2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

yapmicammmmm yapmıcam, benim değil mi yapmicam. belirti olsada yapmıcammmmm hı hııı yapmıcam

Ahahahah evet benim adetim, benim gecikmem, benim testim yapmiiiciiiğiiiimmmm.

tamam batını bekle

Bebekim bak şimdi herkese çıkar o silik çizgi bana çıkmaz o nedenle yapmayım ben üzülmeyim tatile gidiyorum şimdi düşünmeyim acaba erken mi yaptım diye.

İzmirli güzel bebiş var sende hadi bakalım hayırlısı olur inşallah bende de hamıle olduguma dair bi his yoktu ama yaptım test hemde uyduruk test

Ayyyy blumummmm inş. kuzum ama bende umudun u'su yok.

Petttyyy canım alıntılayamamışım ama gör beni duy beni bizim ofisteki arkadaşa da öyle dedi doktoru ama şimdi önden koşturuyor fındık. Sıkma canını seninde öyle olacak.

Kızlarrr silik çizgi cikti kan için gittim sıra yoktu perşembye kadar yaptıramayiz yeni test aldim bi daha mi yapsam yarin mi yapsam

canımmmmmmmmmmmm maşallah ya 3 gün önceden uyduruk testte çıktı yani vayyyyyy...ben nasıl duracam şimdiiiiiiii

canımmmmmmmmmmmm maşallah ya 3 gün önceden uyduruk testte çıktı yani vayyyyyy...ben nasıl duracam şimdiiiiiiii
Valla ben duramadim umarim doğrudur test kimseye edemiyoruz şimdilik benim BaT 28-30 bekleyecegim yine de daısıi basina canim

Arkadaşlar hani adetini 10 gün geçmeden testte çıkmazdı Bizim arkadaşlar maşallahı bunu yıkıyorlar yavaş yavaş adet gününü bırak 3 gün önceden yapıyorlar çıkıyor bin maşallah Ben diyordum adetimi geçmeden yapmayacagım diye bu düşüncemi sorgulamaya başladım şimdi

Ayy canim benim yaa su an 38 bedenim giyeceğim şık bi elbise ohh valla iyi gaz aldım buradan olur da test yanlış sa uzulurum

evet canım haklısın yapma bırak bat geçsin zaten bu ay hepimiz kötü tecrübe yaşadık sende ortak olma geçsin o zaman yaparsın en iyi doğru diyorsun :26:

Ayy canim benim yaa su an 38 bedenim giyeceğim şık bi elbise ohh valla iyi gaz aldım buradan olur da test yanlış sa uzulurum

bende üzülürüm ama sanmıyorum ben orda bi bebiş var ve yerleşiyo yok demeyelim ona hadi bakalım ilk düğünün ilk bayramın tadını çıkar bebeişinle amaaa çok dikkat et hele düğünde topuklu fln aman dikkat et daha çok küçük biliyorsun

kızlar dr bnm test yapmama imkan bile vermiyo adet olmam gerekn gün kontrole cağırıyo yapıyo kan testini ve ultrasn bakıyo gecen ay 2 gün önce yaptm olumsz cıktı bu ay hiçççç yapmıcm

Kizlar fikrinize ihtiyacim varrr
Benim dun 17.gunumdu 2.cizgim koyuydu. Kesin catlar yumurtam 24 saate dedim ama 24 saat sonra yani az once bi daha yaptim daha koyu test. Ne kadar koyu kalabilir ki?
Dunu degerlendirmistim simdi napayim ben?

Benim dun 17.gunumdu 2.cizgim koyuydu. Kesin catlar yumurtam 24 saate dedim ama 24 saat sonra yani az once bi daha yaptim daha koyu test. Ne kadar koyu kalabilir ki?

taabiki bugünü ve yarını da değerlendir derim ben

cnm arkadaslar 2.cizginin diğerinden daha koyu olduğu günü ve çizginn siliklestiği günü değerlendr diyolar dünkü cizgi mi bgnkü cizgi mi diğerinden koyu sen ona göre tekrar değerlndr bnce

taabiki bugünü ve yarını da değerlendir derim ben

cnm arkadaslar 2.cizginin diğerinden daha koyu olduğu günü ve çizginn siliklestiği günü değerlendr diyolar dünkü cizgi mi bgnkü cizgi mi diğerinden koyu sen ona göre tekrar değerlndr bnce

Dunku esit 2 cizgi. Bugun yaptigimda 2.cizgi ilkinden koyu. Yani bugun yaptigim an belirdi 2.cizgi. gun asiri diyolar diye kararsiz kaldim

kızlar benım birkaç aydır sanki akıntım hiç olmuyor.camarısımda hiç ıslaklık hissetmiyorum.gecen ay yumurta gununde bile akıntı cok azdı.bu kötümü sizce?vajinal herhangi bir sorun akıntıya engel oluyor olabilirmi acaba?

[SUB][/SUB]
Dunku esit 2 cizgi. Bugun yaptigimda 2.cizgi ilkinden koyu. Yani bugun yaptigim an belirdi 2.cizgi. gun asiri diyolar diye kararsiz kaldim

ben hiç yapmadım ov testi arkadaşlardan görüp duyduğum kadarıyla bu haldeyken yap bir de silikleşincede yap gün aşırı yeterli olur ama arkadaşlar yinede bu çizgilerde üstüste yapıyolar bence günaşırı yeterli allah isterse olacaktır zaten

ben çıkıyorum telefondan arada girmeye çalışcağım ama zor yazarım sizleri kocaman öpüyorum

cnm dünü değerlendrmekle iyi yapmıssn ama bgn daha koyu ise bgnden itibaren 24 saatte catlıcak demektir bu gece ve yrn geceyi mutlaka değerlndr yarındn snr gün aşırı devam etmelisn bence dr da bana çatlatma iğnesi yapıyo onun ertesi günü ve bi snrki gün 2 gün üst üste snr günasırı diyo

testımın resımler :
aynı soru benım ıcın de gecerlı dunku testı pozıtıf derken bugunku 26 gundur yaptıgım en koyu 2. çizgi. hatta ilk çizgidn dahada koyu ve anında belirdi çizgi. dunden oncekı gun calısmıştık bugunde calışcaz ama yarın memlekette olcam babam ve annemlerın yanında calısamıcaz cok sey kaybedermıyım kı ? bırde bu koyulugun daha sı da olurmukı. anacım hergun daha koyu oluo bu meret nezaman acılcak rengı tobe tobe

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…