Yazmadığın hata eklerim hemen :)
Yaaaaaa inşallah ilk aydan hallederim bu işi annemde ilk ay gebe kalmış bana, anasının kızı olayım noooluurr
Bat 25mayis canim
Kaçıncı deneme onu da ya
1ci deneme canim
ilk deneme mi canım
Mayıs Ayı "BAT" tarihlerimiz
1.Pettyy ------> 20 Mayıs ----- > 1. deneme
2.Bahar111-------> 29 Mayıs ------> 2. deneme
3.Garf26 ------> 13 Mayıs ------> 1. deneme
4.Mogami -----> 23 Mayıs ------> 1. deneme
5.Esra51 --------> 20 Mayıs -------> 3. deneme
6.Nazligamzelim ----> 19 Mayıs ------> 2. deneme
7.Sebebiumut ------> 21 Mayıs -------> 2. deneme
8.Uzum34 -------> 22 Mayıs --------> 2. deneme
9.Mrv0640 ------> 22 Mayıs ------> 7. deneme
10.Misslaydbird -------> 6 Haziran -------> 1. deneme
11.Azee13 ------> 9 Haziran -------> ?
12.Emilinarzusu -------> 25 Mayıs --------> 1. deneme
Not: Kızlar bu listeyi ay sonuna kadar her yeni sayfada paylaşacağım ki gündemde kalsın katılmak isteyen arkadaşlar başlığa yazabilir mutlaka görürüm.
Gazamız mübarek olsun
bu benımle olene kadar gıdecek yumutlama ılacı kullandım guzel cevap verdı gecen ay bı sagda bı solda ıkı tane oldu ama dollenmedı bu ay solda bıtane var persembe catladı persembe gıdecem kontrole catlamısmı dıye haftada ıkı gun gıdıyorum doktora yumurta takıbı onemlı dedıgım gıbı catladıgını kendın anlıyosun acıkcası
bilmiyorum listeye eklensemmi ama prolaktin yüksekliğim için dostinex başladım umarım şifa olur da düşer ve gebelik olur batım 12 olacak ilk deneme
peki adetin bittikten sonra kaçıncı gün gidiyorsun canım. ben de ona göre gitsem mi ki. inşallah seninki de döllenir :)
canım akıntım beyazdan seffaf sumuk gıbı gelıyo parca parca bıde esnıyo cok gelmıyo zaten az gelıyo ozaman anlıyorum kontrol edıyorum yumurtlamama yakın akıntımı sureklı parmakarasında sununce catlamıs oluyo
Anlayamadım o akıntı olduğunda yumurtluyor muyuz yoksa olduktan sonra mı böyle oluyor:44:
canımben klomen kullanıyorum adetımın 5 gunu 5 gun adetımın ılk gunu sayıyorum 13 gunu doktora gıdıyorum kontrole bakıyo kac tane yumurta var dıye sonra bır ıkı gune catlardıyo catladıktan 3/4 gun sonra tekrar gıdıyorum catlamısmı dıye sonrada beklıyoruz sen gıt gebelık ıstıyorum yumurta takıbı yapılmasını ısteıyorum de onlar yapıyo
tamam canım sağol. doktorla görüşeceğim bunu
Mayıs Ayı "BAT" tarihlerimiz
1.Pettyy ------> 20 Mayıs ----- > 1. deneme
2.Bahar111-------> 29 Mayıs ------> 2. deneme
3.Garf26 ------> 13 Mayıs ------> 1. deneme
4.Mogami -----> 23 Mayıs ------> 1. deneme
5.Esra51 --------> 20 Mayıs -------> 3. deneme
6.Nazligamzelim ----> 19 Mayıs ------> 2. deneme
7.Sebebiumut ------> 21 Mayıs -------> 2. deneme
8.Uzum34 -------> 22 Mayıs --------> 2. deneme
9.Mrv0640 ------> 22 Mayıs ------> 7. deneme
10.Misslaydbird -------> 6 Haziran -------> 1. deneme
11.Azee13 ------> 9 Haziran -------> 2.deneme
12.Emilinarzusu -------> 25 Mayıs --------> 1. deneme
13.Melin54 --------> ? ----------> 1. deneme
Not: Kızlar bu listeyi ay sonuna kadar her yeni sayfada paylaşacağım ki gündemde kalsın katılmak isteyen arkadaşlar başlığa yazabilir mutlaka görürüm.
Gazamız mübarek olsun
merhaba arkadaşlar :) ben aranıza katılmak istiyorum beni de ekler misiniz :) yaklaşık üç ay önce ilşk bebeğimi kaybettim 7 haftalıktı hayırlısı buymuş Rabbim böyle uygun gördü...şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum çalışmalara başliiicaaaazşu an adetliyim 4.günümdeyim BAT 6 HAZİRAN
merhaba arkadaşlar :) ben aranıza katılmak istiyorum beni de ekler misiniz :) yaklaşık üç ay önce ilşk bebeğimi kaybettim 7 haftalıktı hayırlısı buymuş Rabbim böyle uygun gördü...şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum çalışmalara başliiicaaaazşu an adetliyim 4.günümdeyim BAT 6 HAZİRAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?