2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ay bilemedim ki şimdi tatlım :44: Belki erken yumurtlama gibi bi durum olabilirmi nasıl tespit edebilrsin acaba?? Sen yine de ilişkide bulun değerlendir her anını

bende öyle yapıyorum karar verdim yumurtlamam belirsizse ilişkim belirli olur hiç değilse

bendimahi hayılı olsun arkadaşım sende yenimi öğrendin hamişliğini rabbim sağlıkla tamamına erdirsin

kızlar yaa dün sahurda folik asidimi içmeyi unutmusum zaten 5-6 tane kaldı dr a söledm su an için çok önemli diil sonuç alalm o zmn mutlaka kullanıcn dedi de unuttm içmeyi diye üzüldm yine de

evet canım ıyıymıs bende bunlara dıkkat etmeye baslamıstım zaten dıkkat edelım sağlığımıza canım bebıslerımız ıcın

ben bu ay hergün çalıştığım için akıntıyı hiç anlayamamıştım kuzum ondan sebep söyliyim dedim ama en iyisi gün aşırı dediğin gibi Hergün çok yorulmuştuk yahu

tükettin adamı tükettin Bu ay iki günde bir hep beraber

ikinizde adet olmuşmşsunuz herşeyin hayırlısı bende adet oldum demek daha zamanı varmış önümüzdeki aylara bakacaz

yaaa siz niye benim yazdıklarıma bakmıyorsunuz

opra hamişsin sanırım hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al evladını inşallah

kaygılı nasılsın canım

canım iyiyim adet bitti çalışmalar başladı bakmaz olur muyuz tüm günleri değerlendirmişsin 17 21 günlerin kalmış ben o yazıya beğeni bile yaptım

güzelim değerlerin çok güzel bence maşallah darısı başamıza allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin var mı özel sırlarn taktiklerin felen yaz bana

Canım ben adet biter bitmez başladım çalışmalara belkide sende benim gibi erken yumurtluyor olabilirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım sen adet döneminde yumurtladığını nası anladın? ben adetimin 5. günü ovu testi yaptım çizgi baya belirgin çıktı yavaş yavaş silindi bugün adetimin 11. günü ama hiç çizgi yok adet dönemi mi yumurtladım acaba:44:

canım ben adet biter bitmez başladım çalışmalara belkide sende benim gibi erken yumurtluyor olabilirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay bunu herkes desinde sen deme bebişin var sen dedin mi tamam daha beni bu akşam kimse tutamaz

ikinizde adet olmuşmşsunuz herşeyin hayırlısı bende adet oldum demek daha zamanı varmış önümüzdeki aylara bakacaz

Evet canım malesef zamanı var bekleyelım canım sabırla hayırlısı inşallah önümüzdeki ay hep beraber veririz mutlu haberi

canımın içiiiiiiii öylesine koydumm, ama sen kızarsan kaldırırım bak essah diyorum

Aşkolsun olur mu öyle şey içinden gelmiş totem yapmışsın kuzum benim inşallah 9 ay boyunca hep orda kalır bizde hafta hafta takip ederiz miniğin büyümesini

kızlar yaa dün sahurda folik asidimi içmeyi unutmusum zaten 5-6 tane kaldı dr a söledm su an için çok önemli diil sonuç alalm o zmn mutlaka kullanıcn dedi de unuttm içmeyi diye üzüldm yine de

bende haftasonu yazlığa gittik unutmuşum evde (( tam 3 gün alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…