kızlar bende yaklaşık 2 aydır folbiol kullanıyorum fakat bugün son hapım kaldı bende eczaneden folic plus aldım. Folbiolü günde 1 adet alıyordum folic plus'ın üstünde günde 3 adet diyor siz kaç tane alıyorsunuz folic plus kullananlar?
ben nısandan beri d.k kullanmıyorum ama bebişte yok
bilmiyorum başka doktora 2 hafta önce gittim herşey normal hamile kalabilirsin dedi karasız kaldım eşimde istemiyo kullanmamı yok efendim sağlıksız gebelik olurmuş kullanmazsam öyle dedi doktor şaştım kaldım
aynen bende hep duyuyorum dk hapından sonra hemen hamile kalamayan insanları doktorum neden böyle dedi bilemedim
bilmiyorum başka doktora 2 hafta önce gittim herşey normal hamile kalabilirsin dedi karasız kaldım eşimde istemiyo kullanmamı yok efendim sağlıksız gebelik olurmuş kullanmazsam öyle dedi doktor şaştım kaldım
ben 1 tane alıyorum benim eczacım yeterli dedi
Anladım canım sen düşün canım kararını ver baa göre zaten hemen hamile kalınmıyor bu süre zarfında beslenmene dikkat edersen folic asit kullanmaya başlarsan sorun olmaz bu kadar insan vitaminlerine baktırarak hamile kalmıyor ben olsam kullanmazdım kendime beslenmeme dikkat ederdim canım
herseyı hapa baglamamak lazım ama bence ıçme
bende öy düşündüm en önemlisi eşim istemiyo zaten bu çocuk mevzusu yüzünden aramız açık daha da kötüye gitsin istemiyorum kullanmam dk hapını f asite başlarım beslenmeme çok dikkat ederim yeterli olur umarım d vitaminim kan değerlerim çok güzel başka ufak tefek eksiklikler varmış normal değilmi çok sğlıklı bir insanın bile değerleri dört dörtlük çıkarmı sanmam illaki ufak tefek sorunları olacak bence
Evvveeeettt kızlar blummmm la birlikte hamile sayımız 8 e yükseldi
Hadi 15 e çıkartalım şunu
Kaçtım ben
merhaba günaydın
Eki Görüntüle 1197346
canım bak bu akşamki şimdiki yuklemye calıstım beceremedim fotoları foto mak çekiyorum fotoyu küçülttüm ama bi hata oluştu diyo anlamadım tekrar denicm bu arada
kızlar günaydınnn..
Benim 20 temmuzda adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Olacak gibi değilim vücudum. Arada kasıklarım ağrıyorum ama sökülmüyor. Hiç bu kadar gecikmezdi. Stres de yapmadım ben hiç. Ehliyet kursum vardı, gelen giden oldu eve, ödevlerim falan vardı onlarla uğraştım bu ay. öyle kendimi dinledim de gecikti diye de bir durum yok. Bana bir fikir verin ne yapmam lazım. Dün sabah dayanamayıp test yaptım sizlerinki gibi öyle silik çizgi falan da yok. Adet olmam lazım ama olmuyorum. Korkuyorum acaba kötü bir şey mi var diye
evvveeeettt kızlar blummmm la birlikte hamile sayımız 8 e yükseldi
Hadi 15 e çıkartalım şunu
Kaçtım ben
evet canım suan cok abartmıyorum inşallah.sanki hamile olduğunu öğrenenlerin normal hayatına dewam etmediklerını düşüyodum şimdi bizde her sey normal ya tuhaf geliyor
merhaba arkadaşlar,
beni de listeye ekler misiniz?
Nisan, mayıs, haziran... Hüsran...
Umudum bu ay..
Bebiş düşündüğümüzden beri reglilerim düzensizleşti, o yüzden bat'ım kesin olmamakla birlikte 2ağustos yazabiliriz.
merhaba bende haziran ayında ilk bebeğimi kaybettim. Ikiz oldukları için düşük olduğunu söyledi doktorumuz. Bu ay yeniden çalışmalara başlayacağız. Gerçi hesaplamalarıma göre ovulasyon tarihim bayrama geliyor ama belki bende hamiş kalır çifte bayram yaparım diye düşünüyorum. Rabbim isteyen herkesi kavuştursun bebekleriyle.
kızlar doktor d kontrol hapı kullanmamı istiyo ne yapcam ban ya
Tabiki canım ben folbiol kullanıyorum günde bir tane alıyorum beslenmeme dikkat ediyorum normalde etmezdim
aaaaa niye ki ıhem daha kolay hamile kalırmışım sonrası için hemde vitaminlerin toparlanır bebeğin sağlıklı olur diyo doktor
ilk defa bu kadar gecikti ve olcakmış gibi de değilim. ondan ister istemez kafama takılıyor. dün özellikle spor yaptım yürüyüş yaptım adetim gelsin diye. biraz kasıklarım ağrıdı ama yine yok.canım stres yapma gelir gelmezse cumaya dr git canım
bende çok dikkat ediyorum bu yeterli bence anneme kaynanama d k hapı kullanacam dedim şimdi kullanmamaya karar verdim tabi ohh kafam rahat ikide bi hamilemisin diye sormazlar artıkvarmış bundada bir hayır keşke hamile kalsamda sürpriz olsa herkeze
ilahi kız nasıl durdun, gitmedin kan testine delisinnn sennn ben olsam kocişi tuttuğum gibi sürüklerdim hastaneyeyarın sabah git lütfen git de rahatla hepimiz rahatlayalımm
folbiolda bir taneydi ama folic plusta 3 yazıyor ve şuan araştırıyorum folbiol içenler 1 tane, folic plus içenler 3 adet alıyormuş.
nasılsın arkadaşımm çalışmalar devamm mııııı
canım tebrik ederim kan tahlilinide yaptır için rahatlasın sağlıkla kucağına al meleğini inşallah
canım stres yapma gelir gelmezse cumaya dr git canım
inşallah inşallah bol bereketli olsun bu ay
ilahi normal olarak yaşıyorsun herşeyi tek fark çok uykun geliyor ve olursa (insallah sıkıntısız geçer) mide bulantısı olacak
batlarımız aynı inşallah bebişlerimiz gelir
geçmiş olsun canım sağlıkla tekrarını nasip etsin rabbim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?