2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Sayende bende şifanın ücretini öğrendim, sonercik benden bişey istemedi inş gerekte kalmaz... Sonuçların inş tertemiz çıkar canım

Bahçelievlerde bir doktorum vardı berra hanım.inanamazsın canım öyle mükemmel bir kadın dı ki anlatamam.onun gibi bir dr görmedim ben.soru sormana bile gerek kalmıyor, hersyı anlatıyor.ayrı ses tonu konuşması bildiğin terapi gibi geliyor insana.sevecen cana yakın.keşke yakın olsaydı bana ondan baskasına gitmezdim valla.gidipte memnun olmayan yok.kadın eti çiğ çiğ yenir derler ya okadar yani.berra özsoy gidemez di sanırım adı.özel muayenesi vardı ozaman.doğum içinde istediğin hastaneyle Nlaşma yapıyordu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

keşke yakın olsaydın da ona gidebilseydin canım iyi doktor bulmak çok önemli... Sonerle idare edeceksin artık

geçmiş olsun canm eğr doktor öyle dediyse korunma bence elisa soğan kürü varmış hamile kalan çok insan var bu şekilde denesemmi acep bu ay herkeze bi sürpriz yapsam sence

show tv de kadın doğ. konusu işleniyo bacılar

keşke yakın olsaydın da ona gidebilseydin canım iyi doktor bulmak çok önemli... Sonerle idare edeceksin artık

Koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bu ay reglim çok sancılı geçiyor dün 2 defa majzk aldım ağrım kesildi ama hala yatıyorum daha önce 2 defa kist oluştu ve idrar yolu enf geçirdim.yine mi olucak korkusu var.adetim 1 gün önce geldi kist olsa geç gelirdi diye telkin ediyorum kendimi. Aslında neden bu kdr sancılı diye kadn doğuma gitsemmi diyorum bu defada ilaç fln verir yine bebek ertelenir diyorum. Marttan beri bebek istiyoruz önce idrar enf sonra kist derkn 5 ayın 2 ayını korunarak geçirdik. Ramazan ayında da eşim ilişki olmaz dedi bnde int araştrdım olur caizmiş dedim sadece 9. Ve 12. gnler ilşki oldu ve sonuç adet oldum sonraki günler eşim yaklşmak istedi bu kezde ben istemedim bi ara küstük zaten...

Son düzenleme:

kızlar selamlar buna dayanarak hemen konuya gireim 18 mayısta evlendim :) 25 mayısta reglo ldum 2 haziranda bittti şu an regle göre 8 hafta bebek gelişimne göre 7 hafta hamileyim

ve o regl bitince 10 gün sonra olan yumurtlama döneminde felan 5 6 gün ilişkimizde olmadı tam haziran ortasıydı hep hastalanmıştım o dönem o yüzden o dönem işe bile gidemedim yani ben adetin hemen sonrası hamile kalmış bulunuyorum

Sancılı adet ilaçla kontrol altına alınabiliyorsa ve adetin sadece ilk günü oluyorsa korkacak bişey yokmuş biraz rahatladım ohhh:) hatta sevindim bile çnkü ağrılı olması yumurtladığının göstergesiymiş

Son düzenleme:

Maşallah canım çok şanslısın inşallah bizlerde hemen hamile kalırız

maşallah canım çok şanslısın inşallah bizlerde hemen hamile kalırız

çok teşekküredeirm canım test yapmadan önce buraya yazmıştım :) birde hamilleliğim daha çok yeni bir takım sıkıntı var yani hamile kalınca ayrı kalmayınca ayrı yinede şükürlerolsun diyoruz cumartesi netleşecek bebek bizimle mi değilmi çok ağladım çok üzdüm kendimi ama topladım

geçmiş olsun canm eğr doktor öyle dediyse korunma bence elisa soğan kürü varmış hamile kalan çok insan var bu şekilde denesemmi acep bu ay herkeze bi sürpriz yapsam sence

Teşekkür ederim canım korunmayacagım canım ben kür falan denemeyi düşünmüyorum oluruna bırakacagım yinede sen bilirsin bence bu ay kendini rahat bırak öyle bir dene ondan sonra küre başlarsın

Hım anladım canım olacaksa her an olur yani yeterki kendimizi kasmayalım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım

Dikkat et canım kendine ve stres yapma bebegıne yansır iyi düşün iyi olsun canım

Canım adet döneminden hemen sonra kalınabildiği gibi olmadan öncede kalınabilir ben bu ay değil isem önümüzdeki ay adet bittiği günden diğer adet gününe kadar hatta adet olana kadar diyim çalışacağım bir gün arayla.

Kuzum üzmene değmicek kendini gizim. Nena nasıl güzel haber aldıysa sende öyle alacaksın buna inanıyorum yürekten lütfen moralini yüksek tut. Cumartesi topiğimize güzel haberler ile gelmeni bekliyorum.

Son düzenleme:

çok ağladım çok üzdüm ama şu günlerde özellikle dün geceden beri kendimi üzmüyorum hayırlısı olsun sağlıklı ise bizimle kalsın

canım sen çok tatlı bi arkadaşımızsın. Seni hep pozitif ve mutlu ve de rahat görmek istiyoruz, neşelen lütfen bazen sallamalı biraz hayatı

canım topiğimize üzücü haberler ile inan gelmek istemiyorum bayram öncesi sizde üzülün istemiyorum inşallah güzel haberle gelirim

Üzülme bebiş annesini bırakmaz Allahın izniyle seninledir. Üzme kendini olur mu bende şu an hep karamsarım her şey şükür yolunda olmasına rağmen içim sıkılıyo sanırım biyolojik saatim geldide geçiyo bebekte bebek diye tutturuyorum eşimde istiyo hamile kalsam bebeğimi kollarıma alsam dünyam aydınlancakmış gibi geliyo bana yoldaş arkadaş olcak sanki yavrum

alışveriş yapıyorum netten..erken gebelik testi alicam inş...ne güzel kargo da 1 tl miş şimdi oylamaya sunuyorum

predictor early mi
femina mı
fortel mi hangisiiiiiiiiiiiiiiii:44:

aaa bi de certain ultra erken gebelik testi de çıkmışşş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…