bişey olmaz tatlım ben kıskanılmaktan çok hoşlanırım deliyim biraz, eşimden memnunum yaniöyle tabiki doktor sonuçta haklısın güzelim ama adam sana dokunurken ne hissediyo içini göremeyiz ki herkes aynı profosyenellikle yapsa işini keşke...ben de rahat edemiyorum açıkçası diğer bölümler bi yere kadar da erkek doğumcuya gidemem yaa...tercihtir kuzucuk kocişime geri kafalı deme
katılıyorum sana canım çok acil ve mühim bi durum olmadıkça kadın doğum dr olarak benimde bayan tercihimdir.. eşimde böyle düşünür zaten.. mecbur kalmadıkça sonuçta hemcinsimi tercih ederimdaha rahat hareket edebilceğimi düşünüyorum bende
elbette canım benim ince konulara girmeyim sonra kızıyolarhassasiyet ve tercih meselesi diyelim kapatalım
cnm bugun 2. gunum reglıde.soner bey 3. gun gel dedı.yarın gıdıcem inş
doğru diyon kapatalım en iyisi bata kaç gün var
Adamlar hergün ellibin tane vajina görmekten bıkıp usanmışlar ayol ... benim çok sevdiğim bi laf vardır dervişin fikri neyse zikri de odur diye ... eşim kıskançlıkta olsa benim bi erkek doktora görünmemi istemezse onun niyetinden şüphe ederim ben... Kuzum laflarımı üstüne alma ama bu konuda ben çok net fikirliyimdir kendi eşimde bilir beni ... bu vücut benim ve ben namusumu korumayı bilirim kimseye laf düşmez eşim sadece bana destek olsun yanımda olsun yeter ... Allah seni de eşinle mutlu mesut etsin ne diyim herkesin hayata bakışı düşüncesi farklı tabi... O vakit sen kendine işinde iyi bayan doktorlar bul
6 gün kaldı canım:18:
hatta ben hala anlam verememişimdir bu erkeklerin neden kadın doğumcu olduklarına
ama şuna da katılıyorum ki bazı kadın doktorlar cidden gıcık davranıyolar...
Ahh canim yana allah hsyirlisini versin bizeama güzel bi bayram haberi olurdu.. bizim tayin memlekete cikti en azindan o güzel bi haber oldu hepimize.. bilsem simdi belli olacak kan verip belirsizlik ten kurtulurdum :44:
yarın ise orda yaptırman gerekecek canım çünkü hemen bulamazsın ki devlette randevu
cnm bugun 2. gunum reglıde.soner bey 3. gun gel dedı.yarın gıdıcem inş
Hoşuna gitmedi mi yazdıklarım kuzum
haklısın cnm.sence benden hangı tahlıllerı ıster bı fıkrın varmı?
dervişin fikri kısmı ağır olmuş, neyse can önemli değil yorum yapmak istemedim sadece
kızlar degerim 45.19 düşük mü?cumaya dr.a randevu alcam.telf.girdim yavaş çok dükkana geçince yazarm sizlere
niye adetin 3 günü çağırdı acaba:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?