Evet canım farklı programdı aksam ındırecegım ben maybıle baby ı
ben yastık yorgan koymuyorum ne çıkarsa bahtıma bu ay öyle sadece korunmadan yaşayacağım ilişkimi bakalım
Geldimmmmm kızlar veee hamileyim :) beta hgc 151.25 çıktı o yüzden idrar testlerimde çizgiyi görmüşüm Allah ima şükürler olsun Yavrum sagsalim gelsin inşallah Allah hepinize nasip etsin kızlar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim çok teşekkür ederim amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin.Canim ben kendimdeki değişiklikleri yazayım her kadında farklı tabi göğüslerim hemen hassaslasti ve rahmim sertlesti hissettim baya akıntım olmadı benim simdi simdi sarımsı bir akıntı var ama çok çok az ,sık idrar ve ateş basıyormus gibi hissettim ama beyin olarak rahat bıraktım kendimi ilişkilerde böyle yani seninle ilişki gunlerimiz cok benziyor bakalım herseyin hayırlısı kuzum:)
Teşekkür ederim canım darısı başınıza :)
Çok teşekkür ederim canım bilmiyorum ama ben erken yumurtluyormusum doktor öyle demişti sen içinden geleni yap yüreğini dinle hesabı
Teşekkür ederim amin canım darısı başınıza inşallah :)
bata kaldı 8 gün....normalde umutlu değildim belirti aramaya da daha başlamamıştım kiii göğüslerimin (sadece) uçların da hele de solda çok daha fazla olan acıma çok şüpelendirdi beni!0 gün kaladan beri böyle göğüs uçlarım... mogami kızacak ama ciddi ciddi şüpelendim ve umutlandım ama olumsuz ihtimali de çıkarmıyorum aklımdan veeee öyle üzülüp yıkılmıcam adet olursam söz veriyorum, sözümü tutmazsam başta mogami olmak üzereeee hepiniz fırçalayabilirsiniz beni
buarada sol göğsümde daha kötü olan sızlama ile birlikte sol kasığımda da ince ince sızı oluyo bazen...şimdi bi delilik geçiyo aklımdan totem falan değilde hani öylesine hamile takvimi oluştururum belki heyecan için, bakalım takvim kalacak mıııı gidecek miiiii
takvim eklersem görüp de hamile sanmayın beni haaaa
Canim rahim alacagini almiştir .merak etme. Disari cikmasi gerekiyo zaten.kadinin rahmi sadebe 2.3 adet sprmle doluyo zaten.yeterli oluo.fazlasida cikiyo :)
Canım İnşşlh totemin tutar :)) Benimde solda iki yumurtam vardı ve bir kaç gündür sol göğüs ucum acıyor umutlanmayı hiç istemiyorum ama burda okudukça içim kıpır kıpır oluyor :))
Belirtiler benziyor İnşllh tahminin doğru çıkar canım :))
Canım çok teşekkür ederim dün kan verdim cok şükür beta hcg değerim güzel gözüküyor perşembe doktora gidicez darısı başınıza :)
canım sen klomen kullanıyordun degılmı sakın kendınde belırtı arama bu belırtılerın hepsını klomen yapıyor hayal kırıklıgına ugrarsın sana tavsıyem sadece gunun gecmesını bekle gebelık belırtılerının hepsını klomen verıyor kendımden bılıyorum hakkında hayırlısı olsun ınsallah
arkadaşlar adetime 3 gün kala yani bugün eşim bana 2 adet erken gebelik testi almış Predictor EARLY adında :) dün gece rüyasında hamile olduğumu görmüş bugün de sabah işe giderken almış testlerii sabırsızakşam getirecekmiş bakalım belki bu akşam yaparım ya da yarın sabah ki ilk idrarla yaparım bide adetim 5-6 gün geciksin öyle yaparım test anca diyodum :18: :26:
evet canım opra erken yumurtlamış ben daha 12-13de yumurtladım o yüzden sabredicem cuma yola cıkıcam perş test yaparım ona göre hazırlıklı olayım gerçi biliyorum hamile değilim ama yinede bi ümit oluyo içimdesenin çalışmalar nasıl gidiyo ateş takıp edıyomusun? ben artık bırakcam her seyı keyfi takılcam ne zaman olursa zaten olmazsada eylülde dr kontrolumuz var hem bu arada dr umuda seçicem ve ona kontrole gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?