2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

elisa bende evlendikten sonra senin dediğin gibi göbeğim çıktı ve göğüslerim çok büyüdü anlayamadım bende

klasik yorum evlenince elleniyo o bakımdan Eşlere yedirmeye çalışırken sizde yiyorsunuz bu olabilir ya da ilişkiden dolayı hormonal denge değişiyo bundan işte bu kadar Bana

canımmmmmmmmmm hayırlı olsun hemen belirtileri alalımmm adetten öncekilerden en erken belirtilerden başlayarak

elisa bende evlendikten sonra senin dediğin gibi göbeğim çıktı ve göğüslerim çok büyüdü anlayamadım bende

Hemşire bir arkadaşımla konustum canım adetının bıtmesını bekle eger sıskınlıgın gecmezse muhakkak dr gıt dedı eger bayram sonuna kadar gecmezse dr gıdecegım canım

Tebrikler canim inş :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

klasik yorum evlenince elleniyo o bakımdan Eşlere yedirmeye çalışırken sizde yiyorsunuz bu olabilir ya da ilişkiden dolayı hormonal denge değişiyo bundan işte bu kadar Bana

Ayyyy kız sen varya bırden olunca sasırdım ama benımkı kılo degıl canım sıslık kılo olsa kılo aldım dıyecegım aman kılo olsn baska bırsey olmasında Bak bu hormonal denge olabılır cunku ılk defa bu ay korunmadık hormonlarım kaldıramadı alısamadı buda ne dedı belkı

benim bu ay hamile olma ihtimalim yok denecek kadar azdı..tüm ayı hastanede geçirdim,annem kalp ameliyatı oldu,sürekli ağlıyordum anneme birşey olacak diye..klomeni kullandım ama boşa gitti bu ay dedim..en fazla 2-3 ilişki oldu oda sırf çocuk için...sandalyede uydum gecelerce..dün evime geldim,bugünde doktora gittim ve şoktayım...halbuki gecen aylar ne kadar hesaplamıştım yumurtlama tarihler vs... rabbim vereceği zamanı biliyor,çok şükür diyorum..inşallah sağlıklada kucağıma alırım

al canımiş yarıyo ama bazı kişilerde strese sebep oluyomuş saatınde yap sonuca göre hareket etme sen çalışmalarına devam et iyi çalışmalar
bluuuuum sen hamilemis tebrik ederim çok sevindim darısı başımza

teşekkür ederim canım dualarım sizlerle

allahım yaa keşke bende böyle bir anda öğrensem hesaplama çok youryo stres oluyor insan hele ben deliriyorum

aaaaaaa çok ilginçmiş gülüm benim çok sevindim, anneciğin nasıl oldu geçmişler olsunn

Geçmiş olsun canım Allh acil şifalar versin Ben anladımkı kendımızı kasmaya hıc gerek yok ummadıgımız anda bebıslerımız bızlerle olacak bız ustumuze dusenı yapıp ılıskımızı yasayacagız Rabbım ol dedıgınde olacak strese gırerek kendımızı yıpratmaktan baska bırsey yapmıyoruz

Son düzenleme:

canım hayırlı olsun. İdrar testi yapmış mıydın

cnm tebrik ederim bnde kullanıyorm klomen gecen ay işe yaramadı bu ay daha umutluyum inş bnmde işe yarar

canımmmmmmmmmm hayırlı olsun hemen belirtileri alalımmm adetten öncekilerden en erken belirtilerden başlayarak

bende göğüsler dışında belirti olmadı hiç,onlarda sadece biraz dolgunlaştı o kadar..normal günlerimde nasılsam aynen öyleyim...adet öncesi belirtiler bile yok...test yapmasam ben bile inanmayacağım hamile olduğuma.ne kusma,ne kasık ağrısı ne bel ağrısı hiçbirşey yok....

Heyyy maşallah uyu tatlım uyu simdi sen uyu ilerde de minik tulumban uyuyacak evet canım ilk zamanların öyle olur sanırım herkes öyle diyor

Evet tatlım :) sağlıkla büyüsünde ben uyurum 7/24

minik tulumba Ne güzel seviyo annesi bunu şimdiden oyy şanslı bebek
Oy kuzum bir gelsin kollarıma nasıl sevicek annesi onu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kız elletsek göbekle ne alaka allah iyliğini versin ben kocama yedirmeye çalışıyorum o yemeyince sinirleniyorum oturup hepsini kendim yiyiyorum

tebrik ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…