2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İnşallah canım ama bu ay rahat oluyoruz strese gerek yok ve sonunda ardı ardına ınsallah hayırlı haberlerı verecegız :)

canım bu listeyi nasıl bulucaz hep arkadaşların alıntı yaptığı mesajlarda var
alıntı olan mesajın orda alıntı yazıyo onu tıkla mesajn orjinalıne geçicek ordanda alıntı yap
teşekkür ederm canım aksam bi anda aklıma estı yaptım ben adet olmayı bekleıyodum aynı adet belirtilerım var cunku.bi gece önce sahurda hiç yemedıgım yumurtayı yedım esımde bende sasırdık öyle işte
.
Amin canim insaallah biz eşimle karsilikli aglariz herhalde :)

ağla canım insan ağlayınca rahatlıyo

inşallah Allah gönlüne göre versin canım yaşadığın acı en mutlu haberleri alırsın hakkediyosun banada bayram hediyesi oldu bebişim

Hayırlı olsun allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin asıl çifte bayramı sen yapacaksın o zaman inşallah bende en kısa sürede öğrenirim. 11 ağustos doğum günüm bende o gün hamile olduğumu öğrenirim inşallah. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bakalım soğan kürüne başlayacam birde preseed diye bir jel kullanacam bu sitede kullanıp hemen hamiş olanlar var bakalım bende deneyeceğim inşallah olur.

İnşallah canım ama bu ay rahat oluyoruz strese gerek yok ve sonunda ardı ardına ınsallah hayırlı haberlerı verecegız :)

evet canım hiç stres yapmıyoruz bu ay rahat takılıyoruz gereksiz stres ve heyecandan uzak olmak lazım :)
zaten tatile falan da gitmiş olucam akışına bırakıyorum herşeyi Allahım ne zaman isterse o zaman verir

ben ov testı kullandım tatlım inşallah fayda sağlar denemelerin cifte bayram yapıcaz dogru

geçmiş olsun canım, her şerde bir hayır vardır diyelim olumlu düşünmekten vazgeçmeyelim demekki bayramda çalışmanız lazım
bide bakmışsın bayram şekeri gibi bebişin gelmiş

Evet inşallah çok çalışmalıyım bayramda ama akalım nasıl olacak pek mümkün değil gibi geliyor ama fırsatını yaratmaya çalışacam artık.

eveeeet mogamiciim beni de eklermisin lütfen
1 Ağustos 4. deneme

kızlar ben yatar 3 saatlk uykuylayım basım ağrımaya başladı dinleneyim azcık bebiş haberleri alırız inşallah hşçakalın

ben ov testı kullandım tatlım inşallah fayda sağlar denemelerin cifte bayram yapıcaz dogru

Bende alacam ovulasyon testi çünkü kürtaj sonrası ovulasyon tarihim değişmişmidir acaba bilemiyorum. Kesin olsun her şey istiyorum, bu ay olursa psikolojik olarakta rahatlarım kimseye belli etmesem de farkında olmadan üzülüyorum hamile olan birini görünce.

allahım ne zaman hayırlısıysa o zaman versin gerçekten tek dileğim bu

Gunaydin kızlar blummm hayırlı olsun cnm cok sevindim ins kan degerinde yüksek olur.sabah predictor early test yaptım negatif çıktı silik bile yok bat 26 temmuz yüzde yüz adet olcam üzgünüm bu ay olmadı ayin başında bu ay olur diye çok umutluydum ama. Sağlık olsun

Bende öyle yapacagım canım gayet rahat davranacagım hafta sonu tatılım başlıyor annemlere gıdecegız bayramdada gezecegım ohh mıs gıbı bayramdan sonrada yumurtlama dönemim geliyor zaten ve ayın sonunda gelsin bebişler

kızlar doktor d kontrol hapı kullanmamı istiyo ne yapcam ban ya

meleğimcim benm de bat 26 kendimi zor tutuyorum cuma günü bi ovulasyon yapıcam gebelik testi yapmaya cesaretim yok şüphelenirsem de gidip kan testi yaparım umudum yok ama ..

neden kullanmanı istiyor canım

vitmin değerlerim iyidi aslında ama ısrarla f asit kullanmamı istedi ve d k hapına başla iki ay kullan bıraktığın gibi hamile kalırsın diyo büyük ihtimalle ama ben karasızım doktorum sorumluluk bende kullan diyo bilemedim ki

Canım dogum kontrol hapını bıraktıktan sonra aylarca ugrasanlar var ama hemen hamıle kalanlarda var folıc asıtı bende kullanıyorum 10 gundur ıstersen bırde baska dr gıt canım ıcın rahat eder ona gore hareket edersın ben kullanmazdım ama canım

Son düzenleme:

ben nısandan beri d.k kullanmıyorum ama bebişte yok

Kızlar bende yaklaşık 2 aydır folbiol kullanıyorum fakat bugün son hapım kaldı bende eczaneden folic plus aldım. Folbiolü günde 1 adet alıyordum folic plus'ın üstünde günde 3 adet diyor siz kaç tane alıyorsunuz folic plus kullananlar?

bilmiyorum başka doktora 2 hafta önce gittim herşey normal hamile kalabilirsin dedi karasız kaldım eşimde istemiyo kullanmamı yok efendim sağlıksız gebelik olurmuş kullanmazsam öyle dedi doktor şaştım kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…