Selam kizlar nasilsinizbirsey sorucam gebelik oncesi folik asit kullaniyo musunuz?
Yok canım bakmadı kan sayımına baktı oda normaldı gun asırı ılıskı yastık koyacagım baska bırsey yapmayacagım canım sen baktırdınmı sen neler yapacaksın canım
bu ay olacak olacak demiyorum tamamen ilk defa bir ay boyunca korunmayacağm tke onun heyecanı var her ay bi heyecan yarattım kendime oyun oynuyorum
2kerede yoruldum yıllarca ugrasanlara allah sabır versın. Bıktım valla o iştende hepsinden de. yumurtlamaysa var gıbı ,gunlerını de denkgetırmısız olmuyo olmuyoooo kocadamı sıkıntı var bıktım valla
bende öyle düşünüyorum hamilelik öncesi ara unutmalarda sıkıntı olmaz
2kerede yoruldum yıllarca ugrasanlara allah sabır versın. Bıktım valla o iştende hepsinden de. yumurtlamaysa var gıbı ,gunlerını de denkgetırmısız olmuyo olmuyoooo kocadamı sıkıntı var bıktım valla
Selam teşekkür ederim sen nasılsın ben kullanıyorum canım fobiol
o kadar bekleyemem yahu naptın bacım sen
ben baktırdım geçen ay vitamin çok düşük bu şaklde hamile kalamazsın yada sağlıksız gebelik yaşarsın vitamin ampul verdiler hap kullandım düzelmiş değerler şükür ben yarın doktora gidecem yumurtalıklarmada baktıracam belki onda sorun vardr
kaygılı az önce sorduydm da sen görmedn healde bidaha dana soraym cuma günü çatlatm iğnesi oldm dr cmt pzr ilişki dedi cmts ilişkiden snr 1.5 saat yattm snr kalkmak zorunda kaldm ve spermler dısarı cıktı bizde gece ve pzr gce tekrr değerlendrdik ama bnm adamda hal kalmayınca ilkinki kdr cok olmadı ilk yaptığımızdan çıktılar ama 1.5 saatte içeride kalan da olmustr dimiiii
canım kaygılıdan önce ben küçük bi bilgi vereyim
ilişkiden yaklaşık 20 dk sonra içimizdeki meni sıvılaşıp dışarı çıkar kaldı ki içerdeki spermlerin mutlaka çoğu ilk 6 saatte mefta oluyor o yüzden bu olaya çok takılma üstelik sperm yumoşu 10 dk da buluyo
Bende iyiyim canim çok şükür folik asiti doktor mu verdi? Herhangi bi test yapiliyo mu bunun için?
canım kaygılıdan önce ben küçük bi bilgi vereyim
ilişkiden yaklaşık 20 dk sonra içimizdeki meni sıvılaşıp dışarı çıkar kaldı ki içerdeki spermlerin mutlaka çoğu ilk 6 saatte mefta oluyor o yüzden bu olaya çok takılma üstelik sperm yumoşu 10 dk da buluyo
şaka tatlım inşallah en kısa zamanda anne olursun inşallah mogami senin çikolata kistin vardı ve aldırdın demi ne zaman yaşadın bunu 1 sene felan oldumu
kaygılı az önce sorduydm da sen görmedn healde bidaha dana soraym cuma günü çatlatm iğnesi oldm dr cmt pzr ilişki dedi cmts ilişkiden snr 1.5 saat yattm snr kalkmak zorunda kaldm ve spermler dısarı cıktı bizde gece ve pzr gce tekrr değerlendrdik ama bnm adamda hal kalmayınca ilkinki kdr cok olmadı ilk yaptığımızdan çıktılar ama 1.5 saatte içeride kalan da olmustr dimiiii
cnm yaa içim rahatladı:)) cuma iğneden 6 saat snr az ağrım oldu muhtemelen çatlaı yumurta bide cmts aksam 10-11gibi tekrar ağrı oldu 2.yumurta vardı sanırım o da o zmn çatladı ve tam o saatte aynı gün içinde 2 kez birlikte olmus oldk:))) ALLAHTAN eşim itiraz etmedişimdi de diyo ikisinide yakaldıysak bakalm ne olck diye:)
kız sendeki bilgi bizde olsaydı
ooo tabiki olmuştur 1.5 sa çok iyi . Illaki çıkışlar olacak ben yarım saat yatıyorum gidiyorum afedersin idrarımla atıyorum duş alıyorum giden gitmiştir diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?