2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Saolasin canim bende kullanayim

predictor al kuzum sağlam olsun

inşallah birinde bebiş olmuştur şu an

ayy cnm inşallah hayırlısı olsn bu ara arkadaslarmdan akrabalarmdn hep hamile haberi alıyorm artık cok sabirsizlanmaya basladm bnmde bebişim gelsn artık
1 hafta içinde 4 tane hamilelik haberi aldim . Sanirim topikte de bu sene hamile olmayan kalmayacak Allah in izniyle..

:)) bnde yatmazdm da eşim kaldırmıyo ki annesine yemeğe gidecektk k.validem aradı gel de yrdm et diye ondan kalktm öyle olmasa bi kaç saat daha yatırırdı:))))))

benim eşim beklememe bakmıyo ona göre olacak olan olur ama telefonuna uygulama indirdim bu günlerde olabilir deyince bakıp bakıp inceledi

canım iyiyim adet bitti çalışmalar başladı bakmaz olur muyuz tüm günleri değerlendirmişsin 17 21 günlerin kalmış ben o yazıya beğeni bile yaptım

iyiki varsın canım yaa bir sen ilgi gösteriyon yazdıklarıma çok sağol arkadaşım
evet 19-21 günler kaldı bakalım ne olacak

bayramda biryerlere gidiyormusun
sen nerde oturuyorsun canım

yok tatlımm ben takvimi öylesine ekledim heyecan olsun diye bi de meraktan tabii adete 8 gün var bekliyorum sol meme ucumdaki acı ve ağrı ekletti bana takvimi

inşallah bu ay bebiş haberi alırsında hiç kaldırmazsın canım

amin canım cok tsk ederim rabbim cümlemizi evlatsız bırakmasın....evet benimkide heterezigot tu...bence mutlaka bir kac doktora git danıs kafana hangi doktor yatarsa ona git bence...dedigim gibi bu hastalıgın tedavisinde her doktor aynı fikirde degil cok farklı farklı konusuyorlar...simdi benim eltimdede cıktı kan pıhtılasması aralıkta düsük yaptı 2 aydırda arastırıyordu sorun ne aceba diye ve zor gebe kalmısdı simdi halen gebe degil aralıktan belli tekrar gebe kalmaya calısdı olmadı...neyse iste ondada bu hafta kan pıhtılasması oldugu ortaya cıktı oda aspirine basladı ve bol su ic demis doktor ona gebe kaldıgın an kanda gebelk cıktıgı anda igneye baslicaz demis...iste benim doktorumda kese gözüktügü an igneye baslicaz demisdi bak bunda bile doktor baska baska konusuyor...artı kesinlikle igneyi karnından vurmicaksın tehlikeli demis koldan ve bacaktan vurcaksın gebe kalınca demis ben sasırdım vallaha ben hep karnımdan vurdum artık son günleri karnım büyüktü acıyordu kanıyordu o yüzden son günleri kolumdan bacagımdan kendim vurmusdum....ama ilk kez duydum karından vurulmaz riskli tehlikeli diyen doktoru...o yüzden iyi arastır hangi doktor kafana yatarsa ona git ve artı gercekden o sayfaya katıl pıhtılasması olan arkadaslardan mutlaka akıl al....ben de oglum emmeyi bırakınca tekrar aspirine baslicam ikinci gebelik icin hazırlık yapacam :)

benim eşim beklememe bakmıyo ona göre olacak olan olur ama telefonuna uygulama indirdim bu günlerde olabilir deyince bakıp bakıp inceledi

bnde get baby diye bişi indrdm sadece kız olcak oğlan olck diyo maybe baby indrdim de kullanmadm yaa

ne demek burda bu yüzden varız ben haftasonları giremiyorum işyerindede zor yetişiyorum her sabah hepsini okuyorum ama bazılarına cevap yazamıyorum vakitsizlikten ben istanbuldayım bayram programım yok büyük ihtimal gitmem bayram bize lazım tehlikeli günlere hazırlık lazım bakalım sen ağustos annesi mi oluyorsun bat ne zamandı?

anladım canım bende tekirdağdayım yakınmışız

ben tatile gidiyorum bayramda 4 ağustosta göreve başlayacağım. o zamana adet olmuş olurum sanırım

benim bat 2 ağustos

canım nasıl bır uygulama guzel ve kullanışlımı

bilmiyorum ovulasyon hesaplama gibi çok incelemedim belki başka özellikleri vardır. not aldım adetimi ilişkileri de istiyor onlaırn notunu tutar mıyım bilmiyorum tehlikeli günlerini gösteriyor

anladım canım bende tekirdağdayım yakınmışız

ben tatile gidiyorum bayramda 4 ağustosta göreve başlayacağım. o zamana adet olmuş olurum sanırım

benim bat 2 ağustos

evet yakınız bayram biter bebş haberi gelir ikinci bayrm başlar belki göreve başlayacağım derken öğretmen miydin :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…