2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Benim de 3 mayısta uzayan akıntım olmuştu muhtemelen o zaman yumurtladım ister misin senle birlikte hamiş kalalım ayrıca senin moralin niye bozuk neyi kaçırdım ben

İnşallah öyledir canım da adete beş altı gün var test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm varsa çıkardı diye düşündüm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederiim canımmmm

Uzum34 teşekkür ederim bunu bilmiyordum öğrenmiş oldum sayende

Kardelen ne güzel cennette senin için dua edecek meleğin var. Bir tane de hayırlısıyla senle büyüyecek olan gelsin inşallah

hoşgeldin canım. üzüldüm senin adına İnşallah yine hamile kalırsın

Çıkmaz hayatım çok erken yapmışsın, adetini bekle hatta adetin geçtikten 4 5 gün sonra bile belli olabilir ki forumları çok kurcalayan biri olarak birçok kişinin gebeliğini adeti geçirip 4 5. günlerde öğrendiğini okudum, yani üzülme lütfen

İnşallah öyledir canım inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadi bakalım belki aynı zamanda kalırız inşallah hayırlısını versin
bat tarihi ne demek Hatçe

normal akıntımız varsa nasıl ayırt edeceğiz adetlerim çok düzensizleşti benim evlendikten sonra 3 ay 41 42 günde oldum normalde 29 30

gerçekten mi canım ya süper bu :) hemen başlıyorum. sen naıl yapmıştın. seninkinden uygulayayım. çörek otunu robottan geçirdim ben. heyecanlandım bak şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…