Bu ay ilk kez göğüs ucum acıdı aşırı şişkinim ve rahmim sertleşti ilişkide zorlanıyorum normalden farklı belirtiler olunca insan umutlanıyor( Ama bu ay ilk kez klomen kullandım dediğin gibi bu onun etkisi olabilir
Sen hamile kaldığın ay ne tür belirtiler yaşamıştın?
bnde yine k.valideme gitcm kızlar cıkmak durumundayım
bilmiyorum ovulasyon hesaplama gibi çok incelemedim belki başka özellikleri vardır. not aldım adetimi ilişkileri de istiyor onlaırn notunu tutar mıyım bilmiyorumtehlikeli günlerini gösteriyor
canım bı oncekı ay tum belırtılerı yasadım ama kalamadım hamıle kaldıgım ay ıse hıc belırtı yasamadım sadece ılıskının 12 gunumuydu ne gogus uclarım acıdı camasırıma bıle degınce canım yanıyodu tek belırtım oydu baskada olmadı adet olmadan oncede acıyodu kendınde belırtı arasan butun belırtılerı verıyosun pısıkolojık olarak bıse arama zaten bebıs gelıyıo
anladım canım baya detaylara iniyor desene akşam bende indireyim bakalm
üzüm üzüm nasılsın bebiş ne yapıyo oğluş ne yapıyo iyi misiniz
ıyız canım allaha sukur bebıs buyuyor arada bırde kıprasıyor oğlusum hasta bıraz arkadakı dısı cıkarıyor burnu akıyo oksuruyo ablası duzelcek ınsallah sen nasılsın bak bana soz ver bu ay kendını takıp etme belırtı arama bıselerı okuma kendı halıne bırak bak ozaman gelecek ne zaman tatıle gıdıyosun
indir sen bilirsin ama bence burda yeterince takip yapıyoruz sitelerden . nezle oldum galiba canım hiç çalışmak istemiyo ben niye böyle biri oldum artık bebeğimi alıp evimde dinlenmek istiyorum evimle ilgilenerek çalışırken hiç ilgilenemiyorum gönlümce sanırım o yüzden böyle. eve gidiyorum iş aklımda işe geliyorum ev aklımda yoruldum 2 senede emekli olucam bu gidişle
Ben elledimSonsuz bi boşluk bu ne demekti şimdi
geçmiş olsun canım dikkat et benımde basım agrıyor hapsuruyorumbende canım gecen hafta hiç ilgilenemedım evle bende bebısım olunca calısmayım dıyorum ama olmuyor ıste bazen ozenıyorum ev hanımlarına ohh keyf onların gezıyorlar evlerıyle ılgılenıyorlar dıyorum ama bızım dershanede calısan ogretmen kuzen var suan tatılde bu ne dıyorum yoruldum çalısırken bu kadar yorulmuyorum dıyor :) erken emeklılık lazım bana dıyorsun Canım bende senem doldumu tatıl yapmam lazım yoksa verımlı calısamıyorum bugunlerde oldugu gıbı allah'tan bayra gelıyor tatıle ayrılıyoruz
Aaaa yaptınmı senBen yapamadım cesaret edemedım
bayram var iyikiEvde oturmak insana bi şey katmıyor Ve çok yorucu yine tüm gün iş yapıyor insan ben çalışmayı seviyorum ama bazennnn işte bzen aynen evimde çayımı koysam iki muhabbet edebilsem koşturmaca olmasa rahat rahat olsam diyorum tembel miyim ne Bebiş gelirse 9 ay onunla geçer iş yerinde zevkli olur kısmet olursa sonra da bakarız bu işi değişirim bebiş az büyüdükten sonra kısmet nasip hepsi tabi hayırlısı...
günaydın fındık fıstık nasılsın
cesaret edemedin miben rahatım o konularda da etsemde anlayamadım acaba değişecek mi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?