Bende çalıstıgım için canım girebiliyorum hafta sonu bende temizlik yapacagım kuafore gideceğimhafta sonu iş çok
bnde yaptm biras temizlikde eşimhftsonu beraber yaparz ağır kaldırma ne olr ne olmaz dedi ufak ufak yapıyorm da bişler hftsonu koltukları ona çektirip daha detaylı temizlik yapıcm:)))
bide bnde hala bazen seffaf bazen beyaz az az akıntı oluyo neden anlamadm :?
Evet canım dikkat etmek lazım benide yoğun bir tempo bekliyor hepimize kolay gelsin
valla canım bilmiyorum inşallah cuma testte cıkacak ne varsa :) az önce tuvalete gittim küçük idrarımı yaptıktan sonra cok acayip bi koku oldu anlamadım neden kokar ki:26:
peki bu belirtiler neyle alakalı çıktı canım korktum çok bende aynı belirtileri yaşıyorum , koyu sarı ve kokuyor
canım gecikme ihtimaline karsı dedim 3 yoksa evet bugun 2 gün kaldıyarın sabah test yapıcam ama negatifi görmekten korkuyorum :18: bugun de var bu arada idrarda koku :26:
inşallah canım daha önce de mutfak dolabı sildim ama dün karnım bacaklarım çok fena ağrıdı yattım kalktım hala ağrıyo bugunu atlatsam yarın olsayarın test yapıcam ben bakalım ne olacak
hanımlar gunaydın benım adetım bu ay 2 gun erken geldı kırmızı kartı yedım mogamıcım yenı bat 24 agustos olarak eklermısın cnm bılıyodum zaten bu ay omucak dıye ama genede üzüüldm olsun saglık olsun
bende test yapmadan bi gün önce hamile bi arkadaşıma yardıma gitmiştim temizliğine ertesı gun belim ağrıdı kendi kendime cok yorulmadım ama neden ağrıdı ki dedim bebiştenmiş demek
herkese günaydın bebişim acıktı ve beni uyandırdı kızlarrrrrrrryarın dr randvum var bakalım neler dicek doktorumuz kese gözükür mü?ne dersiniz
benm adete 3 gün kaldı canım 26 sı sen ne zaman fark etmiştin bunu peki
Sayende bende şifanın ücretini öğrendim, sonercik benden bişey istemedi inş gerekte kalmaz... Sonuçların inş tertemiz çıkar canımDr dan geliyorum kızlar.reglimin 3. Günü bugun kan tahlilleri istedi bende devlet hastanesinde yaptırdım testleri.özel hastane 5 tane test için 148 tl istedi devlette bedevaya yaptırdım valla 1 hafta sonra cıkıyor sonuc sadece o kadar.dr rahim filmide çekilmeli dedi, şifa hastanesi bu işlem için 450-500 arası değişir dedi ücretini.film içinde baska yerler bakıyorum.fındıkzadede bir yer 400 istiyor.şirinevlerde alfa görüntüleme 250 tl dedi.arastırıcam biraz.reglinin 10. Gününe kadar cektirilebiliyormus.eşimdende sperm sonucu istedi ayrıca.benim 2. Evliliğim ve hiç gebelik yaşamadıgım için ne lazımsa yapılsın dedi.gercı 2 aylık evlisin daha cok erken dedi bana doktor ama ben acele ediyorum işte :/ belki bu ay değilde önümüzdeki ay cektiririm filmi.ilk şu tahlil sonuclarım nasıl cıkacak bi görelim.sonra kocayı yollucam tahlile gerci pek yanaşmıyor tahlil vermeye ben yapamam diyor ama mecbur gidecek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende çalıstıgım için canım girebiliyorum hafta sonu bende temizlik yapacagım kuafore gideceğimhafta sonu iş çok
Bende yapayım kocısıme tarıf ıcın tşk cnm
heeehh ıste benım canım ıstedı napıcan sımdı
Canım senin yaptığınmı bu resımdekı cok guzel gorunuyor tarıfını aldım tesekkur ederım umarım benımkıde boyle olur peki kaçtane çıkıyor hamurdan
elisa doktora gittinmi canım
Dr dan geliyorum kızlar.reglimin 3. Günü bugun kan tahlilleri istedi bende devlet hastanesinde yaptırdım testleri.özel hastane 5 tane test için 148 tl istedi devlette bedevaya yaptırdım valla 1 hafta sonra cıkıyor sonuc sadece o kadar.dr rahim filmide çekilmeli dedi, şifa hastanesi bu işlem için 450-500 arası değişir dedi ücretini.film içinde baska yerler bakıyorum.fındıkzadede bir yer 400 istiyor.şirinevlerde alfa görüntüleme 250 tl dedi.arastırıcam biraz.reglinin 10. Gününe kadar cektirilebiliyormus.eşimdende sperm sonucu istedi ayrıca.benim 2. Evliliğim ve hiç gebelik yaşamadıgım için ne lazımsa yapılsın dedi.gercı 2 aylık evlisin daha cok erken dedi bana doktor ama ben acele ediyorum işte :/ belki bu ay değilde önümüzdeki ay cektiririm filmi.ilk şu tahlil sonuclarım nasıl cıkacak bi görelim.sonra kocayı yollucam tahlile gerci pek yanaşmıyor tahlil vermeye ben yapamam diyor ama mecbur gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?