2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ben 1 tane alıyorum benim eczacım yeterli dedi

Anladım canım sen düşün canım kararını ver baa göre zaten hemen hamile kalınmıyor bu süre zarfında beslenmene dikkat edersen folic asit kullanmaya başlarsan sorun olmaz bu kadar insan vitaminlerine baktırarak hamile kalmıyor ben olsam kullanmazdım kendime beslenmeme dikkat ederdim canım

iki doktorda içine sinmediyse 3. Bi doktora git hangisinin dediği mantıklı geliyorsa onu yap derim ben

bende öy düşündüm en önemlisi eşim istemiyo zaten bu çocuk mevzusu yüzünden aramız açık daha da kötüye gitsin istemiyorum kullanmam dk hapını f asite başlarım beslenmeme çok dikkat ederim yeterli olur umarım d vitaminim kan değerlerim çok güzel başka ufak tefek eksiklikler varmış normal değilmi çok sğlıklı bir insanın bile değerleri dört dörtlük çıkarmı sanmam illaki ufak tefek sorunları olacak bence

Tabiki canım ben folbiol kullanıyorum günde bir tane alıyorum beslenmeme dikkat ediyorum normalde etmezdim

Evvveeeettt kızlar blummmm la birlikte hamile sayımız 8 e yükseldi

Hadi 15 e çıkartalım şunu

Kaçtım ben

Sabah 5 suları benimkilerde geldi kızlar.hiç şaşmadı valla gününü maşallah gülsemmi ağlasammı bilemedim valla .benide yaz kara kaplı deftere olumsuz diye mogamicim bat 19 temmuz ( değmesin yağlı boyaaa)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba günaydın

nasılsın arkadaşımm çalışmalar devamm mııııı

Eki Görüntüle 1197346

canım bak bu akşamki şimdiki yuklemye calıstım beceremedim fotoları foto mak çekiyorum fotoyu küçülttüm ama bi hata oluştu diyo anlamadım tekrar denicm bu arada

canım tebrik ederim kan tahlilinide yaptır için rahatlasın sağlıkla kucağına al meleğini inşallah

canım stres yapma gelir gelmezse cumaya dr git canım
evvveeeettt kızlar blummmm la birlikte hamile sayımız 8 e yükseldi

Hadi 15 e çıkartalım şunu

Kaçtım ben

inşallah inşallah bol bereketli olsun bu ay
evet canım suan cok abartmıyorum inşallah.sanki hamile olduğunu öğrenenlerin normal hayatına dewam etmediklerını düşüyodum şimdi bizde her sey normal ya tuhaf geliyor

ilahi normal olarak yaşıyorsun herşeyi tek fark çok uykun geliyor ve olursa (insallah sıkıntısız geçer) mide bulantısı olacak

batlarımız aynı inşallah bebişlerimiz gelir

geçmiş olsun canım sağlıkla tekrarını nasip etsin rabbim inşallah

ilahi kız nasıl durdun, gitmedin kan testine delisinnn sennn ben olsam kocişi tuttuğum gibi sürüklerdim hastaneye yarın sabah git lütfen git de rahatla hepimiz rahatlayalımm

Tabiki canım ben folbiol kullanıyorum günde bir tane alıyorum beslenmeme dikkat ediyorum normalde etmezdim

bende çok dikkat ediyorum bu yeterli bence anneme kaynanama d k hapı kullanacam dedim şimdi kullanmamaya karar verdim tabi ohh kafam rahat ikide bi hamilemisin diye sormazlar artıkvarmış bundada bir hayır keşke hamile kalsamda sürpriz olsa herkeze

canım stres yapma gelir gelmezse cumaya dr git canım
ilk defa bu kadar gecikti ve olcakmış gibi de değilim. ondan ister istemez kafama takılıyor. dün özellikle spor yaptım yürüyüş yaptım adetim gelsin diye. biraz kasıklarım ağrıdı ama yine yok.

İnşallah canım kafanda rahatlamış olur

ilahi kız nasıl durdun, gitmedin kan testine delisinnn sennn ben olsam kocişi tuttuğum gibi sürüklerdim hastaneye yarın sabah git lütfen git de rahatla hepimiz rahatlayalımm

canım durumlar nasıl. ben hala adet olmadım ama dün idrar testi yaptım negatifti.

folbiolda bir taneydi ama folic plusta 3 yazıyor ve şuan araştırıyorum folbiol içenler 1 tane, folic plus içenler 3 adet alıyormuş.

gramajlarından dolayı folbiol sadece folic asit folic plusta farklı vitaminlerde var bu sebeple 3 dediler ama ben 1 tane alıyorum doktora gidicem bayramdan sonra sorarım bi daha :26:

iyiyim sen nasılsın oğlun nasıl oldu? Dün bi şey olmadı bugün biraz kararsızlıklar vardı bebk için aklımda ama sabah sağolsunlar fikir verdiler güzel şeyler duydum bu akşam çalışmalara devam ederim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…