Sayende bende şifanın ücretini öğrendim, sonercik benden bişey istemedi inş gerekte kalmaz... Sonuçların inş tertemiz çıkar canım
1,5su bardağı undan 2 borcama yetecek kadar (orta boy pizza) çıkıyor canım evet foto benim sahur sofram:) fotoğraftaki pizza büçük yuvarlak borcam ölçüsünde
Bahçelievlerde bir doktorum vardı berra hanım.inanamazsın canım öyle mükemmel bir kadın dı ki anlatamam.onun gibi bir dr görmedim ben.soru sormana bile gerek kalmıyor, hersyı anlatıyor.ayrı ses tonu konuşması bildiğin terapi gibi geliyor insana.sevecen cana yakın.keşke yakın olsaydı bana ondan baskasına gitmezdim valla.gidipte memnun olmayan yok.kadın eti çiğ çiğ yenir derler ya okadar yani.berra özsoy gidemez di sanırım adı.özel muayenesi vardı ozaman.doğum içinde istediğin hastaneyle Nlaşma yapıyordu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Git canım gastrit varmış ilaç yazdı onları kullanacağım hamileliği söyledim her an hamilelik olabileceği için sadece bunları yazıyorum dedi bende düzelene kadar kullanacagım sonra bırakacagım canım içim rahat etmez
keşke yakın olsaydın da ona gidebilseydin canım iyi doktor bulmak çok önemli... Sonerle idare edeceksin artık
show tv de kadın doğ. konusu işleniyo bacılar
Kızlar benım arkadasım hiç bebek düşünmüyordu eşi istiyor diye 2 kere korunmasız ilişki yaşamışlar ama onlarda hamile kalmadı daha sonra 1 kere daha korunmasız ilişki yaşamıslar adetının son günleri bitti sanıpta girdiği gün korunmamışlar ertesi gün yine damla damla leke gelmiş ve pozisyonda pek uygun değilmiş ve o günden sonraki ilişkileri korunmalı olmuş ve şuan 4 haftalık hamile ben anladımkı akıntı takibi falan hepsi boş adetten sonra hamile kalma ihtimalin yok denir ama kalmıs arkadas hersey kısmet olacagı zaman olacak hıc moralımızı bozmayalım kendımızı kasmadan ilişkimizi yaşayalım
kızlar selamlar buna dayanarak hemen konuya gireim 18 mayısta evlendim :) 25 mayısta reglo ldum 2 haziranda bittti şu an regle göre 8 hafta bebek gelişimne göre 7 hafta hamileyim
ve o regl bitince 10 gün sonra olan yumurtlama döneminde felan 5 6 gün ilişkimizde olmadı tam haziran ortasıydı hep hastalanmıştım o dönem o yüzden o dönem işe bile gidemedim yani ben adetin hemen sonrası hamile kalmış bulunuyorum
Günaydın tatlım Doyur annesi bebişinibenim arkadaşım 4 haftalık hamile canım daha yeni dün dr gitti kese görünmüş inşallah seninkide görünür
maşallah canım çok şanslısın inşallah bizlerde hemen hamile kalırız
geçmiş olsun canm eğr doktor öyle dediyse korunma bence elisa soğan kürü varmış hamile kalan çok insan var bu şekilde denesemmi acep bu ay herkeze bi sürpriz yapsam sence
kızlar selamlar buna dayanarak hemen konuya gireim 18 mayısta evlendim :) 25 mayısta reglo ldum 2 haziranda bittti şu an regle göre 8 hafta bebek gelişimne göre 7 hafta hamileyim
ve o regl bitince 10 gün sonra olan yumurtlama döneminde felan 5 6 gün ilişkimizde olmadı tam haziran ortasıydı hep hastalanmıştım o dönem o yüzden o dönem işe bile gidemedim yani ben adetin hemen sonrası hamile kalmış bulunuyorum
çok teşekküredeirm canım test yapmadan önce buraya yazmıştım :) birde hamilleliğim daha çok yeni bir takım sıkıntı var yani hamile kalınca ayrı kalmayınca ayrı yinede şükürlerolsun diyoruz cumartesi netleşecek bebek bizimle mi değilmi çok ağladım çok üzdüm kendimi ama topladım
Kızlar benım arkadasım hiç bebek düşünmüyordu eşi istiyor diye 2 kere korunmasız ilişki yaşamışlar ama onlarda hamile kalmadı daha sonra 1 kere daha korunmasız ilişki yaşamıslar adetının son günleri bitti sanıpta girdiği gün korunmamışlar ertesi gün yine damla damla leke gelmiş ve pozisyonda pek uygun değilmiş ve o günden sonraki ilişkileri korunmalı olmuş ve şuan 4 haftalık hamile ben anladımkı akıntı takibi falan hepsi boş adetten sonra hamile kalma ihtimalin yok denir ama kalmıs arkadas hersey kısmet olacagı zaman olacak hıc moralımızı bozmayalım kendımızı kasmadan ilişkimizi yaşayalım
çok teşekküredeirm canım test yapmadan önce buraya yazmıştım :) birde hamilleliğim daha çok yeni bir takım sıkıntı var yani hamile kalınca ayrı kalmayınca ayrı yinede şükürlerolsun diyoruz cumartesi netleşecek bebek bizimle mi değilmi çok ağladım çok üzdüm kendimi ama topladım
teşekkür ederim canım korunmayacagım canım ben kür falan denemeyi düşünmüyorum oluruna bırakacagım yinede sen bilirsin bence bu ay kendini rahat bırak öyle bir dene ondan sonra küre başlarsın
hım anladım canım olacaksa her an olur yani yeterki kendimizi kasmayalım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım
dikkat et canım kendine ve stres yapma bebegıne yansır iyi düşün iyi olsun canım
canım adet döneminden hemen sonra kalınabildiği gibi olmadan öncede kalınabilir ben bu ay değil isem önümüzdeki ay adet bittiği günden diğer adet gününe kadar hatta adet olana kadar diyim çalışacağım bir gün arayla.
Kuzum üzmene değmicek kendini gizim. Nena nasıl güzel haber aldıysa sende öyle alacaksın buna inanıyorum yürekten lütfen moralini yüksek tut. Cumartesi topiğimize güzel haberler ile gelmeni bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?