Hayır canım dr vermedı ben kendım kullanmaya basladım hamılelık dusundugun ıcın bır cok yerde okudum eklısıgının zararlarını ve hamılelken en az 3 ay once kullanmaya baslayın dıyorlar bende bu ay başladım kulanmaya
bat 30 temmuz malum bayram oyüzzden bayram öncesi test alıp bayram sabahı yapmayı düşünüyorum, aslında geçmeden yapmazdım ama sırf bayram diye yapmak istiyorum, ama garanti olsun diye erken gebelik testi almak istiyorum predictor mu alayım sizce, ne dersinizz
cnm yaa içim rahatladı:)) cuma iğneden 6 saat snr az ağrım oldu muhtemelen çatlaı yumurta bide cmts aksam 10-11gibi tekrar ağrı oldu 2.yumurta vardı sanırım o da o zmn çatladı ve tam o saatte aynı gün içinde 2 kez birlikte olmus oldk:))) allahtan eşim itiraz etmedişimdi de diyo ikisinide yakaldıysak bakalm ne olck diye:)
Mis gibi ikizlerin olacak o vakit
inşallah birinde bebiş olmuştur şu an
1 hafta içinde 4 tane hamilelik haberi aldimayy cnm inşallah hayırlısı olsn bu ara arkadaslarmdan akrabalarmdn hep hamile haberi alıyorm artık cok sabirsizlanmaya basladm bnmde bebişim gelsn artık
1 hafta içinde 4 tane hamilelik haberi aldim. Sanirim topikte de bu sene hamile olmayan kalmayacak Allah in izniyle..
:)) bnde yatmazdm da eşim kaldırmıyo ki annesine yemeğe gidecektk k.validem aradı gel de yrdm et diye ondan kalktm öyle olmasa bi kaç saat daha yatırırdı:))))))
canım iyiyim adet bitti çalışmalar başladı bakmaz olur muyuz tüm günleri değerlendirmişsin 17 21 günlerin kalmış ben o yazıya beğeni bile yaptım
yok tatlımmben takvimi öylesine ekledim heyecan olsun diye bi de meraktan tabii adete 8 gün var bekliyorum sol meme ucumdaki acı ve ağrı ekletti bana takvimi
inşallah cnm 18 ağustosta 1.yıl dönümüz var kutlama öncesi haberi aldık mıı süper olur
ne kusuru canım Allah razı olsun uzun uzun üşenmeyip cvp yazmışsın bana, Rabbim sana da ikinci evladı hayırlısıyla nasip etsin, ben ve tüm isteyenleri de çocuğa mahrum bırakmasın inşallah.aynen söylediğin gibi benden ağır durumda olanlar varmış.heterezigot homozigot diye iki şekilde olduğunu söylediler bana da benim ki heterezigotmuş, homozigot daha ağır dedi.
ben birkaç gün kendi kafama göre başlamıştım aspirine, dr bana kullanma dedi, ama bir dr a sordum, başka birdr a gitmek lazım belki ama kimden duyduysam hepsi aspirin kullanıyor bence başlamalıyım dr başlama desede =)) ne güzel hemşire olman ben hep hemşirelik yapamam ben nasıl bir insana iğne batırırım diye hemşirelik yazmamıştım =( inşallah hiç zorlanmam. Allah yardımcımız olsun.sağolasın arkadaşım görüşmek üzere. inşallah güzel haberlerle.
benim eşim beklememe bakmıyo ona göre olacak olan olur ama telefonuna uygulama indirdim bu günlerde olabilir deyince bakıp bakıp inceledi
benim eşim beklememe bakmıyo ona göre olacak olan olur ama telefonuna uygulama indirdim bu günlerde olabilir deyince bakıp bakıp inceledi
iyiki varsın canım yaa bir sen ilgi gösteriyon yazdıklarıma çok sağol arkadaşım
evet 19-21 günler kaldı bakalım ne olacak
bayramda biryerlere gidiyormusun
sen nerde oturuyorsun canım
inşallah bu ay bebiş haberi alırsında hiç kaldırmazsın canım
ne demek burda bu yüzden varız ben haftasonları giremiyorum işyerindede zor yetişiyorum her sabah hepsini okuyorum ama bazılarına cevap yazamıyorum vakitsizliktenben istanbuldayım bayram programım yok büyük ihtimal gitmem bayram bize lazım tehlikeli günlere hazırlık lazım bakalım sen ağustos annesi mi oluyorsun bat ne zamandı?
bnde get baby diye bişi indrdm sadece kız olcak oğlan olck diyo maybe baby indrdim de kullanmadm yaa
canım nasıl bır uygulama guzel ve kullanışlımı
bakalım bende not almak için indirdim ama burda hep bakıyorum ona çok bakmam sanırım
anladım canım bende tekirdağdayım yakınmışız
ben tatile gidiyorum bayramda 4 ağustosta göreve başlayacağım. o zamana adet olmuş olurum sanırım
benim bat 2 ağustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?