tatlım gelin saçını çok beğendim
Ayy inş yarin bi test daha yaparim dua edinbi bebiş daha mı geliyoooo
Ayy inş canim emin olamiyorum kan olsa ydi keşke yarin bu daha test yapacagim
Ahh kaygılı çok heyecanli yim yarin bi daha yapayim teyzesi inş bizimledirsilik olma si sorun mu acaba belki test mi yanlis diyorum ya.. ayy canim çok teşekkürler valla çok sevindirdin sozlerinle
Ayy inş yarin bi test daha yaparim dua edin
Kızlarrr silik çizgi ciktikan için gittim sıra yoktu perşembye kadar yaptıramayiz yeni test aldim bi daha mi yapsam yarin mi yapsam
bende çok heyecanlıyım sana öyle kapıldım ki bu akşam kocama hamileyim demem inşallahbeni çok mutlu ettin yeni yaşımın en güzell haberi bu silik olması sorun değil daha bata var battan sonra koyulaşır yanlış mı her türlü testi çok kez yaptım hiç böyle yanlışlık görmedim bebiş işte o daha hayırlısıylaaa ayyy lovely seni duyunca test yapar aynı belirtiler vardı sanki di mi?
İnş çekim benim kan vermeden emin olammiyorum p.tesi bat tarihi.. sabah bi test daha yapayimtebrik ederim canım darısıda bizlere olsun inşallah
Yapmiciğiiiiiiim adet gecikmesini beklemek istiyorum ısrarla çünkü bende hamile olduğuma dair bir his yok.
Yapmiciğiiiiiiim adet gecikmesini beklemek istiyorum ısrarla çünkü bende hamile olduğuma dair bir his yok.
Canımcım teşekkür ederm darısı basına hemen yap testınıcanım çok şükür tebriklerr, maşallah
Evet canım dr yemem gerekenlerı saydı kendını yorma dedı
Şimdi kendine dikkat etme iyi beslenme zamanı gelmiştiryarasıın hersey bebişe
:naza
ÇOK SEVİNDİM İŞTE BU KADAR BEBİŞ SENİNLE
Kızlarrr silik çizgi ciktikan için gittim sıra yoktu perşembye kadar yaptıramayiz yeni test aldim bi daha mi yapsam yarin mi yapsam
Canim benim 1 hafya bile geriden giden var sonra yetisyir onlar annesii hic canini sikma :) keseyi gördüğünde nasildi peki senin hesabinla ultrason hesabi ayni mi idiKizlar kalp atisini duyamadim bana gore 6+6 doktor 6+3 dedi çok.mutsuzum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yapmicammmmm yapmıcam, benim değil mi yapmicam. belirti olsada yapmıcammmmm hı hııı yapmıcam
tebrik ederim canım darısıda bizlere olsun inşallah
Canım inanmıyorum çok çok çok sevindim ya allahım peş peşe geliyor güzel haberler tebrik ederim. Geçti mi günün bu arada?
Ayy inş yarin bi test daha yaparim dua edin
Ayy çok güldümyapmicammmmm yapmıcam, benim değil mi yapmicam. belirti olsada yapmıcammmmm hı hııı yapmıcam
İnş çanların bat 28 düğün vat kuaför de oluru mm diye simdi baktim. Darısı bütün hepinize yarın bi daha yapacagim testi. Acaba sabah erken mi yapsam aç karına
İnş çanların bat 28 düğün vat kuaför de oluru mm diye simdi baktim. Darısı bütün hepinize yarın bi daha yapacagim testi. Acaba sabah erken mi yapsam aç karına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?