2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

cnm saol ben bılıyorum bız senle aynı zamnda hamıle kalıcaz tekrardan bu heycanı yasamak cok guzel batı beklemek umut verıcı

Ne güzel hisler onlar öyle Benim daha 2 gün oldu adetim biteli dün gece akıntım falan oldu yine... adet bitince sanırım içeriyi temizlemek için oluyo bu akınıtlar

bi gazın bi sancın bi bebişin eksik kalmış oda gelsin tam olsun Rahatsın bu ay farkındayım en güzeli hele ben daha kendimden geçtim 3 4 aya yaydım olursa olur diyorum

Ya bir o eksik o da istediği zaman gelsin valla hiç uğraşamıcam sıkıldım bekle bekle zaman geçmiyor zaten.

ama ateş yum yok dıyo

evet öyle diyo canım ff deki yumurtlama olmamış tablolara bakmıştım böylelerdi sürekli zikzak halindeydi... ya aslında çalıştığın hastanedeki doktora ya da varsa kendi doktoruna görünsene canım yumoş takibi için hem böylece kafanda rahat olur bak bende eylüle kadar olmazsa gidiyorum doktora

boşuna hoşuna gitmemiş dediydik zaten Afiyet olsun ye annesi ye ki büyüsün soğan sarımsak çok faydalı yumurta protein hepsinden ye

yumurtaya daha çok alışmalıyım bu arada gittim yine test yaptım yine silik cıktı hatta emin olmak için dk tuttum 4.dk cıktı hala duruyo silik silik bebişim

yumurtaya daha çok alışmalıyım bu arada gittim yine test yaptım yine silik cıktı hatta emin olmak için dk tuttum 4.dk cıktı hala duruyo silik silik bebişim

Kııııııııııııııızzzzz sen hala evde misin ya bırak kocanın laflarını git bi kan ver Allah Allah hadi bakayım

ben kaç gün adet olmadım hemen kist düşünmekte neyin nesi belki bendede kist oldu :26::26: Işte tüm bunlar olacakta bebek olacakta vsvsvs işte bu allahın mucizesi diyorum ben hep ve verecekse olacak öyle karamsar olmak yokkkkk ne oldu sana böyle sakın

Kııııııııııııııızzzzz sen hala evde misin ya bırak kocanın laflarını git bi kan ver Allah Allah hadi bakayım

saat 10 a kadar veriliyo sağlık cağında kuzum yarın artık kızzz tamam artık ben inanıyorum hamile olduguma
bugun ateşimde 36.9 a yukseldı

Son düzenleme:

calıstıgım yerde kadın dogum uzm. gıttım.Sağlıkcı şanssızlıgı denen bısey vardır. ATüm aksılıkler hep bızı bulur. yasmınden sonra 45 gun regl olmayınca gıtmıstım. alttan bakmıstı. ılk kez muayne oluyordum cook kotu bır deneyımdı. smea der almıstı o daha beterdı. hcg baktırmadan adet olmam ıcın ılac vermıstı. içmemiştim tabı ozeldekı baska dr a gıtmıstım. neyse uzun hıkaye. sonra regl oldum..Denvlettekı dr lere asla govenmıyorum. Bize bıle robot gıbı davranıyorlar.
Kendi doktoruma da bayramdan sonra belki giderim. şimdi gidince de erken dicek nısan da bıraktın hapı. 2 aydır ugrasıosun gıt sonra gel dıcek. offf of.

Ne güzel hisler onlar öyle Benim daha 2 gün oldu adetim biteli dün gece akıntım falan oldu yine... adet bitince sanırım içeriyi temizlemek için oluyo bu akınıtlar

bendede 2 gundur beyaz renkte akıntı var boyle anladım bı yerde okumustum daha once adet olmaya yakın boyle akıntı oluyormus hayırlısı bakalım beklıcez adet olursamda uzulmem gec olsun saglıklı olsun .. oooo bebiş o göbege giricek okadar yenı sloganım bu her ay aglayıpda gozden mi olalım negatıf dusunmek yok

silik değil küçük o küçük annesi ondan ne cürümü varda çıkacak

Eki Görüntüle 1197346

canım bak bu akşamki şimdiki yuklemye calıstım beceremedim fotoları foto mak çekiyorum fotoyu küçülttüm ama bi hata oluştu diyo anlamadım tekrar denicm bu arada

ayyyy kuzum var gordummm benımkındede boleydı hatta dahada sılıktı benımkı ayy hadı bakalım bıde kanda gorelım ohhh dıyelım sole

saat 10 a kadar veriliyo sağlık cağında kuzum yarın artık kızzz tamam artık ben inanıyorum hamile olduguma
bugun ateşimde 36.9 a yukseldı

E tamam işte daha ne Gelsin senin cimcimen (kızın olacak senin)

ayyyy kuzum var gordummm benımkındede boleydı hatta dahada sılıktı benımkı ayy hadı bakalım bıde kanda gorelım ohhh dıyelım sole

evet canım ohhh deyınce daha güzel olcak eminim.sabah ilk yaptığım bunun gibiydi biraz önce yaptığım biraz daha silik heralde az idrarım vardı ondan olabilir dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…