2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

normal bi test alacaktın eczaneden yapacaktın da bana diyecektin gitmeden şu mutlu günümde :26:

teşekkür ederim benim yumurtaları yaramaz arkadaşımmm

hihhihihi evet ya çok yaramazlar benı kanırıp duruyolar. 2 gune 1 yumurtladım sanıyorum kocada kızmaya basladı; 2 gune 1 bugun onemlı dıyon, sonra ayda 1 kez yumurta var kacırmayalım dıyon, sen ne dıyon kızım! dıyo.

Kızlarrr silik çizgi cikti kan için gittim sıra yoktu perşembye kadar yaptıramayiz yeni test aldim bi daha mi yapsam yarin mi yapsam

çok güldüm inanki kahkahayı bastım burda bize her gün önemli ayyy çok iyiymiş ya

Kızlarrr silik çizgi cikti kan için gittim sıra yoktu perşembye kadar yaptıramayiz yeni test aldim bi daha mi yapsam yarin mi yapsam

Ayyyy çok sevındım canım acilden giriş yapıp yaptırsan :) Hadi gözn aydın canım koyulasır Allah'ın izniyle eger bır tane aldıysan yarın yap canım

Son düzenleme:
Kizlar kalp atisini duyamadim bana gore 6+6 doktor 6+3 dedi çok.mutsuzum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugün her şeyi alt alta yazdıkk :))) kalbim sana karşıymış bugünn İ NAN MI YO RUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ÇOK İYİ YAAA BAYRAM SEVİNCİ ASIL SENDE EEEEE BEBİŞŞŞŞŞŞ GELDİ GÖZLERİM DOLDUUUU AYY NE YAPTIN BANA BÖYLEEE TEBRİK EDERİM YA O OLMUŞ BİLE YARIN SABAH ERKENDEN YİNE YAPARSIN CANIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH BEBİŞİN SAĞLIĞIYLA GELSİN

pettyyy ama niye üzüldün sen fasulye demişsin doktor bezelye sabret kalp atışı da olacak üzülme sakınn senin içinde bebiş varr teyzelerinin tatlışkosunu üzme sakın

Yaptım canım silik ikinci çizgi cikti. Kana gittim sira vardi farkli bi test daha var yapsam mi

Sen bilirsin canım tekrar görmek emin olmak istiyorsan yap sabahta yapsan olur çok sevindim canım Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin maşallahahh

hamılesınn yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tey tey tey amanınnnnnnnnn

kızım acılden gırıs yaptırsana persembeye kadar beklenımı ayoll. hem kan için ne sırası koş koş koş. sekreter kan gırısı yapcak o kadar. 5 olmadan hastaneye.

Son düzenleme:

Üzülme canım bayramdan sonra duyarsın biraz daha büyümesi lazım annesi sen kendini üzersen bebiinde üzülğr mutsuz olur unutma üzülmek yok rahat mutlu bir hamilelik geçireceğiz

Ahh kaygılı çok heyecanli yim yarin bi daha yapayim teyzesi inş bizimledir silik olma si sorun mu acaba belki test mi yanlis diyorum ya.. ayy canim çok teşekkürler valla çok sevindirdin sozlerinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…