- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
- 448
testinin resmini koysana canım
aç tok farketmez yerterlki ilk çiş olsun
valla millet hızlı gebelık testınde pozıtıfın pesınde. ben de daha yumoş testınde koyu cızgı gorme derdındeyım.
Canım inanmıyorum çok çok çok sevindim ya allahım peş peşe geliyor güzel haberler tebrik ederim. Geçti mi günün bu arada?
Canım benim günüm geçmedi :) ama çizgi çok silik mogamininki gibi .. neyse bakalım artık
İnşallah hayırlısıyla kandada goreceksın canım sen sımdı bır hastahenın acıl gırısınden gır dra dersın evde test yaptım pozıtıf cıktı yarın yola cıkacagım emın olmam lazım kan testı ıcın geldım dersın hadı durma gıt bıran once
Belirtiler çok benzerdi inşallah bende arkandan gelirim.
bende çok heyecanlıyım sana öyle kapıldım ki bu akşam kocama hamileyim demem inşallahbeni çok mutlu ettin yeni yaşımın en güzell haberi bu silik olması sorun değil daha bata var battan sonra koyulaşır yanlış mı her türlü testi çok kez yaptım hiç böyle yanlışlık görmedim bebiş işte o daha hayırlısıylaaa ayyy lovely seni duyunca test yapar aynı belirtiler vardı sanki di mi?
tatlım kos acıle yaptır gırısını. yada sekreter gırıs yapcak sıra almana gerek yok allah allah.5 olmadan doğru hastaneye
Ewet canım belirtiler aynıydı. Ahh canm inş bu haberi sende verir teyze yaparsın bizi. Canım çok silikti test ama yani telden yollansa resmini yollarını kesin yarin yaparım koyulasirsa özel hastahane de test yaparım olmadi .. yaparlar mi onlar acaba
Canim adiyaman da işler zor sanirim sonuç ancak pazartesi çıkar dediler sira da yoktu. Yarin özel hastahaneye mi gitsem diyorum
ayy kızlar çok yoruldum:111:dahada bitmedi şu bayram temizliğini kim icat ettiyse artıkbide bişey kaçırmadm demi hamile sayısı arttımı bügün
canım bizim burda bi özel hastane var cumartesi pazar 7/24 açık laboratuarı bence muhakkak bulunabilir yapılacak bi yer...çok silik olsa da eğer pembe ise çizgi doğrudur inş. ama eğer pembelik sezilmeyip gölge gibiyse sadece t çizgisinin yeri belli olup göz aldatabiliyo bazen dilerim doğrudur
Kızlar bu arada bayramda ben giremeyebilirim ama belki girebilerem bilemiyorum. Giremezsem diye hepinizin önceden bayramını kutluyorum.
tabi cnm durma özele git doğrularsan kan testi ile asıl ozaman rahtalarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?