2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

aahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh ne zormuş bu iş ya...ben evlenirim genç yaşta anne olurum sandıydım.......ama önce vajinismus oldum intihara bile meylettim ama sonra o dertten kurtuldum gene de 7-8 aydır ne hamilelik ne bişey üstelik adetlerim hayvan gibi oluyo ağrılı sancılı ve et parçacıkları şeklinde....kime söylesem yok sabret yok dua et falan filan...bizim aklımız yok çünkü biz müslüman değiliz sanki bilmiyoruz dua etmeyi sabretmeyi...yaptımmm her duayı ama yok ...hayırlısı....en sonunda eşimin ailesiyle iğrençleşti seviye düştü ilişkide.....normal yoldan hamile kalan insanların yanında biz sanki cezalandırılmışız atılmışız bi köşeye gibi hissediyorum...bizim de nikahımız kalkanımız değil mi....Allahın emriyle evlenmedik mi biz de....neden zina yapanların bar tuvaletlerinde çocuk doğurması çöpe atmasına karşılık bi helal yoldan sahip olamaıyoruz bu şansa anlamıyorum

insanların çaresiz kaldığımızda dua et sabret demeleri bizleri rahatlatmıyo haklı olabilirsin . Boşver kafana takma gibi kelimeleri bende sevmem . Ben onların varda bize niye bu sitemini diyemiyorum yani bu konular hassas yanlış lafım olmasın.doktor ne diyor bu duruma?

meleğimcim benm de bat 26 kendimi zor tutuyorum cuma günü bi ovulasyon yapıcam gebelik testi yapmaya cesaretim yok şüphelenirsem de gidip kan testi yaparım umudum yok ama ..

Hayırlısı olsun canım bayram diye çok heveslere kapıldım da hadi neyse ınş senin vardır cnm denemen kaç

Ne kadar dogru soyledin ama yapabilecegin herseyi yapip allaha birakmak en guzeli degil mi boyle soylemen allahi uzme mi canim su an ki psikolojini buradaku herkes cok ama cok iyi anliyor hepimiz nasil ayakta duruyoruz zannediyorsun allahtan umudumuzu kesmiyoruz biliyoruz ki o bizi en hayirli zamanda en dogru anda mujdeleyecek buna sariliyoruz cok sukur diyoruz umudunu. Kaybetme sakin allah sabredenle beraber. Sikma canini hic tatlim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım dünya imtihan dünyası...Pek çok şeyden imtihan edileceğiz...Burda keyif sürmeye gelmedik ki herkesin illaki sıkıntıları oluyor, insanlar ne dertlerle boğuşuyor, unutma Rabbim bizi imtihan ediyor...Böyle düşünme isyan etmemeliyiz gülüm benim yoksa Allah muhafaza daha büyük sıkıntılarla karşılaşırız Rabbimizi gücendirmeyelim...Allah sağlık sıhhat versin herşeyden önce, şöyle düşün şuan çok kötü bir hastalığa düşsen hastanelerde şifa için sürünsen, elin kolun kopsa bacağını kaybetsen(ki herşey bizim için başımıza herşey gelebilir hayat bu) ozaman demez miydin sağlığımı kaybetmişim ne bebeği diye...
Bize düşen elimizden geleni yapıp gerisini Allaha bırakmak..hepimiz istiyoruz hamile kalmayı ama bizim için hayırlı olanın ne olduğunu bilmiyoruz bunu sadece Allah bilir...Düşünsene bir, nekadar ömrümüz kaldığını bilmeden deli gibi çocuk istiyoruz halbuki belki çok kısa bir süre sonra öleceğiz, kim bilebilir...Geçenlerde haberde görmüştüm bir kadıncağız doğumda bitkisel hayata girmiş evinde yatalak yatıyordu!!! E bizde neden benim çocuğum olmuyor diye isyan edersek başımıza Allah muhafaza böyle şeyler vermesin Yaradan...Biz sadece hayırlısını isteyelim, hem ne varmış şu dünyada hiç çocuğu olmamış çift mi yok bunlar da olacak olabilir, bu düşünceyi de aklımızdan çıkarmayalım..Dünyada her zevki tadacağız diye bişey yokki...Dünya geçici değil mi, bize şer getirecekse olmasın çocuğumuz da diyebilmeliyiz yeri geldiğinde...Rabbim hepimize bu duyguyu tatttırsın inş ama hayırlısıyla hakkımızda hayırlı olmayacaksa Mevla bilir...seni çok öpüyorum canım kendini toparla lütfen, dünyada neler var neler oluyor baksana Gazzede binlerce çocuk ölüyor bunları düşün...benim eşim 7 sene sonra olmuş böylesi bekleyen insanlar var, unutma...kızacaksın belki ama elbette sabretmeliyiz...Şimdi gülümse sahip olamadıklarını değil hala sahip olduklarını düşün ve şükret e mi tatlıcık sahip olduklarımızı da her an yitirebileceğimiz bir dünyadayız

Kızlar sizlere birşey sormak istiyorum ben çok rahatsızım sebebini bilmiyorum adet olmadan yaklasık 1.5 2 hafta önceden karnım şişmeye başladı bunun sebebini bebeğe yormaya başlamıstım adetım 4 gun gectıkten sonra adet oldum ve karnım hala ınanılmaz sıs ben ılk basarda kılo aldıgımı dusunuyordum ama kılo degıl sıskınlık var kendımı serbest bıraktıgımda one dogrru sıvrı bır karın cıkıyor benı goren 4 aylık hamıle zanneder ılk defa böyle oluyor ve bu sıskınlık benı rahatsız edıyor mıdeme baskı yapıyor neden olabilir bilmiyorum adet gögüslerimi etkilemzdi bu ay gögüslerim dolgun dik ve sert duruyor esımde dıyor nasıl olmus goguslerın dıye ve uclar elıme gelıyor gogsumun once oyle degıldı rahatsızım kafam karısık kotu bırsey cıkmasından korkuyorum hangı dr gitmem gerektiginede karar veremedim

canım hormon dengen şaşmış olabilir bence öncelikle kadın doğuma git o seni yönlendirsin benimde karnım çok şişmişti adet oldum rahatladım ilk defa bu ay adet olunca karnım rahatladı normlade olmazdı. güzel haberlerle gitte gel

Adetım azalmaya basadı bgun bıtecek ama benım sıslıgım gecmedı olmazsa oyle yapım kadın doğuma bır gıdım sagol canım inşallah

Bende aldım canım o jel den ama düzgün kullanamadım yani hep dışarı akıttım fayda görmedim yani

bitsinde bi görün ultrasonla bakar . Bayramdan sonra bi görünürsün ahh biz ahh

evet canım bayramdan sonra bir gidim bu şişkinliğin sebebi neymi öğrenim öyle böyle değil evlndikten sonra bu kadar değişeceğim aklıma gelmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…