benimki iki ayda kilo verdi zavallı adam
bebeğim ateş düşmüş adet oldun mu
üzülmek yok zamanı var demek ki daha
anam topla tüfekle geliyor karı
bendimahi hayılı olsun arkadaşım sende yenimi öğrendin hamişliğini rabbim sağlıkla tamamına erdirsin
Selam kizlar nasilsinizbirsey sorucam gebelik oncesi folik asit kullaniyo musunuz?
senden iyi performans bekliyorum canım bu ayGelsin
Sen ilaç kullanıyormusun? Ben ilk kez klomen kullandım bu ay yumurta takibi yaptırdım. Bakalım hayırlısı
senin adam vermiş bizde de ben verdim kilo ahahahahah nasıl yorulduysam artık
birçoğumuz bende dahil kullanıyoruz kuzum
ben folbiol kullanıyorum günde bi tane
yok adet olmadım henuz
bişi olmaz heralde habersz hamile kalan biçok kadın var folik asit mi kullanıyolardı sanki:))
Aşkolsun olur mu öyle şey içinden gelmiş totem yapmışsın kuzum benim inşallah 9 ay boyunca hep orda kalır bizde hafta hafta takip ederiz miniğin büyümesini
hayır tatlım kullanmıyorum bişey
bacım ben seni kaygılı sanıp öyle kaydetmişim ya allah iyiliğimi versin ikinizin batlar karıştı
evet zamanı var elisa bu ay ek olarak birşeyler yapacakmısn bide vitaminlerine baktırdınmı sen
50 tane karısınız başımda uğraşması kolay mı sandın ahh ahhh hepinizi bi doğurttursam da rahatlasam
anladım canım yine de adet olsan da üzülme lütfen olur mu hepimiz sırayla hamile kalacağız
işte her gün şey yaparsanız böyle karmakarışık olur düzenlerAyy mogami ya ilahi sen çok yaşa emi allah senin bebeğini versin
bence sen hepimiz doğurt sonra hep beraber biz seni doğurturuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?