2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kııııııııııııııızzz benimde doktorum soner bey

Amin canım inşallah :) ben yicem tulumbamın tatlı totosunu gelsin bi
aaa öylemi diyolar yani ne zamandan itibaren nekadar süre yasak olmuş oluyor canım:26: bu arada minik tulumban hayırlı olsunnn tekrardan
Canım doktorum kalp sesini duyana kadar ilişkiye girme dedi önlem amaçlı
Canım Tulumba çekti ya her iki manada :)))
Ay canım yeriz biz o minik sulu sulu tulumbaları ama kusura bakma aynı zamanda eşimi hep tulumbam diye sevdiğim icin yavrumda miniği iste :)
Amin cok tesekkur ederim Bende başladım yazmaya :) Eşimle cikmaya başladığımız zamanlarida yazmıştım cok güzel anılarla birikiyor defter.
kızlar degerim 45.19 düşük mü?cumaya dr.a randevu alcam.telf.girdim yavaş çok dükkana geçince yazarm sizlere
Canım döllenme günü çok etkili bu konuda sakın sıkıntı yapma gayet normal hadi hayırlı olsun inşallah tatlım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Inş bebistendir cnm gogsun dolgunlasmis çünkü:):):)

Eslerimizden allah razi olsun basimizdan eksik etmesin rabbim :))

erkek doktora gidiyorum bende daha iyi çok ilgileniyo başta bende utanıyordm ama alıştım

erkek doktora gidiyorum bende daha iyi çok ilgileniyo başta bende utanıyordm ama alıştım

Bacım larsson un gittiği doktor benim doktorum olur hem ameliyatımı hem kızlık zarı operasyonumu yaptı Allah razı olsun ondan

Erkek doktor bencede daha iyi kadınlar yeterince ilgili değiller

kııııııııııııııızzz benimde doktorum soner bey

aaaa rastlantıya bak hele görümcem cok memnunmus soner beyden ben pendikte oturuyorum.2 ay önce evlenınce geldım buraya oyuzden pek bılmıyorum nerde hangı dr var.onumuzdekı ay arastırma hastanesıne gıtmeyı dusunmustum kadın doktora.sonra dusundumde orda bırsuru stajerler falanda oluyor ve gunlerce gıdıp gelırım cok oyalarlar dıye vazgectım dun.görümcem önerdi bu soner beyı.nasıl bırı iyimi sence ayrıca erkek olunca cok utanıyorum ben alttan muayene eder die

Bacılar bugün 9. günüm adet biteli 3 gün oldu ve az evvel yumurtlama akıntım geldi dolu dolu ... kalktım bi ov. testi yaptım baktım o da koyulaşmaya başlamış ... demek ki 2 3 güne yumurta çatlar

Son düzenleme:
Bacılar bugün 9. günün adet biteli 3 gün oldu ve az evvel yumurtlama akıntım geldi dolu dolu ... kalktım bi ov. testi yaptım baktım o da koyulaşmaya başlamış ... demek ki 2 3 güne yumurta çatlar

hadi hayırlısı inşallah haberini alırızzzz

Bacılar bugün 9. günün adet biteli 3 gün oldu ve az evvel yumurtlama akıntım geldi dolu dolu ... kalktım bi ov. testi yaptım baktım o da koyulaşmaya başlamış ... demek ki 2 3 güne yumurta çatlar

inş bereketli olur ağustos bizler için cnm

Bende pendikte oturuyorum canım... soner bey teyzelerimin doktoruydu onların doğumlarını yaptırdı hala daha gider teyzemler soner beye... benimde çik. kisti ameliyatımı başarıyla yaptı yumurtalığıma zarar vermedi ve hep çok olumlu konuştu benle ... ayrıca kızlık zarımı da aldı küçük bi operasyonla ve onu da çok başarılı bi şekilde halletti... ben çok memnunun kendisinden Allah razı olsun beni türlü sıkıntılardan kurtardı... İçin rahat olsun... Alttan muayene etmez gerekmedikçe beni hiç etmedi

Son düzenleme:

aynen bi karı dr a gittim hep yanlış tadavi uyguladı hiç ilgilenmedi adetlerim bozuldu yumurtalarım tembelleşti kür lerle iyiy oldum bi daha da tövbeler

Benim Kadayıfım haricinde küçücük bir tulumbacık isterim o halde üstü kaymaklı olsun )

benim ilk doktor kontrolum olacak benli smer testi ister benden bılmıyorum..tahliller cok tutarmı acaba biliyormusun? bu ara ekonomık olarak zorlanmak ıstemıyorum

benim ilk doktor kontrolum olacak benli smer testi ister benden bılmıyorum..tahliller cok tutarmı acaba biliyormusun? bu ara ekonomık olarak zorlanmak ıstemıyorum

ben martta gittim en son (artık tanıyo zaten beni o kadar gide gele) dedim hapı bırakıyorum bebek için ... o da yumurtalığıma baktı sadece ve tahlil istemedi ben tahlillerimi pendik devlette yaptırıyorum bi genel cerrah doktorumuz var yaşar oğuz bey ona gidiyoruz devamlı tahlillerimiz yaptırıyoruz... sonere de onları verdim baktı inceledi gayet güzel dedi yani tahlillerini devlette yaptırıp sonere gösterebilirsin.... smear testi ben hiç yaptırmadım sonere sor bakalım gerekli mi (ki gerekli bişey aslında) eğer isterse bi onu şifada yaptırırsın kuzum... soner en son muayene de bana gülerek hadi hamile olunca görüşürüz dedi ahahahahaha çatlak herif yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…