2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bacakalrın mı ağrıyo iyi iyi çok sevindim inşallah gebelik ağrısıdır o bakalım ben umutluyum sen umutlanma . eline gelir tabi rahimde ikiz çocuğu nasıl taşısın yukarlarda

Valla adet sancısı gibi hafiften bir sancım var sanki bir de gazım var çok. Başka da bir şeyim yok maşallah dipçik gibiyim.

bebişmi var ayy ben kaçırmışım cıktımı testte

idrarda silik cıktı adetime 4 gün var canım pek inanamıyorum gibi kanada gitmedim bugun 1-2 gün geçsin öyle gidicem şaşkınlığımı atamıyorum bi türlü aklıma her şey geliyor ya test yanlışsa falan diye

cok tesekkurederım cnm benım cınsıyet nezaman cok meraklandım sımdı benım ıcımden erkek dıye gecıyor sen ne hıssedıyorsun cnm

staja ara verdiğinde dönemiyor musun ki canım

valla adet sancısı gibi hafiften bir sancım var sanki bir de gazım var çok. Başka da bir şeyim yok maşallah dipçik gibiyim.

bi gazın bi sancın bi bebişin eksik kalmış oda gelsin tam olsun Rahatsın bu ay farkındayım en güzeli hele ben daha kendimden geçtim 3 4 aya yaydım olursa olur diyorum

günaydın amin inşallah ama geçmişi unutup moralimizi yüksek tutucaz ki yeni bebiş gelsin Batı bekliyoruz hadi hayırlısı

allahtan ısteyıp hayırlısnı beklemek cok gusel gelıyo kafaya takmamak cok cok ıyı oluyo benım batım bayrama denk geldıgı ıcn kafam sureklı mesgul olucak tatıle gıdıyorum 4 gunlugune ıns moral olarak ıyı gelır bayramdan sonrada ıse baslıyorum esım leberaber dukkan actık oun hazırlıkları mısafır derken bı baktım batım gelmıs moral cok onemlı allahtan hayırlısı olsun gec olsun saglıklı olsun ıstıyorum kafamı 1 ay boyunca hep mesgul tuttum mukabele ye gıdıyorum yarın allah nasıp ederse bıtı hatım etmıs sayılıcam allahım kabul ederse manevıyat cok guzel arınıyorsun

ne güzel yeni iş (hayırlı olsun) doluluk her yönden yoğun dolu iyi hissetmek güzel işte tatilden sonra gelsin bebiş kısmetse

inş hamilesindir bebeğim bata kadar sabret sonra da güzel haberlerle gel

sabahta yaptınmı pekı kız olmasa cıkmıyo zaten

hıhı kist oluştu hemen 5 günde oluşan kist değil bebek olur sızlıyo mu iyi iyi amma karamsarsın sen oluşan çocuğu geri döndürürsün

baksana yumurtlamada olmamıs, agrı baska neyden olcak. kımbılır adet nezaman olcam
adet olcamda, regl bıtcekte, calıscazda, yum olcakta, denk gelcekte, dollencekte ,yerlescekte oooooo Kendımden umudum yok bukadar degısken ben gıbı talıhsız, sanssız bahtsız bedevıye denk gelmez.

cok tesekkurederım cnm benım cınsıyet nezaman cok meraklandım sımdı benım ıcımden erkek dıye gecıyor sen ne hıssedıyorsun cnm

valla sulalede hep erkek var banada ole gıbı gelıyo ama belkım kızdır dıyorum eheheh

inş hamilesindir bebeğim bata kadar sabret sonra da güzel haberlerle gel

cnm saol ben bılıyorum bız senle aynı zamnda hamıle kalıcaz tekrardan bu heycanı yasamak cok guzel batı beklemek umut verıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…