaparım test anca diyodum :18: :26:
kıyamam heyecanlanmış o da benimki de öylebana eczacı sabah yapmamı söylemişti net olması açısından hadi hayırlısı güzel haberi ver de yarın sabah umutlanalım bizde
bata kaldı 8 gün....normalde umutlu değildim belirti aramaya da daha başlamamıştım kiii göğüslerimin (sadece) uçların da hele de solda çok daha fazla olan acıma çok şüpelendirdi beni!0 gün kaladan beri böyle göğüs uçlarım... mogami kızacak ama ciddi ciddi şüpelendim ve umutlandım ama olumsuz ihtimali de çıkarmıyorum aklımdan veeee öyle üzülüp yıkılmıcam adet olursam söz veriyorum, sözümü tutmazsam başta mogami olmak üzereeee hepiniz fırçalayabilirsiniz beni
buarada sol göğsümde daha kötü olan sızlama ile birlikte sol kasığımda da ince ince sızı oluyo bazen...şimdi bi delilik geçiyo aklımdan totem falan değilde hani öylesine hamile takvimi oluştururum belki heyecan için, bakalım takvim kalacak mıııı gidecek miiiii
takvim eklersem görüp de hamile sanmayın beni haaaa
Hadi canım hayırlısı yarın sabah sabırsızlıkla hayırlı haberlerını beklıyor olacagın ınsallah bebegın yerını almıstır
Sizlere güzel haber vermek isterdim ama malesef olmadı gecen hafta kan tetsınde negatıfı gorunce umudum kalmamıstı adet olmayı beklıyordum ama her ay duzenlı olan adetım bu ay gecıkınce umutandım ve adet oldum malesef kaldı umutlarım agustos ayına bunyem bozuldu.hayırlısını dılıyorum ama ne zama hayırlı olacaksa o zaman olsun. bu ay vucudum benı cok yanılttı hep tepkıler verdı ama bu ay bana cok buyuk ders oldu artık oluruna bırakıyorum sadece gun asırı ılıskı yasarım onun dısında baska bırseye dıkkat etmeyecegım ve adetım gecsede umıtlenmeyecgım adetımı en az 10 gun gecıregım adetım 4 gun gecıktı uzuldumama kısmet mogamıcım sanırım benım yenı BAT 18 Agustos
Kızlar bana fikir verin! Reglim 28-29-30 gibi her ay değişebiliyor döngüsü.ben bu ay 15. ve 16. Günlerde pozitifi gördüm 17. Gün silinmişti test.şimdi ben 17. Günün üzerinemi 14 günü ekleyip bat tarıhını bulucam?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inş canım yarın sabah ilk idrarla yapacağımOpra nın gebe kalması ve erken gebelik testinde pozitif sonucu görmesi de beni teşvik etti adama dedim böyle böyle olmuşş erken gebelik testinde çıkmış forumdaki arkadasın diye oda hemen bu sabah almış
bu arada senin gelmiş kırmızılarinş bu ay hayırlı güzel sonuçların olur canım üzülmek yok daha yolun çoookkk başındayız
ben ateş takibine devam ediyorum seviyorum ateş kontrolünü :) dün bitti adetim çalışma değilde yumoş günlerine dikkat ederek canımız ne zaman isterse o zaman ilişki olacak ... Son bi 9 tane de 0v. Testim kaldı onlarıda bitirene kadar kullanırım artık... Olmazsa benimde eylülde doktor randevum var inş o zamana kadar kalmayız kuzum yaaa hem sen 5. Ay diyordun belli mi olur içine doğan olur inş
eklerim tatlım, üzülme lütfen amma velakin keşke bu kadar hamile moduna sokmasaydın kendini bak bu ay hepimizin türlü sebeplerden ağzı yandı ve artık kendimizi dinlemeden belirti aramadan devam edeceğiz sende tabi ki
Sağol canım :)herkeze gunaydın yenı hamısler gozunuz aydın hasta olanlar canınızı sıkmayın allahım en kısa zamanda bebıslerınızı sıze nasıp edecektır hepınızı opuyorumn
Teşekkür ederim canım Amib inşallah Allah sizede nasip etsin inşallah :)Canım ne güzel haber Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))
Darısı başımıza :)
Canım benim tahminim yumurtlamadan sonra dıştan dokununcada hissediyordum sizliyordu rahmim evet sis gibi sertti hala sertlik var gibicanım belirtilerde rahmim sertleşti demişsin bu belirti yumurtlamadan hemen sonramı oldu yoksa bat a yaklaştığın tarihlerdemi? Benim yumurtlama tarihim 17 si ve gün aşırı ilişki oldu ama iki gündür ilişkide çok zorlanıyorum rahmim şişti ve kaskatı senin yaşadığın böyle bişeymiydi?
opra cok sevindim cnm hayırlı olsn bebişin, elisa senden de umutluydm ama hayırlısı öylymiş senn için de kızlar sizlere de bişi sormak istıyorm sürekli sorulan bişi ama yine de soraym çatlatma iğnesindn snr cmts pzr ilişki demişti dr cmts 2 gibi birlikte oldk 3.30a kadar uzandmsnr k.validem yemeğe cağırdığındn kalktm yolda yürüdükçe spermler çıktı(( sizce o birliktelikten içerde kalan bişi olmuş mudur
her ihtimale karsı cmts aksam tekrar yaptk ama aynı gün içinde 2.kez olduğuna çok fazla olmadı pzr tekrar calıştık adamcağız da hal kalmadı en verimlisi cmts ilkti ama o da dısarı çıktı inş 2 yumurtamın biri yakalnmıstr
Ne güzel heveslenmiş eşine ne kadar çok istiyor demekki Allah gönlünüze göre versin canım inşallah hamilesindir umarım senınkıde cıkar caım heyecanla beklıyorum tatlım belırsızlık kotu adet oldum rahatladım hamıle olmadıgımı ogrendım bu mactada kırmızı kartı yedımDaha yolun cok basındayız ılk defa korunmasız bır ay gecırdık kısmet agustosa dıyoruz tatlım hafta sonun opranın haberıyle senlendırdık ınsallah yarınıda senın haberınle senlendırırız tatlım gelsin
Benim adetim bitti ama yumurtalıklarımda hafif bi ağrı var adet olacakmışım gibi adetten sonra yumurtluyo olabilir miyim bende mümkün mü ? Nasıl anlarız
inş canım Allah hepimizin gönlüne göre versin.. yapmamız gereken tek şey sabretmek çünkü çok normal hemen olmaması mantıklı olan bu ama biz hevesleniyoruz tabi duygularımıza yenik düşüyoruz :26: dediğin gibi adeti görmekde rahatlatıcı oldu en azından önüne bakarsın artık şüphelerinden arındıninş vakti geldiği zaman gelecek bebişşlerimiz
mogami adetim bitti bende akıntı kontrolü yapmak istiyorum bakalım anlayabilecek miyim
Benim adetim bitti ama yumurtalıklarımda hafif bi ağrı var adet olacakmışım gibi adetten sonra yumurtluyo olabilir miyim bende mümkün mü ? Nasıl anlarız
Bugun test yaptirmaya gitcemm haber veririm canim, dun adet olmadimm :))
tüm kalbimle dua ediyorum inşallah olur gebesin dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?