yapmicammmmm yapmıcam, benim değil mi yapmicam. belirti olsada yapmıcammmmm hı hııı yapmıcam
tamam batını bekle
İzmirli güzel bebiş var sende hadi bakalım hayırlısı olur inşallah bende de hamıle olduguma dair bi his yoktu ama yaptım test hemde uyduruk test
Kızlarrr silik çizgi ciktikan için gittim sıra yoktu perşembye kadar yaptıramayiz yeni test aldim bi daha mi yapsam yarin mi yapsam
Valla ben duramadim umarim doğrudur test kimseye edemiyoruz şimdilikcanımmmmmmmmmmmm maşallah ya 3 gün önceden uyduruk testte çıktı yani vayyyyyy...ben nasıl duracam şimdiiiiiiii
Ayy canim benim yaa su an 38 bedenim giyeceğim şık bi elbise ohh valla iyi gaz aldım buradan olur da test yanlış sa uzulurumevet erken yap .düğünde herkes şık olduğunu sanacak bi havalar vs ama sennn senin hiç biri umrunda olmayacak en özel sen hissedeceksin çünkü içinde canını taşıyor olacaksın varsın çalsın davullarrrr
Ahahahah evet benim adetim, benim gecikmem, benim testim yapmiiiciiiğiiiimmmm.
Bebekim bak şimdi herkese çıkar o silik çizgi bana çıkmaz o nedenle yapmayım ben üzülmeyim tatile gidiyorum şimdi düşünmeyim acaba erken mi yaptım diye.
Ayyyy blumummmm inş. kuzum ama bende umudun u'su yok.
Petttyyy canım alıntılayamamışım ama gör beni duy beni bizim ofisteki arkadaşa da öyle dedi doktoru ama şimdi önden koşturuyor fındık. Sıkma canını seninde öyle olacak.
Ayy canim benim yaa su an 38 bedenim giyeceğim şık bi elbise ohh valla iyi gaz aldım buradan olur da test yanlış sa uzulurum
Ayy canim benim yaa su an 38 bedenim giyeceğim şık bi elbise ohh valla iyi gaz aldım buradan olur da test yanlış sa uzulurum
Kizlar fikrinize ihtiyacim varrr
Benim dun 17.gunumdu 2.cizgim koyuydu. Kesin catlar yumurtam 24 saate dedim ama 24 saat sonra yani az once bi daha yaptim daha koyu test. Ne kadar koyu kalabilir ki?
Dunu degerlendirmistim simdi napayim ben?
Kizlar fikrinize ihtiyacim varrr
Benim dun 17.gunumdu 2.cizgim koyuydu. Kesin catlar yumurtam 24 saate dedim ama 24 saat sonra yani az once bi daha yaptim daha koyu test. Ne kadar koyu kalabilir ki?
Dunu degerlendirmistim simdi napayim ben?
taabiki bugünü ve yarını da değerlendir derim ben
cnm arkadaslar 2.cizginin diğerinden daha koyu olduğu günü ve çizginn siliklestiği günü değerlendr diyolar dünkü cizgi mi bgnkü cizgi mi diğerinden koyu sen ona göre tekrar değerlndr bnce
Dunku esit 2 cizgi. Bugun yaptigimda 2.cizgi ilkinden koyu. Yani bugun yaptigim an belirdi 2.cizgi. gun asiri diyolar diye kararsiz kaldim
Dunku esit 2 cizgi. Bugun yaptigimda 2.cizgi ilkinden koyu. Yani bugun yaptigim an belirdi 2.cizgi. gun asiri diyolar diye kararsiz kaldim
ben çıkıyorum telefondan arada girmeye çalışcağım ama zor yazarım sizleri kocaman öpüyorum
ben çıkıyorum telefondan arada girmeye çalışcağım ama zor yazarım sizleri kocaman öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?