doğum günün kutlu olsun tatlımnice mutlu yıllara
[SUP][/SUP]
TEŞEKKÜR EDERİMMM nice bebişli senelerimiz olsun
teşekkür ederim benim yumurtaları yaramaz arkadaşımmm
hihhihihi evet ya çok yaramazlar benı kanırıp duruyolar.2 gune 1 yumurtladım sanıyorum kocada kızmaya basladı; 2 gune 1 bugun onemlı dıyon, sonra ayda 1 kez yumurta var kacırmayalım dıyon, sen ne dıyon kızım! dıyo.
Kızlarrr silik çizgi ciktikan için gittim sıra yoktu perşembye kadar yaptıramayiz yeni test aldim bi daha mi yapsam yarin mi yapsam
Naptın canım testt yapabildinmi
Kızlarrr silik çizgi ciktikan için gittim sıra yoktu perşembye kadar yaptıramayiz yeni test aldim bi daha mi yapsam yarin mi yapsam
Kizlar kalp atisini duyamadim bana gore 6+6 doktor 6+3 dedi çok.mutsuzum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaptım canım silik ikinci çizgi cikti. Kana gittim sira vardifarkli bi test daha var yapsam mi
Kizlar kalp atisini duyamadim bana gore 6+6 doktor 6+3 dedi çok.mutsuzum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugün her şeyi alt alta yazdıkk :))) kalbim sana karşıymış bugünn İ NAN MI YO RUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ÇOK İYİ YAAA BAYRAM SEVİNCİ ASIL SENDE EEEEE BEBİŞŞŞŞŞŞ GELDİ GÖZLERİM DOLDUUUU AYY NE YAPTIN BANA BÖYLEEETEBRİK EDERİM YA O OLMUŞ BİLE YARIN SABAH ERKENDEN YİNE YAPARSIN CANIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH BEBİŞİN SAĞLIĞIYLA GELSİN
Lovely35 bayıldım resımlerıne. ozellıkler gelın sacına ve duru guzellıgıne bayıldım.masaalah nazar degmesın. kası bıryerlerını
hamılesınn yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tey tey tey amanınnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?