2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Evvveeeettt kızlar blummmm la birlikte hamile sayımız 8 e yükseldi

Hadi 15 e çıkartalım şunu

Kaçtım ben

İnan bebeğim yarın kan sonucunu da alınca daha da inanacaksın

evet canım suan cok abartmıyorum inşallah.sanki hamile olduğunu öğrenenlerin normal hayatına dewam etmediklerını düşüyodum şimdi bizde her sey normal ya tuhaf geliyor

Blummm seninle batlarımız aynıymış ne gibi bir belirti yakaladın da ben şu testi yapayım dedin canım?

8 hamişimiz var şuan ve geneli 3.- 4. denemede kalmış hamişlerin hepsini tebrik ediyorum temmuzu da boş geçmiyoruz.

Son düzenleme:

mogamicim canım benide eklermisin listeye olarak ( adetim 2 gün erkenden geldi.. Yeni BAT 19 ağustos 3. deneme olacak canım.

merhaba bende haziran ayında ilk bebeğimi kaybettim. İkiz oldukları için düşük olduğunu söyledi doktorumuz. Bu ay yeniden çalışmalara başlayacağız. Gerçi hesaplamalarıma göre ovulasyon tarihim bayrama geliyor ama belki bende hamiş kalır çifte bayram yaparım diye düşünüyorum. Rabbim isteyen herkesi kavuştursun bebekleriyle.

merhaba arkadaşlar,

beni de listeye ekler misiniz?

nisan, mayıs, haziran... hüsran...

umudum bu ay..

bebiş düşündüğümüzden beri reglilerim düzensizleşti, o yüzden BAT'ım kesin olmamakla birlikte 2AĞUSTOS yazabiliriz.

Canım tebrikler ya nasil mutlu oldum insanın umudu artıyor boyle güzel haberlerle esinde nekadar sevinmistir kimbilir inşallah bende birgün böyle bir haber verebilirim eşime

teşekkürler tatlım Allah sannada nasip etsin o da biraz şaşkın ama keyfi yerıne geldi gözleri doldu sürpriz yalan oldu ama kan tahlılını alınca bi patik alıp hediye ediem kocacıgıma

inşallah Allah gönlüne göre versin canım yaşadığın acı en mutlu haberleri alırsın hakkediyosun banada bayram hediyesi oldu bebişim

mogamicim canım benide eklermisin listeye olarak ( adetim 2 gün erkenden geldi.. Yeni BAT 19 ağustos 3. deneme olacak canım.

merhaba listeyi ayıramadım :44: senin mesaj üzerinden yazıyorum bende
beni de eklermisiniz listeye 1ağustos -- 4.deneme

birde mesajlarda birini ekleyebiliyormuyuz acaba ??

canım sen listeyi alıntı yaparak yaz mogami yapıyo listeyı böyle görmez sayfalar geçer gider hemen hayırlı olsun

geçmiş olsun canım, her şerde bir hayır vardır diyelim olumlu düşünmekten vazgeçmeyelim demekki bayramda çalışmanız lazım
bide bakmışsın bayram şekeri gibi bebişin gelmiş

teşekkürler tatlım Allah sannada nasip etsin o da biraz şaşkın ama keyfi yerıne geldi gözleri doldu sürpriz yalan oldu ama kan tahlılını alınca bi patik alıp hediye ediem kocacıgma
.
Amin canim insaallah biz eşimle karsilikli aglariz herhalde :)

canım sen listeyi alıntı yaparak yaz mogami yapıyo listeyı böyle görmez sayfalar geçer gider hemen hayırlı olsun

cnm ılk once tebrık ederım allah tamamına erdırsın .. saglıkla kucagına alırsın ıns senın bat yanlıs hatırlamıyosam 27 de degılmıydı bekleyemedınmı tarıhını yoksa belırtılerınmı vardı cnm

kızlar ağustos listesinde tam ortanıza yerleşiyorum yeni BAT ım 19 ağustos... dilerim ağustosta aynı zamanlarda güzel haberler alırız canlarım bu heyecanı sevinci birlikte yaşarız. Allah herkese nasip eder inşallah uygun vakitte hayırla ve sağlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…