aahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh ne zormuş bu iş ya...ben evlenirim genç yaşta anne olurum sandıydım.......ama önce vajinismus oldum intihara bile meylettim ama sonra o dertten kurtuldum gene de 7-8 aydır ne hamilelik ne bişey üstelik adetlerim hayvan gibi oluyo ağrılı sancılı ve et parçacıkları şeklinde....kime söylesem yok sabret yok dua et falan filan...bizim aklımız yok çünkü biz müslüman değiliz sanki bilmiyoruz dua etmeyi sabretmeyi...yaptımmm her duayı ama yok ...hayırlısı....en sonunda eşimin ailesiyle iğrençleşti seviye düştü ilişkide.....normal yoldan hamile kalan insanların yanında biz sanki cezalandırılmışız atılmışız bi köşeye gibi hissediyorum...bizim de nikahımız kalkanımız değil mi....allahın emriyle evlenmedik mi biz de....neden zina yapanların bar tuvaletlerinde çocuk doğurması çöpe atmasına karşılık bi helal yoldan sahip olamaıyoruz bu şansa anlamıyorum
meleğimcim benm de bat 26 kendimi zor tutuyorum cuma günü bi ovulasyon yapıcam gebelik testi yapmaya cesaretim yok şüphelenirsem de gidip kan testi yaparım umudum yok ama ..
aahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh ne zormuş bu iş ya...ben evlenirim genç yaşta anne olurum sandıydım.......ama önce vajinismus oldum intihara bile meylettim ama sonra o dertten kurtuldum gene de 7-8 aydır ne hamilelik ne bişey üstelik adetlerim hayvan gibi oluyo ağrılı sancılı ve et parçacıkları şeklinde....kime söylesem yok sabret yok dua et falan filan...bizim aklımız yok çünkü biz müslüman değiliz sanki bilmiyoruz dua etmeyi sabretmeyi...yaptımmm her duayı ama yok ...hayırlısı....en sonunda eşimin ailesiyle iğrençleşti seviye düştü ilişkide.....normal yoldan hamile kalan insanların yanında biz sanki cezalandırılmışız atılmışız bi köşeye gibi hissediyorum...bizim de nikahımız kalkanımız değil mi....Allahın emriyle evlenmedik mi biz de....neden zina yapanların bar tuvaletlerinde çocuk doğurması çöpe atmasına karşılık bi helal yoldan sahip olamaıyoruz bu şansa anlamıyorum
insanların çaresiz kaldığımızda dua et sabret demeleri bizleri rahatlatmıyo haklı olabilirsin . Boşver kafana takma gibi kelimeleri bende sevmem . Ben onların varda bize niye bu sitemini diyemiyorum yani bu konular hassas yanlış lafım olmasın.doktor ne diyor bu duruma?
bayram sonrasına özele randevu aldım..işim o kadar rast gidiyo ki taaaa bayram sonrasına randevu bulabildim ...bi arkadaşın tavsiye ettiği doktor bakalım işte...insanın işi güzel rast giderse devlet hastanesi bile yeter ..ama benim gibi eşek şansıyla yaşayan birine devletten iş çıkmaz...adetim üç gün gecikti ama sonra adet oldum doktora gittim devlete..bi kan ve hormon testi diye...şerefsiz kadın beni muayene etmedi....3 gün gecikme normal bi durum 21-35 arası adet siklısu normal dedi...hamilelik şüphen yoksa ben sana niye kan testi yapayım dedi.....pehhhhhhhhhhhhhhh ....neyse işte iilla özele illa para pul dökerek yapıcaz napalım.....gerçekten ciğerim yanıyo hazmedemiyorum orda burda zina ile hamile kalanları çöpe atanları görünce
Ne kadar dogru soyledin ama yapabilecegin herseyi yapip allaha birakmak en guzeli degil mi boyle soylemen allahi uzme mi canim su an ki psikolojini buradaku herkes cok ama cok iyi anliyor hepimiz nasil ayakta duruyoruz zannediyorsun allahtan umudumuzu kesmiyoruz biliyoruz ki o bizi en hayirli zamanda en dogru anda mujdeleyecek buna sariliyoruz cok sukur diyoruz umudunu. Kaybetme sakin allah sabredenle beraber. Sikma canini hic tatlim.
ya ne diyim ki canım benim......umut kesmiycez tabi......ama işte yok soğan kürü yok bilmem ne falan neden ya neden diyo insan......adamlar içki içe içe birlikte oluyo ...hamile kalıyo kürtaj oluyo....öyle insanlar bizden kıymetli hale geliyo erkeklerin gözünde...eşimiz diyoruz sevdiğimiz canımız ciğerimiz dediğimiz adam artık ağlıyo bizle beraber...onu o halde görmektense o hayal kırıklığını ona yaşatmayı görmektense öliyym diyosun..yok ölemiyosun da....sevgi aşk resmen böyle saçma nedenlerle zarar görüyo
aahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh ne zormuş bu iş ya...ben evlenirim genç yaşta anne olurum sandıydım.......ama önce vajinismus oldum intihara bile meylettim ama sonra o dertten kurtuldum gene de 7-8 aydır ne hamilelik ne bişey üstelik adetlerim hayvan gibi oluyo ağrılı sancılı ve et parçacıkları şeklinde....kime söylesem yok sabret yok dua et falan filan...bizim aklımız yok çünkü biz müslüman değiliz sanki bilmiyoruz dua etmeyi sabretmeyi...yaptımmm her duayı ama yok ...hayırlısı....en sonunda eşimin ailesiyle iğrençleşti seviye düştü ilişkide.....normal yoldan hamile kalan insanların yanında biz sanki cezalandırılmışız atılmışız bi köşeye gibi hissediyorum...bizim de nikahımız kalkanımız değil mi....Allahın emriyle evlenmedik mi biz de....neden zina yapanların bar tuvaletlerinde çocuk doğurması çöpe atmasına karşılık bi helal yoldan sahip olamaıyoruz bu şansa anlamıyorum
Ne kadar dogru soyledin ama yapabilecegin herseyi yapip allaha birakmak en guzeli degil mi boyle soylemen allahi uzme mi canim su an ki psikolojini buradaku herkes cok ama cok iyi anliyor hepimiz nasil ayakta duruyoruz zannediyorsun allahtan umudumuzu kesmiyoruz biliyoruz ki o bizi en hayirli zamanda en dogru anda mujdeleyecek buna sariliyoruz cok sukur diyoruz umudunu. Kaybetme sakin allah sabredenle beraber. Sikma canini hic tatlim.
ya ne diyim ki canım benim......umut kesmiycez tabi......ama işte yok soğan kürü yok bilmem ne falan neden ya neden diyo insan......adamlar içki içe içe birlikte oluyo ...hamile kalıyo kürtaj oluyo....öyle insanlar bizden kıymetli hale geliyo erkeklerin gözünde...eşimiz diyoruz sevdiğimiz canımız ciğerimiz dediğimiz adam artık ağlıyo bizle beraber...onu o halde görmektense o hayal kırıklığını ona yaşatmayı görmektense öliyym diyosun..yok ölemiyosun da....sevgi aşk resmen böyle saçma nedenlerle zarar görüyo
canım olurmu öyle şey tek sorumlu olan kadın mı belki eşinde var ufak bi sorun
Bende senin gibi dusunuyodum ama cok dogru imtihan dunyasi kimin basina ne gelecek bilinmez dua dua dua ve gununde iliski saglik problemin yoksa zaten bi gun tutacak yani allah hayirlu evlatlar saglikli evlatlar versin yeter ki ondan gelen herseye amenna kafani bu ise bu kadar takma canim sen zararli cikiyosun sonra ben her ay test cubugunu evirip cevirip 2 . Cizgiyi gormeye calisiyorum tokat gibi geliyo bana artik cok skldim ama yapacak bise yok yok yok kac yasindasin canin sen erken evlendim dedin ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
insanların çaresiz kaldığımızda dua et sabret demeleri bizleri rahatlatmıyo haklı olabilirsin . Boşver kafana takma gibi kelimeleri bende sevmem . Ben onların varda bize niye bu sitemini diyemiyorum yani bu konular hassas yanlış lafım olmasın.doktor ne diyor bu duruma?
bayram sonrasına özele randevu aldım..işim o kadar rast gidiyo ki taaaa bayram sonrasına randevu bulabildim ...bi arkadaşın tavsiye ettiği doktor bakalım işte...insanın işi güzel rast giderse devlet hastanesi bile yeter ..ama benim gibi eşek şansıyla yaşayan birine devletten iş çıkmaz...adetim üç gün gecikti ama sonra adet oldum doktora gittim devlete..bi kan ve hormon testi diye...şerefsiz kadın beni muayene etmedi....3 gün gecikme normal bi durum 21-35 arası adet siklısu normal dedi...hamilelik şüphen yoksa ben sana niye kan testi yapayım dedi.....pehhhhhhhhhhhhhhh ....neyse işte iilla özele illa para pul dökerek yapıcaz napalım.....gerçekten ciğerim yanıyo hazmedemiyorum orda burda zina ile hamile kalanları çöpe atanları görünce
ONLARI BOŞVER ONLARA BEBEK ZOR DURUMDA KALSINLAR DİYE VERİLDİ AMA BİZLERE MUTLU OLMAK İÇİN OLACAK KISMET OLURSA ÖZEL DOKTORA GİT BENCEDE GEREKLİ ŞEYLERİ YAPSIN NE DİYECEK SONUCA GÖRE DAVRANIRSIN BU KADAR RAHATSIZ OLUYOSAN GEÇ BİLE KALMIŞSIN GİTMEK İÇİN DOKTORDAN SONRA DURUMU BİZE DE BİLDİRİRSİN
Bende senin gibi dusunuyodum ama cok dogru imtihan dunyasi kimin basina ne gelecek bilinmez dua dua dua ve gununde iliski saglik problemin yoksa zaten bi gun tutacak yani allah hayirlu evlatlar saglikli evlatlar versin yeter ki ondan gelen herseye amenna kafani bu ise bu kadar takma canim sen zararli cikiyosun sonra ben her ay test cubugunu evirip cevirip 2 . Cizgiyi gormeye calisiyorum tokat gibi geliyo bana artik cok skldim ama yapacak bise yok yok yok kac yasindasin canin sen erken evlendim dedin ya
ben 26 yaşındayım...erken evlenmedim ..hep öyle olsun istedim ama 25 te evlendim..normal şartlarda iyi bi yaş zaten ..ama hamilelik hiç böyle bişe yaşayacağım aklıma gelmezdi....çok konuyu uzatmak istemedim ama ben evlenmeden önce ANAMı kaybettim kanserden...zaten sırf bunun için Allaha yalvardım ne olur bana bu acıma karşılık bir teselli ver diye........çünkü benim ALO diyip dertleşeceğim bir Annem yok......yani hani imtihan dünyası falan diyolar ya.....ya işye ben zaten Annemle imtihan oldum beynim ruhum göçtü gitti ...ama artık kendi yuvamı sahiplenmek istiyorum...orda da engel var....cidden bu kadar sabırsız olma sebebim bu...yoksa inatla çocuk istediğimden değil
canım dünya imtihan dünyası...Pek çok şeyden imtihan edileceğiz...Burda keyif sürmeye gelmedik ki herkesin illaki sıkıntıları oluyor, insanlar ne dertlerle boğuşuyor, unutma Rabbim bizi imtihan ediyor...Böyle düşünme isyan etmemeliyiz gülüm benim yoksa Allah muhafaza daha büyük sıkıntılarla karşılaşırız Rabbimizi gücendirmeyelim..
normalde ben cidden sinirleniyorum sabret imtihan diyenlere..ama inanıyorum ki siz bu kadar uzuuun uzuuun yazma zahmetine girdiyseniz samimi birisiniz..çok teşekkür ederim...ben bu kulübe vajinismus sayesinde girdim...çok şükür yendim...ama ne kadar zaman geçti ne kadar gözyaşı ne kavgalar tam boşanacam deim yendim...ama şimdi de bebek sorunu..ben ANNEMİ KANSERDEN KAYBETTİM.......O YÜZDEN ARTIK BENİM TAKATİM YOK sinir sistemim harap.......yoksa herkes kadar sabrettim ben de..ama benim mızmızlık yapacağım naz yapacağım bi ANNEM YOK...BABAM DA ARAMIYO BENİ..EVLENDİM ATTI BENİ....bir yuva bir çocuk çok mu şey istiyorum ben..bence değil
Kızlar sizlere birşey sormak istiyorum ben çok rahatsızım sebebini bilmiyorum adet olmadan yaklasık 1.5 2 hafta önceden karnım şişmeye başladı bunun sebebini bebeğe yormaya başlamıstım adetım 4 gun gectıkten sonra adet oldum ve karnım hala ınanılmaz sıs ben ılk basarda kılo aldıgımı dusunuyordum ama kılo degıl sıskınlık var kendımı serbest bıraktıgımda one dogrru sıvrı bır karın cıkıyor benı goren 4 aylık hamıle zanneder ılk defa böyle oluyor ve bu sıskınlık benı rahatsız edıyor mıdeme baskı yapıyor neden olabilir bilmiyorum adet gögüslerimi etkilemzdi bu ay gögüslerim dolgun dik ve sert duruyor esımde dıyor nasıl olmus goguslerın dıye ve uclar elıme gelıyor gogsumun once oyle degıldı rahatsızım kafam karısık kotu bırsey cıkmasından korkuyorum hangı dr gitmem gerektiginede karar veremedim
ONLARI BOŞVER ONLARA BEBEK ZOR DURUMDA KALSINLAR DİYE VERİLDİ AMA BİZLERE MUTLU OLMAK İÇİN OLACAK KISMET OLURSA ÖZEL DOKTORA GİT BENCEDE GEREKLİ ŞEYLERİ YAPSIN NE DİYECEK SONUCA GÖRE DAVRANIRSIN BU KADAR RAHATSIZ OLUYOSAN GEÇ BİLE KALMIŞSIN GİTMEK İÇİN DOKTORDAN SONRA DURUMU BİZE DE BİLDİRİRSİN
hamile kalırsam zaten kesin yazıcam buraya inşallah...çünkü ben vajinismusu yendikten sonra o derdi olanlara umut olmak için kayıt oldum bu kulübe..nasıl yendiğimi yazdım...burda yazılanları okumak güç veriyo..hamile olunca da haber edicem ki isteyen herkese umut olsun diye..teşekkürler size de
canım hormon dengen şaşmış olabilir bence öncelikle kadın doğuma git o seni yönlendirsin benimde karnım çok şişmişti adet oldum rahatladım ilk defa bu ay adet olunca karnım rahatladı normlade olmazdı. güzel haberlerle gitte gel
canım dünya imtihan dünyası...Pek çok şeyden imtihan edileceğiz...Burda keyif sürmeye gelmedik ki herkesin illaki sıkıntıları oluyor, insanlar ne dertlerle boğuşuyor, unutma Rabbim bizi imtihan ediyor...Böyle düşünme isyan etmemeliyiz gülüm benim yoksa Allah muhafaza daha büyük sıkıntılarla karşılaşırız Rabbimizi gücendirmeyelim..
normalde ben cidden sinirleniyorum sabret imtihan diyenlere..ama inanıyorum ki siz bu kadar uzuuun uzuuun yazma zahmetine girdiyseniz samimi birisiniz..çok teşekkür ederim...ben bu kulübe vajinismus sayesinde girdim...çok şükür yendim...ama ne kadar zaman geçti ne kadar gözyaşı ne kavgalar tam boşanacam deim yendim...ama şimdi de bebek sorunu..ben ANNEMİ KANSERDEN KAYBETTİM.......O YÜZDEN ARTIK BENİM TAKATİM YOK sinir sistemim harap.......yoksa herkes kadar sabrettim ben de..ama benim mızmızlık yapacağım naz yapacağım bi ANNEM YOK...BABAM DA ARAMIYO BENİ..EVLENDİM ATTI BENİ....bir yuva bir çocuk çok mu şey istiyorum ben..bence değil
BU KADAR İSYANLA BEBEĞİNE EŞİNE HUZUR VEREMEZSİN BELKİ O YÜZDEN ALLAH ŞU ANDA VERMİYO ÖNCE İÇİNDEKİ STRESİ AT İNSANIN ANNESİ HİÇ Bİ ŞEYE BENZEMEZ ACISIDA ÖYLE ŞİMDİ O NİYE GİTTİ DİYE KİMSEYE SORAMIYORSUN İÇİNDE Bİ ŞEY VAR KIZGINLIK MI SİTEM Mİ ADI NEYSE ONU AT AMA İNSANLAR KIRILIR AMA KIZARSIN AMA SÖYLENİRSİN KONUŞURSUN ÖNCE İÇİNİ ARINDIR SONRA SAKİNLEŞ ZAMANLA DURUMU ZOR DA OLSA KABUL EDECEKSİN İŞTE O DİNGİNLİĞE GELDİĞİNDE BEBEĞİN GELSİN BİRBİRİNİZE SIKI SIKI SARILIN SENİ İHMAL EDEN BABANA İHTİYACIN YOK SEN YAVRUN İÇİN HER ŞEYİ YAPARSIN ANNEN DE HER ZAMAN YANINDA OLACAK NASIL OLSA BU DA SİZE YETER
Hayırlı olsun allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin asıl çifte bayramı sen yapacaksın o zaman inşallah bende en kısa sürede öğrenirim. 11 ağustos doğum günüm bende o gün hamile olduğumu öğrenirim inşallah. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bakalım soğan kürüne başlayacam birde preseed diye bir jel kullanacam bu sitede kullanıp hemen hamiş olanlar var bakalım bende deneyeceğim inşallah olur.
adetım azalmaya basadı bgun bıtecek ama benım sıslıgım gecmedı olmazsa oyle yapım kadın doğuma bır gıdım sagol canım inşallah
bitsinde bi görün ultrasonla bakar . Bayramdan sonra bi görünürsün ahh biz ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?