2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

valla millet hızlı gebelık testınde pozıtıfın pesınde. ben de daha yumoş testınde koyu cızgı gorme derdındeyım.

Kızlar bu arada bayramda ben giremeyebilirim ama belki girebilerem bilemiyorum. Giremezsem diye hepinizin önceden bayramını kutluyorum.

Eşimle gittik sonuç zaten geç çikacak sira yok da deyince boş geldik. Yarin özel hastahaneye mi gitsem

ayy kızlar çok yoruldum:111:dahada bitmedi şu bayram temizliğini kim icat ettiyse artıkbide bişey kaçırmadm demi hamile sayısı arttımı bügün

Ewet canım belirtiler aynıydı. Ahh canm inş bu haberi sende verir teyze yaparsın bizi. Canım çok silikti test ama yani telden yollansa resmini yollarını kesin yarin yaparım koyulasirsa özel hastahane de test yaparım olmadi .. yaparlar mi onlar acaba

tatlım kos acıle yaptır gırısını. yada sekreter gırıs yapcak sıra almana gerek yok allah allah. 5 olmadan doğru hastaneye

Canim adiyaman da işler zor sanirim sonuç ancak pazartesi çıkar dediler sira da yoktu. Yarin özel hastahaneye mi gitsem diyorum

canım bizim burda bi özel hastane var cumartesi pazar 7/24 açık laboratuarı bence muhakkak bulunabilir yapılacak bi yer...çok silik olsa da eğer pembe ise çizgi doğrudur inş. ama eğer pembelik sezilmeyip gölge gibiyse sadece t çizgisinin yeri belli olup göz aldatabiliyo bazen dilerim doğrudur

Gölge gibi yaa.. çok sevinmeyeyim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…