2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

heeehh ıste benım canım ıstedı napıcan sımdı

şekerim sen hamiş olabilirsin bence en doğrusunu Allah bilir tabi, ama bana öyle geldi

İnşallah canım çok isterim ama içimde öyle bir his yok ara ara kasıklarım ağrıyor adet olucam gibi hissediyorum hatta bence erken geliyor diyorum mesela bu sabah öyle hissettim sabaha adet olucam herhalde dedim ki olmamışım ama sürekli olcakmışım gibi bir his var.

Bu arada idrarım turuncu resmen benim geçenlerde merak edip pet bardakta bakmıştım ama bu az su içmekten de kaynaklanırmış o yüzden gene gebeliğe yormuyorum.

Son düzenleme:
Benimki de kanamadi hiç de acı olmadı bende isterdim yaşamayı ya:what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bnde itiraf ediyom bnmde kanamadı dr smear testi yaparken bn biras kastım o sırada az yırtılma oldu dedi dr

kızlar konumuzla ilgili diil ama ismimizi nasıl değistiyorz

Canım senin yaptığınmı bu resımdekı cok guzel gorunuyor tarıfını aldım tesekkur ederım umarım benımkıde boyle olur peki kaçtane çıkıyor hamurdan

hanımlar gunaydın benım adetım bu ay 2 gun erken geldı kırmızı kartı yedım mogamıcım yenı bat 24 agustos olarak eklermısın cnm bılıyodum zaten bu ay omucak dıye ama genede üzüüldm olsun saglık olsun

Canım sağlık olsun benimde içimde öyle bir his var. İnşallah öbür aya canım sıkma canını.

Günaydın canım üzülme bende yeni BAt bekleyenlerdenım umudumuz agustos uzulmek yok stres yok relaks oluyoruz ve agustosda bebıslerımız bızlerle oluyor

inş kımsenın allah kucagını bos bırakmasın

Amin canım benim bir arkadaım hamie yeni öğrendi hamile oldugunu onsa sordum birşeyler ve anlattı ve tamamen anladımkı bu ıs kısmet ısı bız ne kadar kendımızı paralasakta olmayacak tamamen kısmet bekleyecegız

sayfada bugün bi durgunluk mu var kızlar yaa sadece bikaç kişi varr kimse bişi yazmıyooo

Kızlar benım arkadasım hiç bebek düşünmüyordu eşi istiyor diye 2 kere korunmasız ilişki yaşamışlar ama onlarda hamile kalmadı daha sonra 1 kere daha korunmasız ilişki yaşamıslar adetının son günleri bitti sanıpta girdiği gün korunmamışlar ertesi gün yine damla damla leke gelmiş ve pozisyonda pek uygun değilmiş ve o günden sonraki ilişkileri korunmalı olmuş ve şuan 4 haftalık hamile ben anladımkı akıntı takibi falan hepsi boş adetten sonra hamile kalma ihtimalin yok denir ama kalmıs arkadas hersey kısmet olacagı zaman olacak hıc moralımızı bozmayalım kendımızı kasmadan ilişkimizi yaşayalım

Dr dan geliyorum kızlar.reglimin 3. Günü bugun kan tahlilleri istedi bende devlet hastanesinde yaptırdım testleri.özel hastane 5 tane test için 148 tl istedi devlette bedevaya yaptırdım valla 1 hafta sonra cıkıyor sonuc sadece o kadar.dr rahim filmide çekilmeli dedi, şifa hastanesi bu işlem için 450-500 arası değişir dedi ücretini.film içinde baska yerler bakıyorum.fındıkzadede bir yer 400 istiyor.şirinevlerde alfa görüntüleme 250 tl dedi.arastırıcam biraz.reglinin 10. Gününe kadar cektirilebiliyormus.eşimdende sperm sonucu istedi ayrıca.benim 2. Evliliğim ve hiç gebelik yaşamadıgım için ne lazımsa yapılsın dedi.gercı 2 aylık evlisin daha cok erken dedi bana doktor ama ben acele ediyorum işte :/ belki bu ay değilde önümüzdeki ay cektiririm filmi.ilk şu tahlil sonuclarım nasıl cıkacak bi görelim.sonra kocayı yollucam tahlile gerci pek yanaşmıyor tahlil vermeye ben yapamam diyor ama mecbur gidecek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…