elisa bende evlendikten sonra senin dediğin gibi göbeğim çıktı ve göğüslerim çok büyüdü anlayamadım bende
arkadaşlar bugün doktora gittim kan testi yaptırmaya.adetim 5 gün geçmişti.bu ay ilk defa klomene başlamıştım...ve hamile olduğumu öğrendim..değerim 439 çıktı..çok mutluyum. klomenin yan etkilerinden çok korkuyordum çok şükür bende işe yaradı....darısı isteyen herkesin başına
elisa bende evlendikten sonra senin dediğin gibi göbeğim çıktı ve göğüslerim çok büyüdü anlayamadım bende
arkadaşlar bugün doktora gittim kan testi yaptırmaya.adetim 5 gün geçmişti.bu ay ilk defa klomene başlamıştım...ve hamile olduğumu öğrendim..değerim 439 çıktı..çok mutluyum. klomenin yan etkilerinden çok korkuyordum çok şükür bende işe yaradı....darısı isteyen herkesin başına
klasik yorum evlenince elleniyo o bakımdanEşlere yedirmeye çalışırken sizde yiyorsunuz bu olabilir ya da ilişkiden dolayı hormonal denge değişiyo bundan işte bu kadar Bana
tebrik ederiiiimmmmhayırlı olsun bebişinn çok sevindim inşallah güzel sağlıklı bir hamilelik geçirir bebişini kucağına alırsın yeni anne adayı candır bizler için evveett klomen diyorsun varsa başka tavsiyeler alalım
al canımiş yarıyo ama bazı kişilerde strese sebep oluyomuş saatınde yap sonuca göre hareket etme sen çalışmalarına devam etBende alacam ovulasyon testi çünkü kürtaj sonrası ovulasyon tarihim değişmişmidir acaba bilemiyorum. Kesin olsun her şey istiyorum, bu ay olursa psikolojik olarakta rahatlarım kimseye belli etmesem de farkında olmadan üzülüyorum hamile olan birini görünce.
bluuuuum sen hamilemis tebrik ederim çok sevindim darısı başımza
benim bu ay hamile olma ihtimalim yok denecek kadar azdı..tüm ayı hastanede geçirdim,annem kalp ameliyatı oldu,sürekli ağlıyordum anneme birşey olacak diye..klomeni kullandım ama boşa gitti bu ay dedim..en fazla 2-3 ilişki oldu oda sırf çocuk için...sandalyede uydum gecelerce..dün evime geldim,bugünde doktora gittim ve şoktayım...halbuki gecen aylar ne kadar hesaplamıştım yumurtlama tarihler vs... rabbim vereceği zamanı biliyor,çok şükür diyorum..inşallah sağlıklada kucağıma alırım
benim bu ay hamile olma ihtimalim yok denecek kadar azdı..tüm ayı hastanede geçirdim,annem kalp ameliyatı oldu,sürekli ağlıyordum anneme birşey olacak diye..klomeni kullandım ama boşa gitti bu ay dedim..en fazla 2-3 ilişki oldu oda sırf çocuk için...sandalyede uydum gecelerce..dün evime geldim,bugünde doktora gittim ve şoktayım...halbuki gecen aylar ne kadar hesaplamıştım yumurtlama tarihler vs... rabbim vereceği zamanı biliyor,çok şükür diyorum..inşallah sağlıklada kucağıma alırım
aşağıdaki hamilelik takvimime bakma ben de hamile değilim ve benim 12. ayım bi umut diye ekledim takvimiinan şuan kendimden çok senin bi evladının olmasını istiyorum canım üzülme tamam mı
Allah razı olsun ...bu devirde kendinden çok başkasına dua eden insanlar bulmak zor..duygulandım valla ..bend e sana edicem inşallah..hatta bak ne olursa olsun hamile kalırsak ilk burdan birbirimize yazalım..bakarsın normal hayatta bile teyzoş olmuşuz...inşallahhhh düşüncesi bile heyecanlandırdı umut doldu içimmmm ben meryem suresine başlamayı düşünüyorum kısmetse
canımmmmmmmmmm hayırlı olsun hemen belirtileri alalımmmadetten öncekilerden en erken belirtilerden başlayarak
Heyyy maşallah uyu tatlım uyu simdi sen uyu ilerde de minik tulumban uyuyacak evet canım ilk zamanların öyle olur sanırım herkes öyle diyor
Oy kuzum bir gelsin kollarıma nasıl sevicek annesi onu :)minik tulumbaNe güzel seviyo annesi bunu şimdiden oyy şanslı bebek
canım hayırlı olsun. İdrar testi yapmış mıydın
klasik yorum evlenince elleniyo o bakımdanEşlere yedirmeye çalışırken sizde yiyorsunuz bu olabilir ya da ilişkiden dolayı hormonal denge değişiyo bundan işte bu kadar Bana
adetten 1 gün önce yaptım koskoca tek kırmızı çizgi...sonrada hiç yapmadım,idrar testlerine güvenemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?