2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bu ay çok ümitsizim sivilcelerim adete yakın çıkarlar ve şimdi çıkıyorlae pazar günü kırmızı günü olabilir

tüm kalbimle dua ediyorum inşallah olur gebesin dir
Canim test sonucum 414.4 yaniii hamileyiiiiiimmmmm :))[/QUOTE]

Canım çok sevindim Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin darısıda bizlere olsun Maşallah degerınde çok guzel ınsallah hep böyle devam eder

Canım cok sevındım hayırlı olsun sag salım dogmayı nasıp etsın sen dun yumurtta hıc sevmezdım ama canım ıstedı dedıgınde benım aklıma geldı ıcımden gectı ama soylemek ıstemedım tatlım çünkü benim kuzenımde hıc sevmedıgı bırseye asermıstı çok sevindim hayırlısıyla doğar inşallah darısı bizlere olsun

(( ya nasıl top gibi geldi hemen emin misin ? hem dur bakalım adete daha varrrr kurcalama bak doktor ayın 9 unda onu söyleyecek sana bekle çalışmalara devam

günaydınlar ya benim stajım var 3 sene ilk senesi bitti seneye hamile kalsam sonra son senesi hamilikle bitse hem stajım biter hem bebişim oluryani benim zamanlamam 1 sene sonra iiçin uygun ama ben şimdiden istiyorum bu heves içime girdi bi kere ne yapıcam kararsızım depresyona giricem

Günaydın canım nasılsın sıra bizlere geliyor bu ay rahatız tadını çıkarıyoruz ve önümüzdeki ay bebiş haberini alıyoruz gelsin bu ay bebişler

Tatlım merhaba üzülme bende adet oldum kısmet degılmıs hem dur daha kırmızıları görmedın bu olmazsa kısmet onumuzekı ay ınsallah bu ay rahatız ve onumuzdekı ay bebıs haberlerını verıyoruz

Günaydın canım Hım öylede olabilir ama bebeğini 1 sene ertelemiş olacaksın ben olsam ertelemezdım canım bak göruyorsun zaten hemen olmuyor

Günaydın canım Hım öylede olabilir ama bebeğini 1 sene ertelemiş olacaksın ben olsam ertelemezdım canım bak göruyorsun zaten hemen olmuyor

bende öyle diyorum hemen olmuyor 3 4 ay böyle geçse 9 da öyle zaten bi seneyi geçecek . sorun şu ki bitirme sınavlarım olacak çocuğumdan ilgiyi alıp sınavlara stres içinde çalışırsam onadabana da zarar olur bilmiyorum kafam çok ama çok karışık ((

Evet sınavlar olunca o sıkıntı olur canım sınava tam hazırlanamaya bilirsin yada bebegını uyuttugun zamanlar gecelerı calısacaksın senın ıcın yorcu olacak sınavın ders yogunlugunu bılmıyorum ama hamıle kalsam senın sınav zamanına kadar 1 yasında olacak sen 1 saat falan ders calıssan o sırada esın annnesı falan bakar gezdırır hanı cok kucuk olmuyor sonra sen ılgılenırsın karnını doyurursun ders zamanında esın bıraz daha oynatır senın ıcın yorucu olur ama

Kaçıncı denemendi senin bu ay cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
4.deneme canım
ayyy çok erken diye inanasım gelmiyor biraz önce yaptım yine silik ama eşi kan yaptırmaya hemen gitme adet günü gidersin dedi elimde 2 test daha var onları da yapıcam sabahları öyle gidicem belkide testler beni yanıltıyo
Canim test sonucum 414.4 yaniii hamileyiiiiiimmmmm :))

Canım çok sevindim Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin darısıda bizlere olsun Maşallah degerınde çok guzel ınsallah hep böyle devam eder
amin canım inşallah darısı başınıza bakalım bundan sonra neler olacak

Canım cok sevındım hayırlı olsun sag salım dogmayı nasıp etsın sen dun yumurtta hıc sevmezdım ama canım ıstedı dedıgınde benım aklıma geldı ıcımden gectı ama soylemek ıstemedım tatlım çünkü benim kuzenımde hıc sevmedıgı bırseye asermıstı çok sevindim hayırlısıyla doğar inşallah darısı bizlere olsun[/QUOTE]

blummmmmmmm o artık koyulaşır hayırlı uğurlu olsunnn sabah sabah sevindirdin beni gözlerim cin gibi bakıyo etrafa sayende

işte ama bi sene sonra hamile kalsam ben bebeğim içimdeyken ders çalışırım sınavlarımı veririm sonra bebişim gelir hem işime ara verebilirim hem sınav derdim olmaz içimde hevesim var çok biliyorsun ama mantıkta rahat bırakmıyor

tatlım oncelıkle sunu soyleyım sana tatılıne gıt guzel eglen tabıkı kısıtlaman oluyor ama bunu en aza ındırgemek senın elınde bak ben sımdık hem oğlusumla hem gobusumdekıyle gıdıcem tatıle en fazla bara gırıp dans edemem oda cok onemlı bıse degıl zaten denıze havuza bebısınle gırersın onlarda suya bayılıyor uyku saatı gelıncede arabasına yatırısın sen sabaha kadar yıne yer ıcer eglenırsın yanı korkma bırbırınıze sartlarınızı uyduruyosunuz zaten anne olunca hanı ondan bunda fedakarlık nasıl yapıcam dıyosunya sana bı bakıs bıde gulucuk atınca dunyanı alsalar sesın cıkmaz oluyosun azda dıllenınce sana anne deyınce kendı kendıne ben annemıyım sımdı sana bagımlı yasayan sana muhtac bırı var bak baba demıyorum anne sen onun dunyadakı melegısın canından otesı o senın senın ıcınde buyudu sen cektın dogum sancısını ve sen emzırdın gece gunduz ınan o gezmelerın su saydıklarım ve sayamadıklarımın yanında hıc kalıyor emın ol sen herseyı oluruna bırak o sana ben geldım dıyecek ne ıs ne es ne staj ne okul hepsı bos gelecek onun o cennet kokusunu ıcıne cekınce ben nıye bukadar gecıktım dıyeceksın kendımı bu duygudan nasıl mahrum bıraktım ıcınde kıpırdanıpta sana tepkı verınce doguma yakın oraya sıgamadıkca senı uyutmadıkca nolur azcık uyuyayım dıye yalvaracaksın tam uykuya dalınca basıcak tekmeyı ıcerden hem kızacak hem guleceksın anne olmak cok baska bısrsey hep dıyorum herkez anne olamaz dıye ama sen olursun dort gozle beklıyosun gelısını anne olamayacak adamda sokaga atıyo 15 gunluk bebegını

Evet canım anlıyorum sende cok istiyorsun bebeğin olsun burda eşinin düşünceside önemli canım bence eşinlede paylaşmalısın eşinde yol gösterir çünkü bebekle idare etmek zor mu evet zor olur ama düzeninin oturtduktan sonra olabilir bence ikisinide halletmiş olursun

Canım ne güzel anlatmışsın çok duygulandım inşallah en yakın zamanda bizde yaşarız bu duyguları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…