2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bacım larsson un gittiği doktor benim doktorum olur hem ameliyatımı hem kızlık zarı operasyonumu yaptı Allah razı olsun ondan

Erkek doktor bencede daha iyi kadınlar yeterince ilgili değiller

acep sorabilirmiyim doktor istanbulun hangi semtinde

canım hanı kadınsal hormon tahlıllerı oluyor ya gebelıge mani olan şeyler için yapılan testler ben onlarıda yaptırmak ıstıyorum.senın bahsettıgın devlet hastanesındekı doktor bu tahlllerı yaptırabılıyormu?yarın soner beye soylerım ben benden tahlıl ısterse devlette yaptırabılırmıyım derım.olur derse senden yardım almak ısterım devlet hastanesındekı doktor ıcın olurmu?

Benim Kadayıfım haricinde küçücük bir tulumbacık isterim o halde üstü kaymaklı olsun )

İnşallah tatlım Rabbim sanada nasip etsin miniminnak bir tulumbacık :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

erkek doktora gidiyorum bende daha iyi çok ilgileniyo başta bende utanıyordm ama alıştım

eşleriniz nasıl razı geliyor benimki dahiliye bile olsa erkek doktora görünmemi istemez, gerçi ben de istemem çok mecbur kalmadıkça çok rahatsız oluyorum

aynen bi karı dr a gittim hep yanlış tadavi uyguladı hiç ilgilenmedi adetlerim bozuldu yumurtalarım tembelleşti kür lerle iyiy oldum bi daha da tövbeler

aynen banada yanlış tedavi uygulamıştı yanlş öneriler felan sonradan öğrendim bende ne diyim bende artık erkek doktorlara güveniyorum mecbur kalmadğm sürece gitmiyorum kadn doktora

Tatlım ben yaşar beye hormonlarıma da bakılsın dedim ama sadece tiroide bakıldı haberin olsun, olmadı devlette bi kadın doğumcuya gidersin o ister bu tahlilleri yine de bi soner sormadan evvel bi kasadan ya da arayarak bilgi verebiliyorlar mı öğren belki bi fiyat verebilirler

Adete kaç günün var

eşleriniz nasıl razı geliyor benimki dahiliye bile olsa erkek doktora görünmemi istemez, gerçi ben de istemem çok mecbur kalmadıkça çok rahatsız oluyorum

hastalık bu tabiki benim sağlığım açısında hangi doktor iyise ona giderim eşimde aynı fikirde sağlık herşeyden önemli canım

http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/293797-hormon-tahlili-yaptiranlar-lutfen-okuyun.html

bak bu link sana bi fikir verir canım

Eşime neymiş canım benim kime gittiğimden ayrıca doktor bu yahu art niyet aramamalı adamlar işlerini yapıyorlar sonuçta kusura bakma kuzum ama eşin bu konuda fazla geri kafalı... sen kendi kararlarını kendin ver bence

Son düzenleme:

bişey olmaz tatlım ben kıskanılmaktan çok hoşlanırım deliyim biraz, eşimden memnunum yani öyle tabiki doktor sonuçta haklısın güzelim ama adam sana dokunurken ne hissediyo içini göremeyiz ki herkes aynı profosyenellikle yapsa işini keşke...ben de rahat edemiyorum açıkçası diğer bölümler bi yere kadar da erkek doğumcuya gidemem yaa...tercihtir kuzucuk kocişime geri kafalı deme

bence düşük değil canım bat gelmedi ki dahaaaaa

valla canım gayette ıyı benım adet gunumde 56 ıdı tabrık ederım gozun aydın allahım saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın

Canım bence düşük değil yerleşmesi biile yeni oldu bundan sonra yükselir içini ferah tut

kuzum yaaaa sevinç çığlıkları atman lazım şuan hamileliğin netleşti kızzzzzzzzzzzz

Değer yükselir inşallah demek ki daha çok yeni bi gebelik annesi

Ayy canim cokk sevindim bence dusuk degil daha batinada varmis :))

maşallah canım degerın koty degıl..allah tamamına erdırsın saglıklı bır gebelık nasıp etsın cnm

çooook teşekkürler kızlar içimi rahatlattınız batımı ff c.tesi gösterıyo
bende adet gunumn ertesi gunu tahlil yaptrdim 15.98 cikti 3 haftalik hamilesn dedi doktor ama cok dusuk bu galiba:-( sizin iymis
yükselr canım cıkmış ya şükürler olsun

katılıyorum sana canım çok acil ve mühim bi durum olmadıkça kadın doğum dr olarak benimde bayan tercihimdir.. eşimde böyle düşünür zaten.. mecbur kalmadıkça sonuçta hemcinsimi tercih ederim daha rahat hareket edebilceğimi düşünüyorum bende

cnm bugun 2. gunum reglıde.soner bey 3. gun gel dedı.yarın gıdıcem inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…