- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
- 448
Allah korusun hem belki yumoşun olgunlaşıyo ne malum
cnm saol ben bılıyorum bız senle aynı zamnda hamıle kalıcaz tekrardan bu heycanı yasamak cok guzel batı beklemek umut verıcı
bi gazın bi sancın bi bebişin eksik kalmış oda gelsin tam olsunRahatsın bu ay farkındayım en güzeli hele ben daha kendimden geçtim 3 4 aya yaydım olursa olur diyorum
ama ateş yum yok dıyo
boşuna hoşuna gitmemiş dediydik zaten Afiyet olsun ye annesi ye ki büyüsün soğan sarımsak çok faydalı yumurta protein hepsinden ye
sabahta yaptınmı pekı kız olmasa cıkmıyo zaten
yumurtaya daha çok alışmalıyım bu arada gittim yine test yaptım yine silik cıktı hatta emin olmak için dk tuttum 4.dk cıktı hala duruyo silik silik bebişim
sabah yaptım dk tuttmamıstım o yüzdende süphe duyuyodum şimdi yıne yaptım 4. dakika silik belirdi
baksana yumurtlamada olmamıs, agrı baska neyden olcak. Kımbılır adet nezaman olcam
Adet olcamda, regl bıtcekte, calıscazda, yum olcakta, denk gelcekte, dollencekte ,yerlescekte oooooo kendımden umudum yok bukadar degısken ben gıbı talıhsız, sanssız bahtsız bedevıye denk gelmez.
Kııııııııııııııızzzzz sen hala evde misin ya bırak kocanın laflarını git bi kan ver Allah Allah hadi bakayım
evet öyle diyo canım ff deki yumurtlama olmamış tablolara bakmıştım böylelerdi sürekli zikzak halindeydi... ya aslında çalıştığın hastanedeki doktora ya da varsa kendi doktoruna görünsene canım yumoş takibi için hem böylece kafanda rahat olur bak bende eylüle kadar olmazsa gidiyorum doktora
ya bir o eksik o da istediği zaman gelsin valla hiç uğraşamıcam sıkıldım bekle bekle zaman geçmiyor zaten.
Ne güzel hisler onlar öyleBenim daha 2 gün oldu adetim biteli dün gece akıntım falan oldu yine... adet bitince sanırım içeriyi temizlemek için oluyo bu akınıtlar
yumurtaya daha çok alışmalıyım bu arada gittim yine test yaptım yine silik cıktı hatta emin olmak için dk tuttum 4.dk cıktı hala duruyo silik silik bebişim
koysana resmını bakıyım hemen olmasa cıkmıyor emın ol
silik değil küçük o küçük annesi ondan ne cürümü varda çıkacak
Eki Görüntüle 1197346
canım bak bu akşamki şimdiki yuklemye calıstım beceremedim fotoları foto mak çekiyorum fotoyu küçülttüm ama bi hata oluştu diyo anlamadım tekrar denicm bu arada
saat 10 a kadar veriliyo sağlık cağında kuzum yarın artıkkızzz tamam artık ben inanıyorum hamile olduguma
bugun ateşimde 36.9 a yukseldı
ayyyy kuzum var gordummm benımkındede boleydı hatta dahada sılıktı benımkı ayy hadı bakalım bıde kanda gorelım ohhh dıyelım sole
E tamam işte daha neGelsin senin cimcimen (kızın olacak senin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?