- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Bacım larsson un gittiği doktor benim doktorum olur hem ameliyatımı hem kızlık zarı operasyonumu yaptı Allah razı olsun ondan
Erkek doktor bencede daha iyi kadınlar yeterince ilgili değiller
acep sorabilirmiyim doktor istanbulun hangi semtinde
ben martta gittim en son (artık tanıyo zaten beni o kadar gide gele) dedim hapı bırakıyorum bebek için ... o da yumurtalığıma baktı sadece ve tahlil istemedi ben tahlillerimi pendik devlette yaptırıyorum bi genel cerrah doktorumuz var yaşar oğuz bey ona gidiyoruz devamlı tahlillerimiz yaptırıyoruz... sonere de onları verdim baktı inceledi gayet güzel dedi yani tahlillerini devlette yaptırıp sonere gösterebilirsin.... smear testi ben hiç yaptırmadım sonere sor bakalım gerekli mi (ki gerekli bişey aslında) eğer isterse bi onu şifada yaptırırsın kuzum... soner en son muayene de bana gülerek hadi hamile olunca görüşürüz dedi ahahahahaha çatlak herif yaa
Benim Kadayıfım haricinde küçücük bir tulumbacık isterim o halde üstü kaymaklı olsun)
erkek doktora gidiyorum bende daha iyi çok ilgileniyo başta bende utanıyordm ama alıştım
aynen bi karı dr a gittim hep yanlış tadavi uyguladı hiç ilgilenmedi adetlerim bozuldu yumurtalarım tembelleşti kür lerle iyiy oldum bi daha da tövbeler
canım hanı kadınsal hormon tahlıllerı oluyor ya gebelıge mani olan şeyler için yapılan testler ben onlarıda yaptırmak ıstıyorum.senın bahsettıgın devlet hastanesındekı doktor bu tahlllerı yaptırabılıyormu?yarın soner beye soylerım ben benden tahlıl ısterse devlette yaptırabılırmıyım derım.olur derse senden yardım almak ısterım devlet hastanesındekı doktor ıcın olurmu?
eşleriniz nasıl razı geliyorbenimki dahiliye bile olsa erkek doktora görünmemi istemez, gerçi ben de istemem çok mecbur kalmadıkça çok rahatsız oluyorum
canım hanı kadınsal hormon tahlıllerı oluyor ya gebelıge mani olan şeyler için yapılan testler ben onlarıda yaptırmak ıstıyorum.senın bahsettıgın devlet hastanesındekı doktor bu tahlllerı yaptırabılıyormu?yarın soner beye soylerım ben benden tahlıl ısterse devlette yaptırabılırmıyım derım.olur derse senden yardım almak ısterım devlet hastanesındekı doktor ıcın olurmu?
hastalık bu tabiki benim sağlığım açısında hangi doktor iyise ona giderim eşimde aynı fikirde sağlık herşeyden önemli canım
eşleriniz nasıl razı geliyorbenimki dahiliye bile olsa erkek doktora görünmemi istemez, gerçi ben de istemem çok mecbur kalmadıkça çok rahatsız oluyorum
pendikte kuzum
sen nerdesin
hastalık bu tabiki benim sağlığım açısında hangi doktor iyise ona giderim eşimde aynı fikirde sağlık herşeyden önemli canım
valla benimki deli gibi kıskanıyo başka bi adamı kadın doktor bulamadıkça dokundurmaz bana
Eşime neymiş canım benim kime gittiğimden ayrıca doktor bu yahu art niyet aramamalı adamlar işlerini yapıyorlar sonuçta kusura bakma kuzum ama eşin bu konuda fazla geri kafalı... sen kendi kararlarını kendin ver bence
bir de islami açıdan uygun görmüyor tabi...ama hastalık bu mecbur kalınca erkeğe de kalıyosun tabi
bence düşük değil canım bat gelmedi ki dahaaaaa
valla canım gayette ıyı benım adet gunumde 56 ıdı tabrık ederım gozun aydın allahım saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın
Canım bence düşük değil yerleşmesi biile yeni oldu bundan sonra yükselir içini ferah tut
kuzum yaaaa sevinç çığlıkları atman lazım şuan hamileliğin netleşti kızzzzzzzzzzzz
Değer yükselir inşallah demek ki daha çok yeni bi gebelik annesi
Ayy canim cokk sevindim bence dusuk degil daha batinada varmis :))
maşallah canım degerın koty degıl..allah tamamına erdırsın saglıklı bır gebelık nasıp etsın cnm
çooook teşekkürler kızlar içimi rahatlattınız batımı ff c.tesi gösterıyoAmin canım inşallah :) ben yicem tulumbamın tatlı totosunu gelsin bi
Canım doktorum kalp sesini duyana kadar ilişkiye girme dedi önlem amaçlı
Ay canım yeriz biz o minik sulu sulu tulumbaları ama kusura bakma aynı zamanda eşimi hep tulumbam diye sevdiğim icin yavrumda miniği iste :)
Amin cok tesekkur ederim Bende başladım yazmaya :) Eşimle cikmaya başladığımız zamanlarida yazmıştım cok güzel anılarla birikiyor defter.
Canım döllenme günü çok etkili bu konuda sakın sıkıntı yapma gayet normal hadi hayırlı olsun inşallah tatlım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yükselr canım cıkmış ya şükürler olsunbende adet gunumn ertesi gunu tahlil yaptrdim 15.98 cikti 3 haftalik hamilesn dedi doktor ama cok dusuk bu galiba:-( sizin iymis
bişey olmaz tatlım ben kıskanılmaktan çok hoşlanırım deliyim biraz, eşimden memnunum yaniöyle tabiki doktor sonuçta haklısın güzelim ama adam sana dokunurken ne hissediyo içini göremeyiz ki herkes aynı profosyenellikle yapsa işini keşke...ben de rahat edemiyorum açıkçası diğer bölümler bi yere kadar da erkek doğumcuya gidemem yaa...tercihtir kuzucuk kocişime geri kafalı deme
Tatlım ben yaşar beye hormonlarıma da bakılsın dedim ama sadece tiroide bakıldı haberin olsun, olmadı devlette bi kadın doğumcuya gidersin o ister bu tahlilleri yine de bi soner sormadan evvel bi kasadan ya da arayarak bilgi verebiliyorlar mı öğren belki bi fiyat verebilirler
Adete kaç günün var
canım çok şükür bizde Müslümanız ama ona bakarsak kıskanılacak o kadar çok şey varki erkek dotor en son planda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?