2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Sen bi an çıkıp ben dayanamadım bütün testleri yaptırdım diyeceksin gibime geliyor

ahh canım valla beni ne güzel tanımışsın dün eşime dedim predictor al almadı ben alıp arefede kullanırım ama sabır sabır ahh erken yapmam umarım

kafan rahat değil adetin kısa oldu diye ama hem gecikme hem adetin böyle olması iyi olmadı gecikme strestende azalma neden oldu o yüzden bayram sonrası doktorunla görüşüp rahatlamanda fayda var bence canım

dinlene dinlene yaparım artık napim canım :) yok canım yumişler bitti adet bekliyorum son 3 gün:18: cuma günü bi test yapıyım diyorum bayramı kafam rahat geciririm hiç değilse..

belirti var mı canım benim 4 gün kaldı regle sivilcem çıktı ama adete yakın hep çıkar

GÜNAYDIN TÜM TOPİC HEPİNİZİN KADİR GECESİ MÜBAREK OLSUN RABBİM TÜM DUALARINIZI KABUL ETSİN VE HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH

Günaydın seninde KADİR GECEN mübarek olsun Amin canım Allah tüm dualarımızı kabul etsin Hayırlı saglıklı bebişler nasip etsin

kafan rahat değil adetin kısa oldu diye ama hem gecikme hem adetin böyle olması iyi olmadı gecikme strestende azalma neden oldu o yüzden bayram sonrası doktorunla görüşüp rahatlamanda fayda var bence canım

Evet canım öyle yapacagım bır dr gitmem lazım bayram sonu giderim

yaa benim adette olduğu gibi sivilcelerim çıktı olmadı mı ki bu ay bilmiyorum ahh bayramda güzel haberler vermeyii umuyordum kaynana ve anneme ama

Umudunu yitirme canım dur daha kırmızıları görmedin

yaa benim adette olduğu gibi sivilcelerim çıktı olmadı mı ki bu ay bilmiyorum ahh bayramda güzel haberler vermeyii umuyordum kaynana ve anneme ama

keşke ama daha kırmızılar gelmedi dur bakalım zaten yarın predıctor sonuçlarını öğreniriz senden hayırlısı olsun canım

amin canım hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur inşallah rabbim onlara sağlıkla bakma gücü verir yuvamıza bereket verir inşallahh

Amin canım ben her gece dua ederım yatmadan önce ve artık sizler içinde dua ediyorum kulupteki topıktekı arkadaslarıma bızlere hayırlı saglıklı bebekler sağlıklı hamılelık nasıp et dıyorum Allah'ım duysun dualarımızı kabul etsın O kadar benimsedimki burayı kırk yıldır tanıyor gibiyim buraya girmeden yapamıyorum aksamda evden takip ediyorum facebook a da gırmıyorum sızlerle tanıstıktan sonra acıyorum oylece kalıyor

Gunaydin kizlar kandiliniz mubarek olsun birbirimize bol bol dua edelim bu mubarek gecede tum isteyenlerin saglikli hayirli bebisleri olsun insallah :))

Gunaydin kizlar kandiliniz mubarek olsun birbirimize bol bol dua edelim bu mubarek gecede tum isteyenlerin saglikli hayirli bebisleri olsun insallah :))

Günaydın canım seninde kandilin mübarek olsun Amin canım dualarımız kabul olur İnşallah :)

allah kabul etsin sağol canım Bende buraya bakıyorum gazetelere o kadar face fln bıraktım nerdeyse onlar yalan bu gerçek

Kadir geceniz mübarek olsun kızlar Hayırlara vesile olur inşallah bu güzel günde edilen tüm dualar kabul olur inşalllah Allah'ım bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar sağlıklı hamilelikler nasip etsin evlermize huzur bolluk bereket versın Rabbım evımızden neseyı mutlulugu eksik etmesin Sağlık sıhat versin İyi yoldan ayırmasın iyilikler şans bizlerle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…