bacakalrın mı ağrıyo iyi iyi çok sevindiminşallah gebelik ağrısıdır o bakalım ben umutluyum sen umutlanma . eline gelir tabi rahimde ikiz çocuğu nasıl taşısın yukarlarda
bebişmi var ayy ben kaçırmışım cıktımı testte
ıyım canım allaha sukur bebıs ıyı bende cumartesı gununu beklıyorum sabırsızlıkla gorecegım kucuk sıpayı ınsallah hıc korkma canım hayırlısı ıle ınsallah guzel haber alırsın ben emınım
günaydınlarya benim stajım var 3 sene ilk senesi bitti seneye hamile kalsam sonra son senesi hamilikle bitse hem stajım biter hem bebişim oluryani benim zamanlamam 1 sene sonra iiçin uygun ama ben şimdiden istiyorum bu heves içime girdi bi kere ne yapıcam kararsızım depresyona giricem
valla adet sancısı gibi hafiften bir sancım var sanki bir de gazım var çok.Başka da bir şeyim yok maşallah dipçik gibiyim.
soğanlı yumurta hoşuma gitti
yumurtlama olmamış kuzumDur bakalım belki geç yumurtlama olur
staja ara verdiğinde dönemiyor musun ki canım
günaydın amin inşallah ama geçmişi unutup moralimizi yüksek tutucaz ki yeni bebiş gelsinBatı bekliyoruz hadi hayırlısı
4-5 gundur sol tarafımda ağrı var ara ara. Sızı oluyo. Yum. Olmadıysa korkarım kist olustu
allahtan ısteyıp hayırlısnı beklemek cok gusel gelıyo kafaya takmamak cok cok ıyı oluyo benım batım bayrama denk geldıgı ıcn kafam sureklı mesgul olucak tatıle gıdıyorum 4 gunlugune ıns moral olarak ıyı gelır bayramdan sonrada ıse baslıyorum esım leberaber dukkan actık oun hazırlıkları mısafır derken bı baktım batım gelmıs moral cok onemlı allahtan hayırlısı olsun gec olsun saglıklı olsun ıstıyorum kafamı 1 ay boyunca hep mesgul tuttum mukabele ye gıdıyorum yarın allah nasıp ederse bıtı hatım etmıs sayılıcam allahım kabul ederse manevıyat cok guzel arınıyorsun
gunaydın hanımlar nasılsınız bakalım uzum34 cnm nasılsın bebıs nasıl kızlar batıma 4 gun kaldı ama normalde adetıme yakın sıvılceler cıkardı anlımda ve cenemde cıkmadı acaba hamılemıyım dıye dusunuyorum ama bı yerde ıhtımal vermıyorum umutlanmak ıstemıyorum test yapmıcam bayram bıtene kadar ıns dayanabılırım gecen ay adet oldugumda sıvılceler basmıstı suratımı aslında cok korkuyorum hamıle kalmaya bıyandan cok ıstıyorum yasadıgım acı tecrube var allah bırdaha yasatmaz oyle acılar
idrarda silik cıktı adetime 4 gün var canım pek inanamıyorum gibi kanada gitmedim bugun 1-2 gün geçsin öyle gidicemşaşkınlığımı atamıyorum bi türlü aklıma her şey geliyor ya test yanlışsa falan diye
hıhı kist oluştu hemen 5 günde oluşan kist değil bebek olur sızlıyo mu iyi iyi amma karamsarsın sen oluşan çocuğu geri döndürürsün
cok tesekkurederım cnm benım cınsıyet nezaman cok meraklandım sımdı benım ıcımden erkek dıye gecıyor sen ne hıssedıyorsun cnm
4-5 gundur sol tarafımda ağrı var ara ara. sızı oluyo. yum. olmadıysa korkarım kist olustu
inş hamilesindir bebeğim bata kadar sabret sonra da güzel haberlerle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?