2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Yok canım bakmadı kan sayımına baktı oda normaldı gun asırı ılıskı yastık koyacagım baska bırsey yapmayacagım canım sen baktırdınmı sen neler yapacaksın canım

ben baktırdım geçen ay vitamin çok düşük bu şaklde hamile kalamazsın yada sağlıksız gebelik yaşarsın vitamin ampul verdiler hap kullandım düzelmiş değerler şükür ben yarın doktora gidecem yumurtalıklarmada baktıracam belki onda sorun vardr

bu ay olacak olacak demiyorum tamamen ilk defa bir ay boyunca korunmayacağm tke onun heyecanı var her ay bi heyecan yarattım kendime oyun oynuyorum

Evet canım bende ılk defa bu ay hıc korunmadık cok heyecanlıydım ama alıstım artık

tatlım eşin bi sperm testi yapsın o zaman aklınızda bi soru işareti olmasın ve eğer sorun yoksa doktor kontrolünde devam et bak ben ve blummm eylüle kadar olmazsa doktor kontrolünde devam edeceğiz

bende öyle düşünüyorum hamilelik öncesi ara unutmalarda sıkıntı olmaz

kaygılı az önce sorduydm da sen görmedn healde bidaha dana soraym cuma günü çatlatm iğnesi oldm dr cmt pzr ilişki dedi cmts ilişkiden snr 1.5 saat yattm snr kalkmak zorunda kaldm ve spermler dısarı cıktı bizde gece ve pzr gce tekrr değerlendrdik ama bnm adamda hal kalmayınca ilkinki kdr cok olmadı ilk yaptığımızdan çıktılar ama 1.5 saatte içeride kalan da olmustr dimiiii

kızzz 2 ayda bu hale gelinir mi topla kendini bak benim 12. ayım...herşeyin bir zamanı var sabırlı olmalıyız arkadaşım...bak sana bişey anlatayım ben 8-9 ay olmuştu korunmayalı babam büyük rahatsızlık geçirdi 2-3 ay hemen hemen her gün hastanelerdeydik babamsa yoğun bakımlarda ölümden döndü diyebilirim ve ben o vakit dedim ki Allahım sen ne büyksün iyiki hamile kalmamışım kalmış olsaydım o hengamede ne olurdu, inan herşeyde bir hayır var bunu düşün rahat ol...ve hiçbi ilişkini bebek için yapma eşini istediğin için yap ben herzaman öyle yaparım ve bence bu çok önemli...ayrıca böyle stres yaparsan bacım sebepsiz infertiliteye gidersin bilmiş ol
şimdi biraz rahatla lütfen Rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin gerisi kolayyyy

Son düzenleme:

Yok canım dr bakmadı benımde aklıma gelmedı ben sımdılık boyle devam edecegım dr gıtmyecegım benım kaamdakı tarıh hep yaz sonrasıydı kısa kadar denerım canım kısmet benım kuzenımde korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra falan hamıle kaldı belkıde vucut anca kendını topluyor bu ay rahat bırakacagım kendımı

canım kaygılıdan önce ben küçük bi bilgi vereyim
ilişkiden yaklaşık 20 dk sonra içimizdeki meni sıvılaşıp dışarı çıkar kaldı ki içerdeki spermlerin mutlaka çoğu ilk 6 saatte mefta oluyor o yüzden bu olaya çok takılma üstelik sperm yumoşu 10 dk da buluyo

bat 30 temmuz malum bayram oyüzzden bayram öncesi test alıp bayram sabahı yapmayı düşünüyorum, aslında geçmeden yapmazdım ama sırf bayram diye yapmak istiyorum, ama garanti olsun diye erken gebelik testi almak istiyorum predictor mu alayım sizce, ne dersinizz

kız sendeki bilgi bizde olsaydı

Bende iyiyim canim çok şükür folik asiti doktor mu verdi? Herhangi bi test yapiliyo mu bunun için?

Hayır canım dr vermedı ben kendım kullanmaya basladım hamılelık dusundugun ıcın bır cok yerde okudum eklısıgının zararlarını ve hamılelken en az 3 ay once kullanmaya baslayın dıyorlar bende bu ay başladım kulanmaya

cnm yaa içim rahatladı:)) cuma iğneden 6 saat snr az ağrım oldu muhtemelen çatlaı yumurta bide cmts aksam 10-11gibi tekrar ağrı oldu 2.yumurta vardı sanırım o da o zmn çatladı ve tam o saatte aynı gün içinde 2 kez birlikte olmus oldk:))) ALLAHTAN eşim itiraz etmedi şimdi de diyo ikisinide yakaldıysak bakalm ne olck diye:)

şaka tatlım inşallah en kısa zamanda anne olursun inşallah mogami senin çikolata kistin vardı ve aldırdın demi ne zaman yaşadın bunu 1 sene felan oldumu

2013 martta sağ overden 6 cm lik çik. kisti ameliyatı oldum canım açık ameliyattı hemde... nisandan da d. kont. hapına başladım ve yaklaşık 1 yıl kullandım bu mart sonunda bıraktım hapı ve allaha şükür adetlerim eskisi gibi tam zamanında oluyo... doktoruma da sordum bi sıkıntı yapar mı bu ameliyattan sonra diye ama çok olumlu konuşuyor sağ overe hiç bi zarar vermemiş ve kisti bütünüyle çıkarmış Allah razı olsun... 6 ayda bir kontrole gidiyorum artık

ooo tabiki olmuştur 1.5 sa çok iyi . Illaki çıkışlar olacak ben yarım saat yatıyorum gidiyorum afedersin idrarımla atıyorum duş alıyorum giden gitmiştir diyorum

Mis gibi ikizlerin olacak o vakit

ooo tabiki olmuştur 1.5 sa çok iyi . Illaki çıkışlar olacak ben yarım saat yatıyorum gidiyorum afedersin idrarımla atıyorum duş alıyorum giden gitmiştir diyorum

:)) bnde yatmazdm da eşim kaldırmıyo ki annesine yemeğe gidecektk k.validem aradı gel de yrdm et diye ondan kalktm öyle olmasa bi kaç saat daha yatırırdı:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…