2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

elimi yanağıma koydum gözlerim dola dola okudum yazdıklarını... seni hiç tanımıyorum hayatlarımız belki çok başka ama hissettiklerimiz öylesine aynı öylesine bir öyle güzel demişsin ki evet barlar discolar başka insanlar süsler püsler değişilir mi hiç insanın canından olana tamam ben tüm anlayacaklarımı anladım o yüzden rabbimden hayırlısıyla sağlığıyla evladımı diliyorum ve beni zor kararsız anımda yalnız bırakmayan karnında bebeğiyle yardım eden bu anneye allahtan yavrularına ailesine sağlık huzur diliyorum

Canım ne güzel anlatmışsın çok duygulandım inşallah en yakın zamanda bizde yaşarız bu duyguları

yaşayacaksınız tatlım sadece zamanı var oğlumda bende cok bekledım buralara takıldım okudum belirti aradım etrafımda cocuk bıle ıstemeyenler pes pese hamıle kaldı bır gun en son hamıle haberını alınca cok zoruma gıttı aglamaya basladım yolda nıye benım cocugum olmuyor ben ne yaptım sana dedım herkeze verıyosunda bana nıye vermıyosun dedım aglaya aglaya okadar yurumusumkı sonra bı an kafama dan ettı sen neyı kımı sorguluyosun senın ne haddıne dedım demekkı zamanı gelmedıkı vermıyor dedım ınanmıcaksın gozlerım baln balondu yaslı amcanın bıtanesı o halımde bana yardım edermısın su karsıya gecelım dedı tamam dedım tesekkur ettı ve zamanı var dedı sok oldum eve gıdene kadar tovbe ettım allahım sen affet bı an bosluga dustum dıye uzerınden 3-4 ay sonra hıc ummadıgım beklemedıgım bı anda hamıle kaldıgımı ogrendım tatıle gıttım atladım zıpladım yanı herseyı yaptım adetımde gecıyodu tatıl bıtsede oyle olsam dıyosum zaten duzensız oldugu ıcın eve geldım adet sokturucu ıcecektım bı test yapıyımda ole ıceyım dedım adet gunumdem gecmıs 15 gun bı baktım sılık cızgı esıme gosterdım oda gordu ertesı gun kan tahlılı verdım trabzona gecıyoduk sonucunu yolda aldım deger 160 dı ınanamadım agladım hala bıle aklıma geldıkce gozlerım dolar esımı ben aglarken gormedım onun bıle gozlerınden yas geldı zamanı var kuzum zamanı sadece sabır azcık dayanın

kız zaten aglamaya meyıllıyım sıpır sıpır dokulu verıyo gozlerımden yaslar yapacagınız bebıslerı kendınıze yapıyosunuz baskasına degıl sadece sıze bunu unutmayın dıyorumya allahım su guzel gunlerde dualarınızı kabul etsın en kısa zamanda sıze o kuzucukları versın fena duygusala bagladım he

bazen zorluklarını diyorum bi şey demiyor eğer istemese o kesinlikle riske atmaz o yüzden onu yıldıramadım bakalım artık bıraktım nasıl olursa korunmak yok beklenti yok öyle gitsin bakalım

Şuan gözlerim doldu tatlım ben çok anaç bir insanımdır çocukalrı o kadar cok sevıyorumkı yıgenım var 11 aylık o kadar tatlı Allah'ım esirgesin aynı benım bebegım gıbı sankı onun bakısıyla guluyorum mutlu oluyorum yanına gıttıgımde butun sıkıntılarımı unutuyorum oyun oynuyorum bır gulusu yetiyor bana onu alıp içime koyasım geliyor o kadar seviyorumki ve diyorumki ben kendi bebeğime nasıl olurum gözümden sakınırım kıskanırım o kadar çok istiyorumki bir bebeğim olsun eşimle bizim bir paramız ikimzin bir bebeği bebeğimiz için birşeyer yapalım bebegımızle ılgılenelım tatıle beraber gıdelım herseyımız olsun istiyorum bunları düşündüğümde yüreğimin titrediği hissediyorum her an dua ediyorum Allah'ım hayırlısıyla sağ salim bebek nasip et diye bana diyorlar yeni evlisin bekle borcun var esım bana dedıkı bebek dogana kadar borcumuz bıter bebek kısmetıyle gelır ve esımın ıstegı uzerıne ben erkene aldım bebek calısmalarını ama suan dıyorumkı ıyıkı erkene almısım ben zaten esımle 6 seneyı gerıde bırakmısım artık bebegımızde bıze katılsın beraber buyuyelım genc anne baba olmak bebegımızın herseyıne yetişmek istiyoruz evliliğimin üzerinden seneler geçmesinin hiç bir önemi yok yeterki ben içimde bebeğimin benimle olduğunu bilim....

bazen zorluklarını diyorum bi şey demiyor eğer istemese o kesinlikle riske atmaz o yüzden onu yıldıramadım bakalım artık bıraktım nasıl olursa korunmak yok beklenti yok öyle gitsin bakalım

Aynen canım oluruna bırakalım bebeklerımız olduguna emınımkı daha güçlü olacagız

belki geç yumurtluyosundur diye sordum eger gec yumurtluyosan hamile kalabilirsin sen ne olur ne olmaz çalışmalara dewam et

iyice hemde tamam tamam bak bebişte üzülecek hemen gözlerimizi ferahlatıyoruz açıyoruz camları nefes alıyoruz ohhh sağol annelerin annesi desteğimizzz teşekkürlerrr

aynen oyle tatlım nasıplerı ıle gelıyor onlar emınım burdakı herkezın cok guzel anne olacagına hıc suphem yok adet gununu bıle sabırsızlıkla bekleyen ınsanlar var bura acaba dıyıp kendınde belırtı arayan oyyyyşşşşş göbüşler şişsinnnnn en kısa zamanda

Herkese günaydın öncelikle...

Bulummm alıntılayamamışım canım ama ben gördüm silik testini bebiş yola çıkmış bile. Çok sevindim canım sağ salim al kucağına bende silik milik görsem keşke.

Canim test sonucum 414.4 yaniii hamileyiiiiiimmmmm :))

Nilda senin içinde çok mutlu oldum canım allah bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin, burda bekleyenlere de versin.

(( ya nasıl top gibi geldi hemen emin misin ? hem dur bakalım adete daha varrrr kurcalama bak doktor ayın 9 unda onu söyleyecek sana bekle çalışmalara devam

Valla öyle canım dün bacaklarımda ağrımaya başladı herhalde adet olucam. Eğer hamiş değilsem yumurtama baktırmak için gidicem doktora.

bacakalrın mı ağrıyo iyi iyi çok sevindim inşallah gebelik ağrısıdır o bakalım ben umutluyum sen umutlanma . eline gelir tabi rahimde ikiz çocuğu nasıl taşısın yukarlarda

Amin canım evet canım heyecanla bekliyoruz adet günleri benim bu ay gecikmeyen adetim gecikti gögüslerim suan öyle bir dolgun ve sertki akşam esımdı dıyor nasıl sertelşmıs dıyor ve ucları belirgın elıme elıme gelıyor esım nasıl dık dık duruyor diye ve ben bunların uzerıne acaba ustune gorme olabılrımı dedım kendı kendıme okudum oyle olanda cok varmıs hala umudumu yitirmeden bekliyorum

gunaydın hanımlar nasılsınız bakalım uzum34 cnm nasılsın bebıs nasıl kızlar batıma 4 gun kaldı ama normalde adetıme yakın sıvılceler cıkardı anlımda ve cenemde cıkmadı acaba hamılemıyım dıye dusunuyorum ama bı yerde ıhtımal vermıyorum umutlanmak ıstemıyorum test yapmıcam bayram bıtene kadar ıns dayanabılırım gecen ay adet oldugumda sıvılceler basmıstı suratımı aslında cok korkuyorum hamıle kalmaya bıyandan cok ıstıyorum yasadıgım acı tecrube var allah bırdaha yasatmaz oyle acılar

teşekkürler canım canım işallah bebişim benimledir darısı başınıza
günaydın soğanlı yumurta kan verdin mi?

yok gitmedim canım kan vermeye 1-2 gün daha geçsin evde testlerim var onlarıda yapayım öyle gidicem eger varsa da değer yükselir bu arada

ıyım canım allaha sukur bebıs ıyı bende cumartesı gununu beklıyorum sabırsızlıkla gorecegım kucuk sıpayı ınsallah hıc korkma canım hayırlısı ıle ınsallah guzel haber alırsın ben emınım

günaydın amin inşallah ama geçmişi unutup moralimizi yüksek tutucaz ki yeni bebiş gelsin Batı bekliyoruz hadi hayırlısı

İYİ BAKALIM İNŞALLAH TAZE ANNE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…