2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bacım ben seni kaygılı sanıp öyle kaydetmişim ya allah iyiliğimi versin ikinizin batlar karıştı

işte her gün şey yaparsanız böyle karmakarışık olur düzenler Ayy mogami ya ilahi sen çok yaşa emi allah senin bebeğini versin

evet zamanı var elisa bu ay ek olarak birşeyler yapacakmısn bide vitaminlerine baktırdınmı sen

Yok canım bakmadı kan sayımına baktı oda normaldı gun asırı ılıskı yastık koyacagım baska bırsey yapmayacagım canım sen baktırdınmı sen neler yapacaksın canım

anladım canım yine de adet olsan da üzülme lütfen olur mu hepimiz sırayla hamile kalacağız

2kerede yoruldum yıllarca ugrasanlara allah sabır versın. Bıktım valla o iştende hepsinden de. yumurtlamaysa var gıbı ,gunlerını de denkgetırmısız olmuyo olmuyoooo kocadamı sıkıntı var bıktım valla

işte her gün şey yaparsanız böyle karmakarışık olur düzenler Ayy mogami ya ilahi sen çok yaşa emi allah senin bebeğini versin

Yaaa bebeğim malum adet yeni bitti kansızlıktan ne yazdığımı ne okuduğumu bende bilmiyorum ahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…