2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ayy inş canim emin olamiyorum kan olsa ydi keşke yarin bu daha test yapacagim

tatlım kos acıle yaptır gırısını. yada sekreter gırıs yapcak sıra almana gerek yok allah allah. 5 olmadan doğru hastaneye

Ahh kaygılı çok heyecanli yim yarin bi daha yapayim teyzesi inş bizimledir silik olma si sorun mu acaba belki test mi yanlis diyorum ya.. ayy canim çok teşekkürler valla çok sevindirdin sozlerinle

bende çok heyecanlıyım sana öyle kapıldım ki bu akşam kocama hamileyim demem inşallah beni çok mutlu ettin yeni yaşımın en güzell haberi bu silik olması sorun değil daha bata var battan sonra koyulaşır yanlış mı her türlü testi çok kez yaptım hiç böyle yanlışlık görmedim bebiş işte o daha hayırlısıylaaa ayyy lovely seni duyunca test yapar aynı belirtiler vardı sanki di mi?

Ayy inş yarin bi test daha yaparim dua edin

İnşallah hayırlısıyla kandada goreceksın canım sen sımdı bır hastahenın acıl gırısınden gır dra dersın evde test yaptım pozıtıf cıktı yarın yola cıkacagım emın olmam lazım kan testı ıcın geldım dersın hadı durma gıt bıran once

Kızlarrr silik çizgi cikti kan için gittim sıra yoktu perşembye kadar yaptıramayiz yeni test aldim bi daha mi yapsam yarin mi yapsam

Canım inanmıyorum çok çok çok sevindim ya allahım peş peşe geliyor güzel haberler tebrik ederim. Geçti mi günün bu arada?

Yapmiciğiiiiiiim adet gecikmesini beklemek istiyorum ısrarla çünkü bende hamile olduğuma dair bir his yok.

Son düzenleme:
Kizlar kalp atisini duyamadim bana gore 6+6 doktor 6+3 dedi çok.mutsuzum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim benim 1 hafya bile geriden giden var sonra yetisyir onlar annesii hic canini sikma :) keseyi gördüğünde nasildi peki senin hesabinla ultrason hesabi ayni mi idi

Yapmiciğiiiiiiim adet gecikmesini beklemek istiyorum ısrarla çünkü bende hamile olduğuma dair bir his yok.

İzmirli güzel bebeiş var sende hadi bakalım hayırlısı olur inşallah bende de hamıle olduguma dair bi his yoktu ama yaptım test hemde uyduruk test

tebrik ederim canım darısıda bizlere olsun inşallah

Canım inanmıyorum çok çok çok sevindim ya allahım peş peşe geliyor güzel haberler tebrik ederim. Geçti mi günün bu arada?

İnş çanların bat 28 düğün vat kuaför de oluru mm diye simdi baktim . Darısı bütün hepinize yarın bi daha yapacagim testi. Acaba sabah erken mi yapsam aç karına

İnş çanların bat 28 düğün vat kuaför de oluru mm diye simdi baktim . Darısı bütün hepinize yarın bi daha yapacagim testi. Acaba sabah erken mi yapsam aç karına

aç tok farketmez yerterlki ilk çiş olsun

evet erken yap .düğünde herkes şık olduğunu sanacak bi havalar vs ama sennn senin hiç biri umrunda olmayacak en özel sen hissedeceksin çünkü içinde canını taşıyor olacaksın varsın çalsın davullarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…