gerçekten mi canım ya süper bu :) hemen başlıyorum. sen naıl yapmıştın. seninkinden uygulayayım. çörek otunu robottan geçirdim ben. heyecanlandım bak şimdi :)
o nasıl oluyor acep
sorunu pek anlayamadım canım ama...ben bebeğimi kaybettim 3 ay önce... o yüzden tekrar yapıyorum
çok geçmiş olsun canım...Allah hayırlısını versin... çörek otu karışımı nasıl yani? ne kadar sıklıkla içiliyor çayı? o yenmez ben sevmiyorum acı
Aslinda ben de oruc tutmak istiyorum diye kararsizim9 nisan son adet tariim 2 kez denememiz oldu ama çok ısrarcı olmadım şu an 1 ay daha bekleyip orucumu tutup ağustos eylülde mi kalsam diyorum çok kararsızım adet de olmadım ne olacak benim bu halim
vallaaa o kadar özen göstermedim 5 ay olmadı ya 6. ayy hiiiiççç dikkat etmedim kafama da takmamaya çalıştım sadece evde bulunan malzemeleri göz kararı karıştırdım robottan geçirmedim yani çörek otunu...hatta çörek otu acı diye çiğnemeden yuttum :))) bal tarçın çörek otu topiği var istersen ordan bakabilirsin ya da burda bilen arkadaşlarımız yardımcı olabilirler
Ben bu forumdan bal tarcin corek otunu duydum ve aldim hazirlamadim daha. Denemek istiyorum. Sende sorun neydi?ben bu ay bal tarçın çörek otunu deneyeceğim. incir kürünü de çok söylüyorlar onu olmazsa önümüzdeki ay deneyeceğim.
Eki Görüntüle 1112664
arkadaşlar yardımcı olurmusunuz daha yumurtlama olmadımı yoksa olduda geçtimi? teste 10.gün başlamam gerekiyordu ama elime dün ulaştı bugün uzayan akıntı oldu geçmi kaldım koyulaşması gerekiyo biri silik ne yapayım
Mayıs Ayı "BAT" tarihlerimiz
1.Pettyy ------> 20 Mayıs ----- > 1. deneme
2.Bahar111-------> 29 Mayıs ------> 2. deneme
3.Garf26 ------> 13 Mayıs ------> 1. deneme
4.Mogami -----> 23 Mayıs ------> 1. deneme
5.Esra51 --------> 20 Mayıs -------> 3. deneme
6.Nazligamzelim ----> 19 Mayıs ------> 2. deneme
7.Sebebiumut ------> 21 Mayıs -------> 2. deneme
8.Uzum34 -------> 22 Mayıs --------> 2. deneme
Not: Kızlar bu listeyi ay sonuna kadar her yeni sayfada paylaşacağım ki gündemde kalsın katılmak isteyen arkadaşlar başlığa yazabilir mutlaka görürüm.
Gazamız mübarek olsun
Allah razı olsun canımmm ...hmm şimdi anladım sorunumaalesef çay değil yeniliyo bal tarçın çörek otunu karıştırıp adetin 2. gününden 12.güne kadar açken yiyosun...dediğin gibi tadı acı ben burnumu sıkıp tadını bile almadan direk yutuyorum kimisi sabah akşam birer tatlı kaşığı diyo kimi de günde bir tatlı kaşığı yeter diyo tam ben de bilmyorum ne kadar yeneceğini...ben bir tatlı kaşığı yiyorum onu bile zor yutuyorum ama bebiş için katlanıyorum napiim
sağol canım benim :) başıyorum yarın.
en geç bat benim herhalde Mogami eline sağlık
Bu arada kızlar geçen ay ilk denememdi psikolojik olarak her türlü belirtiyi hissettim. normalde benm adetim 4-5 gün erken gelir düzenli olarak geçen ay tam gününde geldi. İnşallah bu ay muradımıza ereceğiz :)
Aslinda ben de oruc tutmak istiyorum diye kararsizim
ramazana 5 6 ay olsa beklemezdim ama şurda kaldı 1 ay yani güzel güzel tutup başlayalım dedim eşime tamam sen nasıl istersen dedi
tamam yazıyorum bunu teşekkür ederim
Kızlar benim bu ayki adet tarihim 7'siydi ve 2 gün gibi çok kısa ve az yoğunlukta atlattım. Zaten normalide 3 gün sürer. Hala doğum kontrol hapı kullandığım için adetlerimde çok düzenlidir, 28 günde bir oluyorum. Buna göre apple storedan bir uygulama indirdim "cycles" diye prosunu satın aldım hatta. Tavsiye ederim. Son adet tarihinizi girdikten sonra doğurganlık günlerini haber veriyor, yumurtanın çatlayacağı günü haber veriyor, çok başarılı bir uygulama zaten yorumlara dayanarak satın almıştım isterseniz ücretsizde kullanabiliyorsunuz.
Şimdi gelelim aklıma takılana benim yumurtam hesaplamasına göre bu ayın 21'inde çatlıyor ama yorumlardan okuduğuma göre uzun akışkan akıntım 2 gün önce geldi. Şimdi benim yumurtam erken mi çatlamış oluyor? Sadece bilgi amaçlı soruyorum. Zaten şuan takipteyim 21'inde nasıl bir akıntı gelecek diye. Gebeliği daha öncede söylediğim gibi eylül gibi düşünüyorum. Haziran'ın 1'inde doktorumunda kontrolünde folik asite başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?