2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Seninde ikinci silik çizgiyi gördüm hayırlı olsun allah çizgini koyulaştırsın

herkeze gunaydın yenı hamısler gozunuz aydın hasta olanlar canınızı sıkmayın allahım en kısa zamanda bebıslerınızı sıze nasıp edecektır hepınızı opuyorumn

Ille de bişey yapmak gerekmiyo. Tutanacak bebiş varsa kaderde tutunuyo .ben kizimda ilk deneme de hamile kaldim.yöntemsiz.umarim sizde öyake.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ne güzel haber Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))
Darısı başımıza :)

canım belirtilerde rahmim sertleşti demişsin bu belirti yumurtlamadan hemen sonramı oldu yoksa bat a yaklaştığın tarihlerdemi? Benim yumurtlama tarihim 17 si ve gün aşırı ilişki oldu ama iki gündür ilişkide çok zorlanıyorum rahmim şişti ve kaskatı senin yaşadığın böyle bişeymiydi?

opra cok sevindim cnm hayırlı olsn bebişin, elisa senden de umutluydm ama hayırlısı öylymiş senn için de kızlar sizlere de bişi sormak istıyorm sürekli sorulan bişi ama yine de soraym çatlatma iğnesindn snr cmts pzr ilişki demişti dr cmts 2 gibi birlikte oldk 3.30a kadar uzandmsnr k.validem yemeğe cağırdığındn kalktm yolda yürüdükçe spermler çıktı(( sizce o birliktelikten içerde kalan bişi olmuş mudur

her ihtimale karsı cmts aksam tekrar yaptk ama aynı gün içinde 2.kez olduğuna çok fazla olmadı pzr tekrar calıştık adamcağız da hal kalmadı en verimlisi cmts ilkti ama o da dısarı çıktı inş 2 yumurtamın biri yakalnmıstr

Canım İnşşlh totemin tutar :)) Benimde solda iki yumurtam vardı ve bir kaç gündür sol göğüs ucum acıyor umutlanmayı hiç istemiyorum ama burda okudukça içim kıpır kıpır oluyor :))
Belirtiler benziyor İnşllh tahminin doğru çıkar canım :))

Canim rahim alacagini almiştir .merak etme. Disari cikmasi gerekiyo zaten.kadinin rahmi sadebe 2.3 adet sprmle doluyo zaten.yeterli oluo.fazlasida cikiyo :)

Canim rahim alacagini almiştir .merak etme. Disari cikmasi gerekiyo zaten.kadinin rahmi sadebe 2.3 adet sprmle doluyo zaten.yeterli oluo.fazlasida cikiyo :)

inş öyle olmustur cnm:)

İns canim.bi an ônce dileklerinin gerçekleşmesi dilegiyle :))

arkadaşlar adetime 3 gün kala yani bugün eşim bana 2 adet erken gebelik testi almış Predictor EARLY adında :) dün gece rüyasında hamile olduğumu görmüş bugün de sabah işe giderken almış testlerii sabırsız akşam getirecekmiş bakalım belki bu akşam yaparım ya da yarın sabah ki ilk idrarla yaparım bide adetim 5-6 gün geciksin öyle yaparım test anca diyodum :18: :26:

canım sen klomen kullanıyordun degılmı sakın kendınde belırtı arama bu belırtılerın hepsını klomen yapıyor hayal kırıklıgına ugrarsın sana tavsıyem sadece gunun gecmesını bekle gebelık belırtılerının hepsını klomen verıyor kendımden bılıyorum hakkında hayırlısı olsun ınsallah

Hayırlı olsun canim çok çok mutlu oldum ne güzel erkende olsa çıkmış kanda eşine nasil soyledin merak ettim şimdi :)

günaydın kızlar
yine sözümü bozdum gün sayıyorum hemde daha 10 gün kala Allahım bu nasıl bir duygu hali kendime mukayyet olamıyorum

Bu ay ilk kez göğüs ucum acıdı aşırı şişkinim ve rahmim sertleşti ilişkide zorlanıyorum normalden farklı belirtiler olunca insan umutlanıyor ( Ama bu ay ilk kez klomen kullandım dediğin gibi bu onun etkisi olabilir

Sen hamile kaldığın ay ne tür belirtiler yaşamıştın?

kıyamam heyecanlanmış o da benimki de öyle bana eczacı sabah yapmamı söylemişti net olması açısından hadi hayırlısı güzel haberi ver de yarın sabah umutlanalım bizde

ben ateş takibine devam ediyorum seviyorum ateş kontrolünü :) dün bitti adetim çalışma değilde yumoş günlerine dikkat ederek canımız ne zaman isterse o zaman ilişki olacak ... son bi 9 tane de 0v. testim kaldı onlarıda bitirene kadar kullanırım artık... olmazsa benimde eylülde doktor randevum var inş o zamana kadar kalmayız kuzum yaaa hem sen 5. ay diyordun belli mi olur içine doğan olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…