yarın reglimin 3. günü görümcemin doktorundan randevu adım muayene ıcın.3. gunu gel dedı bana tahlıller vs. için.şifa hastanesinden soner bey doktorum.daha once hıc erkek doktora gıtmedımacıkcası utanıyorum cok.nasıl rahat olabılırım kızlar? ayrıca bu ay ıcın ovulasyon testlerıde sipariş ettim.hadı bakalım yenı bır umut bu döngüde :122:
Amin canım inşallah :) ben yicem tulumbamın tatlı totosunu gelsin biMaşallah hayırlısıyla minik tulumbanı tombiş tulumbam diye seveceğin günlerde gelsin
hep güzel haberler aldık bugün hamiş hamiş üstüne Rabbim size sağlıklı sıhhatli doğum yapmayı nasip etsin
Canım doktorum kalp sesini duyana kadar ilişkiye girme dedi önlem amaçlıaaa öylemi diyolar yani ne zamandan itibaren nekadar süre yasak olmuş oluyor canım:26: bu arada minik tulumban hayırlı olsunnn tekrardan
Ay canım yeriz biz o minik sulu sulu tulumbaları ama kusura bakma aynı zamanda eşimi hep tulumbam diye sevdiğim icin yavrumda miniği iste :)Canım Tulumba çekti ya her iki manada :)))
Amin cok tesekkur ederim Bende başladım yazmaya :) Eşimle cikmaya başladığımız zamanlarida yazmıştım cok güzel anılarla birikiyor defter.hay maşallah maşallahrabbim sağlıkla kucağınızda göstersin arkadaşım
ultrason fotolarını ve dr kontrollerimizi bir günlükte tutmuştum her dr kontrolümüzde aldığım ultrason görüntüsünü yapıştırır yazardık eşimle halada durur
Canım döllenme günü çok etkili bu konuda sakın sıkıntı yapma gayet normal hadi hayırlı olsun inşallah tatlım :)kızlar degerim 45.19 düşük mü?cumaya dr.a randevu alcam.telf.girdim yavaş çok dükkana geçince yazarm sizlere
kızlar degerim 45.19 düşük mü?cumaya dr.a randevu alcam.telf.girdim yavaş çok dükkana geçince yazarm sizlere
canım günaydın sana da :) bata az kaldı ya rahim asağı indiği için penis sert değer acır normal yani :)
akıntım var biraz fazla ,gaz problemi var, burnum yaklaşık 15 gündür tıkalı ama ben onu cıbıl gezmeye bağladım :) asırı ter var ciltte değişim olarak da yüzümü bir aydır sivilce bastı resmen :) göğüslerde dolgunlaşma var ama cok az yani adet belirtisi diyorum ben :) sende ?
bendu bu durumu anatomik sebeplerden 4 ay yaşadım aslında 2 ay denebilir ilk 2 ayın sonunda kızlık zarımı aldırınca 45 gün ilişki yasaklandı toplmda 4 ay sonra rahat rahat ilişki oldu Allahıma şükür
Dediğin gibi çok kötü bi psikoloji ama eşlerimiz destek olmasaydı çok daha zor olurdu
yarın reglimin 3. günü görümcemin doktorundan randevu adım muayene ıcın.3. gunu gel dedı bana tahlıller vs. için.şifa hastanesinden soner bey doktorum.daha once hıc erkek doktora gıtmedımacıkcası utanıyorum cok.nasıl rahat olabılırım kızlar? ayrıca bu ay ıcın ovulasyon testlerıde sipariş ettim.hadı bakalım yenı bır umut bu döngüde :122:
erkek doktora gidiyorum bende daha iyi çok ilgileniyo başta bende utanıyordm ama alıştım
kııııııııııııııızzz benimde doktorum soner bey
erkek doktora gidiyorum bende daha iyi çok ilgileniyo başta bende utanıyordm ama alıştım
Bacılar bugün 9. günün adet biteli 3 gün oldu ve az evvel yumurtlama akıntım geldi dolu dolu ... kalktım bi ov. testi yaptım baktım o da koyulaşmaya başlamış ... demek ki 2 3 güne yumurta çatlar
Bacılar bugün 9. günün adet biteli 3 gün oldu ve az evvel yumurtlama akıntım geldi dolu dolu ... kalktım bi ov. testi yaptım baktım o da koyulaşmaya başlamış ... demek ki 2 3 güne yumurta çatlar
aaaa rastlantıya bak helegörümcem cok memnunmus soner beyden ben pendikte oturuyorum.2 ay önce evlenınce geldım buraya oyuzden pek bılmıyorum nerde hangı dr var.onumuzdekı ay arastırma hastanesıne gıtmeyı dusunmustum kadın doktora.sonra dusundumde orda bırsuru stajerler falanda oluyor ve gunlerce gıdıp gelırım cok oyalarlar dıye vazgectım dun.görümcem önerdi bu soner beyı.nasıl bırı iyimi sence ayrıca erkek olunca cok utanıyorum ben alttan muayene eder die
hadi hayırlısı inşallah haberini alırızzzz
Amin canım inşallah :) ben yicem tulumbamın tatlı totosunu gelsin bi
Canım doktorum kalp sesini duyana kadar ilişkiye girme dedi önlem amaçlı
Ay canım yeriz biz o minik sulu sulu tulumbaları ama kusura bakma aynı zamanda eşimi hep tulumbam diye sevdiğim icin yavrumda miniği iste :)
Amin cok tesekkur ederim Bende başladım yazmaya :) Eşimle cikmaya başladığımız zamanlarida yazmıştım cok güzel anılarla birikiyor defter.
Canım döllenme günü çok etkili bu konuda sakın sıkıntı yapma gayet normal hadi hayırlı olsun inşallah tatlım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inş bereketli olur ağustos bizler için cnm
Bende pendikte oturuyorum canım... soner bey teyzelerimin doktoruydu onların doğumlarını yaptırdı hala daha gider teyzemler soner beye... benimde çik. kisti ameliyatımı başarıyla yaptı yumurtalığıma zarar vermedi ve hep çok olumlu konuştu benle ... ayrıca kızlık zarımı da aldı küçük bi operasyonla ve onu da çok başarılı bi şekilde halletti... ben çok memnunun kendisinden Allah razı olsun beni türlü sıkıntılardan kurtardı... İçin rahat olsun... Alttan muayene etmez gerekmedikçe beni hiç etmedi
benim ilk doktor kontrolum olacak benli smer testi ister benden bılmıyorum..tahliller cok tutarmı acaba biliyormusun? bu ara ekonomık olarak zorlanmak ıstemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?